Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Wrz 2016 22:03 

Loty: 27
Kilometry: 80 218
Krajów: 8 / 3.7%

Dokąd
  • Adelaide

Data wylotu
  • 16.01.2017

Data powrotu
  • 31.03.2017

Długość pobytu
  • Około 2 tygodni.

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Na momondo Emirates Londyn-Adelaide z 2 dniową przesiadką w Dubaju i wylotem z Sydney-Londyn przez Dubaj cena około 3300zł + 200 zł na dolot z Polski do Londynu.

Dodatkowe informacje
  • Oferta którą znalazłem nie jest zła. Ważny jest dla mnie troszkę dłuższy postój w Dubaju ze względu na to, że chcę trochę pozwiedzać. Wylot z Sydney dlatego, że będę podróżował po Australii i bez sensu mi potem wracać do Adelaide. Głównie chcę zapytać o to czy oferta ta jest w miarę ok? I czy nie da się znaleźć czegoś podobnego w mniejszej cenie.

Ostatnio edytowany przez mezzo, 08 Wrz 2016 13:38, edytowano w sumie 1 raz
Aktualizacja/doprecyzowanie tytułu
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Wrz 2016 22:39 

Skoro interesuje Cię po drodze Dubaj to może poszukaj składaka: KTW-DWC + DXB - Australia.
 PM off  

#3 PostWysłany: 07 Wrz 2016 23:28 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
https://www.fly4free.pl/super-tanie-lot ... lii-perth/
za ~2600 zł z Warszawy do Sydeny

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2016 12:30 

Loty: 27
Kilometry: 80 218
Krajów: 8 / 3.7%
Próbowałem ale nic ciekawego nie ma.
Widziałem nie będę leciał z 3 przesiadkami gdzie koszta wyjdą mi takie same jak podałem wyżej.
Mam jeszcze takie pytanie bo pierwszy raz będę kupował bilety przez wyszukiwarkę na coś trzeba zwrócić uwagę? I jak to jest gdy kupie bilet dla 2 osób to w czasie lotu będziemy siedzieć razem? Da się jakieś miejsca wykupić przez wyszukiwarkę? Czy oni już to dopasują?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Wrz 2016 12:50 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Miejsca obok siebie zależą od przewoźnika, nie wyszukiwarki. Niektórzy przewoźnicy umożliwiają wcześniejszy wybór miejsc, niektórzy nie. Jeszcze u innych wszystko zależy od klasy rezerwacyjnej, w której masz wykupiony bilet. Najpóźniej miejsca zostaną przydzielone podczas odprawy, czy to online, czy już na lotnisku. Prawie na 100% 2 osoby będą siedziały razem, niezależnie od formy odprawy.
Opinie o poszczególnych pośrednikach (OTA) znajdziesz na forum: platnosci-w-liniach-lotniczych,forum,1568
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości