Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 20 Kwi 2014 11:36 

OK bardzo dziękuę Wam za informację :)

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 22 Cze 2014 15:52 
Awatar użytkownika

kupiłem bilety na srode przez tripstę. W weekend musiałem przebookować na wtorek - więc kupiłem nowe na wtorek (nie dało się skontaktować z tripstą w weekend). Czy jest szansa na anulację srodowego biletu i zwrot? Koszt to 1200zł (2x 600). Czy szansa była by, gdybym nie kupował nowego, tylko kontaktował się z nimi?

#23 PostWysłany: 17 Mar 2015 12:24 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Mam pytanie, czy Air Berlin wysyła e tickets na maila. Mam tylko takie potwierdzenie i nie wiem czy to już wszystko na tym etapie czy ewentualnie dopiero przy odprawie (w sieci czy na lotnisku będą bilety).

Image
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Mar 2015 12:30 

niebieski
Na stronie AB etixów nie widać z tego co pamiętam. Sprawdź je sobie na saudi airlines

#25 PostWysłany: 17 Mar 2015 13:48 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Mlody napisał(a):
Na stronie AB etixów nie widać z tego co pamiętam. Sprawdź je sobie na saudi airlines

przy podaniu Booking reference
wyskakuje komunikat No special characters or numbers allowed.
Na stronie CheckMyTrip sa podane nr etixów.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Lis 2016 16:07 
Awatar użytkownika

Mam bilet nagrodę na lot Air Berlin, nigdzie nie mam informacji o nadawanym bagażu, czy ta 1 ponizej oznacza sztuke podręcznego czy nadawanego ?

Załączniki:
AB.jpg
AB.jpg [ 25.39 KiB | Obejrzany 3343 razy ]

#27 PostWysłany: 22 Lis 2016 16:36 

Loty: 575
Kilometry: 1 256 158
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
nadawanego IMO
grzesq uważa post za pomocny.

#28 PostWysłany: 05 Gru 2016 01:12 
Awatar użytkownika

grzesq napisał(a):
Mam bilet nagrodę na lot Air Berlin, nigdzie nie mam informacji o nadawanym bagażu, czy ta 1 poniżej oznacza sztuke podręcznego czy nadawanego ?

Po kontakcie mailowym z ich customer center potwierdzono, że chodzi o 1 szt bagażu rejestrowanego. Odpowiedź błyskawiczna, żadnych problemów przy checkinie.

#29 PostWysłany: 05 Gru 2016 08:11 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 1 385 257
Krajów: 76 / 35.5%
Dopisek PCS zawsze oznacza bagaż rejstrowany 23kg jeśli chodzi o AirBerlin lub 30jesli chodzi o Etihad

#30 PostWysłany: 13 Lut 2017 18:47 
Awatar użytkownika

Hej,

Zapewne były podobne problemy na forum, ale znalazłem tylko te w przypadku lotów na liniach europejskich. Teraz sprawa jest nieco inna. Mam wylot do USA, podczas rezerwacji biletu w airberlin nigdzie nie było mowy o podanie dwóch imion i podałem z automatu tylko swoje pierwsze. Teraz chcę uzupełnić wniosek APIS i tam niespodzianka - pogrubioną czcionką pisać imiona takie jak w paszporcie, a możliwość dopisania drugiego imienia zablokowana. Czy to będzie jakiś problem gdy podane będzie tylko pierwsze imię? Czy mogą mnie cofnąć na bramkach w Europie, albo co gorsze w USA?

Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 13 Lut 2017 18:53 

Loty: 210
Kilometry: 469 202
Krajów: 56 / 26.2%
srebrny
Nie będzie problemu.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 28 Cze 2017 08:50 

Witam!
Pod koniec maja zarezerwowałam i zapłaciłam online za bilet na airberlin.com na trasie WAW-TXL-ORD i spowrotem ORD-TXL-WAW. Do tej pory mogłam wejść na stronę i zarządzać rezerwacją online, wczoraj jak weszłam, by zorientować się czy mogę dokupić moje ulubione miejsce, okazało się że nie da się wejść w tą opcję, tak samo jak mogłam wejść na formularz APIS by go wypełnić, pokazuje się komunikat:"Unfortunately, the online service is not possible for your reservation". A do tej pory wszystko było w porządku, pokazywały mi się dostępne wolne miejsca w samolotach, cena za dane siedzenie itd...
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 28 Cze 2017 10:45 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 1 385 257
Krajów: 76 / 35.5%
Moze ma to zwiazek z atakiem cybernetycxnym ktory mial wczoraj miejsce i niestety trwa..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości