Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2016 14:16 

• Warszawa, Katowice, Kraków, Rzeszów, Wrocław

Dokąd
  • Grecja, Hiszpania, Cypr, Bułgaria, Kraje w których jest bezpiecznie i ciepło.

Data wylotu
  • 01.09.2016

Data powrotu
  • 11.09.2016

Długość pobytu
  • 7/8

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Grecja 490 zł ( za wysoka cena, lot w miejsce dalekie od morza), Hiszpania 450 zł ( za wysoka cena)

Dodatkowe informacje
  • Witajcie,
    Szukam lotów które nie przekroczą kwoty 300 zł (wiem liczę trochę na cuda ale niestety budżet jest ograniczony),
    najlepiej żeby lot był do kraju w którym jest ciepło i bezpiecznie oraz taki w którym noclegi nie wyniosą 3000 zł za 3 osoby.
    Co do bagażu rejestrowanego chodzi o bagaż dla jednej max dwóch osób ponieważ do jednej walizki tak naprawdę się zmieścimy.
    Ważne jest też to że dopuszczam opcję multi city - nie widzę problemu w wylocie np z Warszawy a powrocie do Katowic, odpadają natomiast wyloty/powroty do innych miast niż w Polsce.

Ostatnio edytowany przez Abcn 17 Sie 2016 19:13, edytowano w sumie 2 razy
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sie 2016 14:45 

HON fly4free
przy założeniach i ograniczeniach, które sam sobie stawiasz, to oczekujesz niemożliwego

dla osób jednak bardziej elastycznych można sklecić podróż:
ryan - Berlin-Sofia 26 €/os rt (np. 4-12/09), oczywiście bez rejestrowanego
pociąg - Sofia-Warna/Burgas ok 80 zł rt
całość - ok. 200 zł
 Profil Relacje PM off
Kacper_Cz uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 17 Sie 2016 14:58 

Wiem własnie, że ta kwota którą przedstawiłem jest na prawdę niska. Jakiś miesiąc temu udało mi się to znaleźć ale niestety nie miałem urlopu i nie zdążyłem tego zarezerwować a ceny wzrosły już pare minut później. No niestety Twoja opcja dla mnie odpada bo podroż jest z Berlina :(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Wrocław generalnie możesz skreślić z listy poszukiwań ;)
Obawiam się, że w Twojej sytuacji jedyne rozwiązanie to jakieś ekstremalne czarterowe lastminute. Śledź strony Rainbouw, Tui (zwłaszcza wyloty z KTW i WAW). Plus takiego rozwiązania to bagaż rejestrowany w cenie biletu.

#5 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:08 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 224 064
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
Jedyne co mogę Ci polecić to szukanie przelotów czarterowych.
Obserwuj ten wątek:
rainbow-tours-promocyjne-przeloty-czarterowe,233,37719&start=760
oraz ten:
lastminuter-pl-najlepsze-oferty-last-minute,233,15079&start=1020
i jeszcze ten:
tui-poland-przeloty-czarterowe,233,15044&start=1060

Loty liniami niskokosztowymi z tak małym wyprzedzeniem czasowym i dość sztywnymi datami do ciepłych i bezpiecznych miejsc w Europie i okolicach: Portugalia, Malta, Cypr, Bułgaria, Chorwacja, Słowenia, Albania zaczynają się od ok 450 zł, a zwykle wynoszą ok 600-700 zł za osobę i to bez bagażu rejestrowanego :(
 Profil Relacje PM off

#6 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:10 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Ryanair czy tanie linie to tylko Berlin chyba został, który wg Ciebie odpada, dodatkowo chcesz rejestrowany, więc tylko zostaje Ci czarter bo sam bagaz rejestrowany w tanich liniach wyjdzie Ci kilka stów, do tego 3 osoby, więc nawet czarter lastminute może nie być tyle miejsc. Podsumowując, sądze że albo nie polecisz w tym roku, albo nad polskie morze bo warunki niemożliwe sobie stawiasz.
metia lubi ten post.

#7 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:16 

Ja rozumiem tanio ale takich cudów to nawet w Erze nie było, sorry coś za coś.
Oprócz wyjazdów samolotem są także wycieczki autokarem, można też stopem.
 PM off  

#8 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Nadzieję zawsze można mieć ;) Ale do tego również stalowe nerwy ;)
Nam udało się rok temu upolować Korfu z Wrocławia za 370 zł od osoby, ale wymagało to regularnego siedzenia przed kompem przez kilka dni celem śledzenia cen. A i tak zagapiliśmy się o kilkanaście minut, co skończyło się dla jednego z nas powrotem nie do WRO, ale do KTW.

Ostatnio edytowany przez metia, 17 Sie 2016 15:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:26 

No właśnie też liczę na to że znajdę coś np dzień przed wylotem bo czasem tak jak piszesz można trafić na mega ofertę.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:43 
Awatar użytkownika

niebieski
A jaki masz budżet na 3 osoby ogólnie? Może lepiej byłoby celować nie w same bilety, a w całą wycieczkę last minute przy takich ograniczeniach? W tej chwili już widzę w tui Bułgarię za ~1300-1400 od osoby na początek września, a ceny na pewno jeszcze trochę spadną.

#11 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:44 

Budżet na 3 osoby to około 3600 zł +/- 450 zł także też szału ni ma.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Sie 2016 15:50 
Awatar użytkownika

niebieski
W takim razie wydaje mi się, że wycieczka może być dobrą opcją, bo biura raczej wolą przecenić pakiet, niż sam lot. Dodatkowym plusem będą też posiłki w cenie.

Tak czy inaczej - musisz spakować walizki, a potem czatować i szukać, nawet po kilka razy dziennie na tych samych stronach. Ale też nastawić się, że możecie nigdzie nie polecieć.

#13 PostWysłany: 17 Sie 2016 17:43 

niebieski
@Kacper_Cz A jeśli Ci powiem,że Bułgaria, konkretnie okolice Słonecznego Brzegu spokojnie mieszczą się w terminie 1-8.09 w twoim budżecie z lotami,hotelem,1 bagażem nadawanym 32kg,śniadaniami i kolacjami dla 3 os w tym oto hotelu https://www.booking.com/hotel/bg/atol.pl.html to uwierzysz i przywieziesz magnesik ;) Jak jesteś zainteresowany to zaraz podam jak to zrobić ,oczywiście na teraz jest tak, jutro może już być inna cena.Miejsce wylotu KTW :P
 Profil Relacje PM off
metia lubi ten post.

#14 PostWysłany: 17 Sie 2016 18:10 
Awatar użytkownika

Loty: 571
Kilometry: 1 086 037
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
Mogę ci od razu napisać, że budżet (jak na wrzesień) masz zbyt niski. I Bułgaria za 1300 od osoby kupiona w biurze podróży też cię nie uratuje. Każdy z was inaczej potraktował pojęcie "budżet", a dla mnie budżet to całość kosztów. Nieprzekraczalna. I nawet jak masz dwa posiłki w cenie, to musisz mieć dodatkową kasę na komunikację publiczną, wodę, napoje, lody, przekąski i wstępy do atrakcji. O wynajęciu auta, zimnym piwie czy drinkach z palemką w kawiarni nie wspomnę. Chyba że zamierzasz przesiedzieć cały tydzień przy hotelowym basenie popijając kranówę, jeśli tylko w żołądku zapiszczy. Bo od śniadania do obiadokolacji, to długaśna przerwa jest;-)

#15 PostWysłany: 17 Sie 2016 18:25 

niebieski
Kacper_Cz napisał(a):
Budżet na 3 osoby to około 3600 zł +/- 450 zł także też szału ni ma.

@elwirka założyłam,że może wydać na całość 4000 PLN i na to o czym piszesz przy moim pomyśle zostaje im 1000 PLN/tydz.A jakby dał radę lecieć z 2 małymi podręcznymi dla każdego to jeszcze dodatkowe 250 zł by uratował ,to tak sobie myślę,że na lody napoje i przekąski a nawet jakąś pobliską atrakcję w okolicy powinno starczyć. Liczę,że ceny podobne do naszych nie sprawdzałam ;) Jak się mylę to popraw
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 17 Sie 2016 18:28 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
W tych widełkach cenowych to najwyżej Balaton a i to będzie ciężko.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 17 Sie 2016 20:23 

@miriam, zaraz się skontaktuje, @krasnal nad Balaton co prawda nie samolotem ale na dwa tygodnie z wyżywieniem mam 700 zł także nie byłby to problem ;)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 17 Sie 2016 20:51 

niebieski
quote="krasnal"]W tych [widełkach cenowych to najwyżej Balaton a i to będzie ciężko.[/quote]
Ponieważ oferta w tej cenie obowiązuje jedynie do północy z promocji Wizztours - 75 E więc może komuś też podpasuje ;) Rezerwując hotel ATOL po dodaniu śniadań i kolacji cena jest za 3 osoby
2 611,48 PLN+ ew.bagaż 32kg za ok350 zł daje niecałe 3000 zł za pierwszeństwo wejścia na pokład zamiast dużego bagażu byłoby 250 zł taniej ;)
ZAREZERWUJ DLA 3 OSÓB

7 Nocy 3 Osób
2016-09-01 - 2016-09-08
Informacje na temat lotu

Wylot - 2016-09-01
06:10 Katowice (KTW)
09:05 Bourgas (BOJ)
Powrót - 2016-09-08
14:40 Bourgas (BOJ)
15:35 Katowice (KTW)

Do pakietów dodajemy podstawowe ubezpieczenie. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości