Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Sie 2016 15:06 

Dokąd
  • Shanghaj

Data wylotu
  • 15.09.2016

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 1200 do 1600, jestem bardzo elastyczny i mam nadzieje znaleźć coś tańszego

Dodatkowe informacje
  • Cześć szukam jak najtańszego sposobu na przetransportowanie się do Szanghaju tak mniej więcej od 15 do 25 września w jedną stronę. Moge startować z całej Polski, może nawet z Niemiec jeśli będzie taniej. Czy podróżowanie po Chinach jest tanie? Czy opłaca się polecieć do innego miasta a potem pojechać do Shanghaju?

Sprawdziłem podane przez fly4free linki. Azair to 1600 zł, Skyscaneer 1200 zł, Kayak 1300, Momondo 1300 zł.

Czy jest możliwość znalezenia tanszego lotu? Skąd są tajtańsze loty w europie do Shanghaju? Mógłbym się w europie przedostać na własną ręke do danego miasta i z tamtąd również polecieć. Jakie są ogólne ceny lotów do Shanghaju?

Będe bardzo wdzięczny za pomoc :)

Ostatnio edytowany przez krasnal, 12 Sie 2016 16:13, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź z błędami językowymi lub niezrozumiała – błędy ortograficzne/stylistyczne/interpunkcyjne.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 12 Sie 2016 15:23 

Najtańsze są z Moskwy ale po doliczeniu kosztów dodatkowych (dojazd, wizy), udało mi się zejść do 1184 zł.
Lecisz z Królewca (KGD) z przesiadką na SVO. Do Królewca dojedziesz autobusem z Gdańska (50 zł chyba).
 PM off  

#3 PostWysłany: 12 Sie 2016 16:20 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
W tej samej cenie co proponuje @Don_Bartoss, masz z Wilna i bez ceregielenia się z rosyjską wizą.

Załączniki:
vno_pvg.png
vno_pvg.png [ 27.71 KiB | Obejrzany 1501 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Sie 2016 11:27 
Awatar użytkownika

Nie prościej lecieć Aeroflotem z Warszawy Okęcie z przesiadką w Moskwie? Cena na Budgetair 1218zł, z opłatą za rezerwację 1250. Najwygodniejsza opcja moim zdaniem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości