Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Wrz 2016 19:34 
Awatar użytkownika

Krajów: 23 / 10.8%
srebrny
https://www.flugladen.de/

25 Sep. 2016 - 06 Okt. 2016

Berlin Tegel - Phuket

326 euro

Inne daty również w dobrych cenach

Załączniki:
Ber.png
Ber.png [ 42.52 KiB | Obejrzany 2975 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 09 Wrz 2016 19:46 

srebrny
Piękna pogoda w tym terminie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Wrz 2016 21:21 

Loty: 1125
Kilometry: 1 117 119
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Nie tylko z Berlina, ale także z innych niemieckich lotnisk można znaleźć dobre ceny również do BKK, CMB, CGK, SGN i takich tam.

#4 PostWysłany: 09 Wrz 2016 21:39 

Bilet z Phuket do Kuala Lumpur a następnie Jawa, Bali. Jest promo AirAsia to idzie ogarnąć to za niewielkie pieniądze.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Wrz 2016 22:04 
Awatar użytkownika

a jak z bagażem ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Wrz 2016 22:14 

srebrny
bob122 napisał(a):
Bilet z Phuket do Kuala Lumpur a następnie Jawa, Bali. Jest promo AirAsia to idzie ogarnąć to za niewielkie pieniądze.

Zaproponujesz coś konkretnie?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Wrz 2016 23:05 
Awatar użytkownika

Dobra kupione za 643 euro 2 osoby, życzę sobie mało deszczu ?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 10 Wrz 2016 11:29 

Ma ktoś może pomysł jak wykorzystać ten lot na jakiś multicity ? Kombinuję by dotrzeć do Azji w jedną stronę (ewentualnie rozważam wykup lotu w obie strony jeżeli będzie to opłacalne) Zależałoby mi aby zahaczyć o Chiny (do 3 dni) albo Hongkong (może być więcej niż 3 dni) i ostatecznie dotrzeć do Tajlandii albo Malezji. Próbuje na wszystkie sposoby i zawsze wychodzi coś ponad 2 tysiące (raz udał mi się uzyskać fajną cenę z cathay ale był problem z samą rezerwacją, później cena poszybowała w górę :) )

Ostatnio edytowany przez Abcn, 26 Lis 2016 14:09, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Wrz 2016 11:37 
Awatar użytkownika

niebieski
@Maxmaka

W jedną stronę możesz kupic lot do Bangkoku od 149EUR w Eurowings lub Norwegian - dalej masz mnóstwo opcji dolecenia lowcostami w miejsca o któych piszesz

#10 PostWysłany: 10 Wrz 2016 11:53 

Rozważałem już tą opcję, ale problem jest że będziemy mieli 2 plecaki, które raczej nie wejdą jako bagaż podręczny. Przy dodaniu bagaży wychodzi już podobna cena jak do linii tradycyjnych, do tego trochę więcej zachodu :(. Patrzyłem własnie opcję prg-dubaj-manila, ale też fajnie wygląda tylko na screenach, przy dodatkowych opłatach już tak różowo nie jest :(
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Wrz 2016 12:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Może pomyśl o odciążeniu plecaków, ja po wielu latach zszedłem do 4kg bez względu na długość pobytu (jadąc pierwszy raz miałem 10x więcej) - wszystko co potrzebne do życia można kupić na miejscu ;)

#12 PostWysłany: 10 Wrz 2016 12:27 

teraz trochę już po ptokach, bo plecaki już mamy i nawet nie chodzi o wagę tylko bardziej o wielkość :(. Na miejscu w Azji ewentualnie rozważamy już loty ze zmniejszoną ilością bagaży, ale trzeba tam jeszcze dolecieć :). Do tego co do długości pobytu to jest on na tą chwilę niesprecyzowany, więc ciężko nawet myśleć jak coś odciążyć. Większość większych rzeczy i tak zdecydowaliśmy kupić właśnie na miejscu stąd chciałbym zahaczyć o jakiś Hongkong lub Chiny, zanim dotrzemy do mniej cywilizowanych terenów.

No nic , dalej zostaje mi więc czatować na okazję, może jakiś czarter się jeszcze trafi last minute :)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Wrz 2016 13:56 

srebrny
Trochę OT, ale chętnie wybrałbym sie w mniej cywilizowane miejsce w Azji.
Możesz mi podać kraje, do których powinienem sie udać?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości