Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu: [b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym: [b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: [b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: [b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): [b].......[/b]

Czy w hotelu jest salonik (executive lounge)? [b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): [b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: [b].......[/b]

Inne uwagi: [b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1895 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 95  Następna
Autor Wiadomość
#701 PostWysłany: 04 Maj 2016 23:16 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 155 471
Krajów: 19 / 8.9%
srebrny
digger napisał(a):
ale Ibis Styles w Wilnie jest ponad 5km od centrum, na wylotówce z miasta - co to za alternatywa dla Novotelu w centrum?

Z darmowym śniadaniem (w przeciwieństwie do Novotelu) oraz równie darmowym transferem z/na lotnisko i z/do centrum miasta.
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#702 PostWysłany: 08 Maj 2016 22:04 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
Nazwa hotelu:Novotel Beijing Xin Qiao

Twój status w programie lojalnościowym:Platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:superior

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:wczesny check-in (11), późny check out(18), dostęp do saloniku, upgrade pokoju na ostatnim piętrze

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkt+dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):dostep do saloniku, darmowe śniadania i kolacje, w ciągu dnia można korzystać z przekąsek i napoi, można brać z lodówki wody, puszki, napoje wychodząc na całodzienne zwiedzanie, sala konferencyjna na wyłączność w dniu wyjazdu przed lotem, prywatne zameldowanie

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:bardzo zadowolona!

Inne uwagi:Hotel ma świetną lokalizację - przy stacji linii metra nr 2, łatwy dojazd z lotniska, na Tiananmen 1 przystanek, do Świątyni Nieba spacer ok 20 minut, pare przystanków do Świątyni Lamy i łatwy dojazd na dworzec celem wyjazdu na Mur Chiński.
Największym plusem jest salonik i obsługa. Jako Platinum nic nie załatwiałam w ogólnej recepcji, tylko jest prywatna recepcja przy Lounge, tam był check -in w trakcie którego korzystałam z saloniku i coś zjadłam, tam też załatwiłam późny check out, aż do 18. Z racji tego, ze jechałam na lotnisko ostatnim kursem mogłam zostać w saloniku nawet po wymeldowaniu. Dodatkowo otrzymałam dostęp do pokoju konferencyjnego, gdzie zostawiłam bagaż, mogłam się wykąpać, przebrać, odpocząć. Ogromny plus to podejście obsługi hotelu - o nic nie musiałam prosić, sami wychodzili z inicjatywą.
Salonik bardzo na plus - posiada 2 sale ze stolikami, ale raczej był pusty. Z racji status raz mogłam też skorzystać ze śniadania w ogólnej restauracji, ale wolałam bardziej kameralną atmosferę. Do wyboru z reguły 8 dań na ciepło na śniadanie i kolację, do tego sery, pieczywo, napoje, sałatki, owoce, dania na zimno - każdy znajdzie coś dla siebie :) W ciągu dnia przekąski i napoje. Do kolacji alkohol - kilka rodzajów wina, whisky, martini, wódka. Generalnie mega plus i nie spodziewałam się takich benefitów ;)
3 ludzi lubi ten post.

#703 PostWysłany: 09 Maj 2016 01:23 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
@krzysztof.ka

myślę, że to nie jest takie jasne :mrgreen:
po pierwsze od jakiegoś czasu są to 2 drinki (u mnie to samo, Ibis Warszawa Reduta; Mercure Moscow Baumanskaya).
a po drugie - w Moskwie mieliśmy codziennie uzupełniany barek barek (2x mineralna ngaz, 2x mineralna gaz w szklanych butelkach 0,25l, sok pomarańczowy i pomidorowy 0,33l, 2x pepsi, 2x jakaś inna puszka) a i tak na końcu pobytu ( :lol: ) dostaliśmy 2x vouchery, z braku czasu już z nich nie skorzystaliśmy ale jest napisane, że na softy, rosyjskie piwo, białe i czerwone wino.
 Profil Relacje PM off  

#704 PostWysłany: 14 Maj 2016 20:00 

Nazwa hotelu: ibis Styles Gdynia Reda
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: pokój standardowy
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: voucher na 2 napoje
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna (promocja wtorki w ibis Styles)
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): n/d
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: czysto, schludnie, wygodnie. Śniadania bez rewelacji, ale spokojnie można się najeść. Obsługa sympatyczna. Hotel ogólnie ok.
Inne uwagi: Hotel stoi, można rzec, pośrodku niczego. Bez samochodu nie polecam (parking darmowy). W samej Redzie nie ma co robić. Jednak jeśli decydujemy się na wyjazd prawie w ostatniej chwili, we wtorkowej promocji ma przyzwoite ceny i wówczas opłaca się go wybrać jako bazę wypadową. Warto wiedzieć, że hotel specjalizuje się w konferencjach, weselach itp. więc są spore szanse na trafienie na jedną z imprez. Na szczęście zazwyczaj otrzymuje się pokój w innej części hotelu niż sala balowa i jest względny spokój.
 Profil Relacje PM off  

#705 PostWysłany: 14 Maj 2016 21:26 

srebrny
Nazwa hotelu:Mc Galery Kolonia, Niemcy

Twój status w programie lojalnościowym:zloty

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:jednosobowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:talerz z owocami, list od menagera, voucher na drinka, brak koktaili, wzialem Jacka Danielsa z cola, brak upgrade jako takiego, ale widok z pokoju na katedre w Koloni

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pelna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:tak, ale tylko ze wzgledu na lokalizacje

Inne uwagi:generalnie hotel jest bardzo slaby, widac starosc w pokojach.fajna lokalizacja, jakies 500 metrow od dworca glownego Kolonii. brak kapci w pokoju, musialem sie prosic, jest niby silownia plus spa z saunami, ale.. w poniedzialek bylo poprostu zamkniete, moze jakbym poprosil to by otworzyli, no ale coz. ogolne wrazenie slabe, raczej nie warto nie sadze zebym tam wrocil.
 Profil Relacje PM off  

#706 PostWysłany: 21 Maj 2016 20:33 

Nazwa hotelu: Mercure Gdynia Centrum
Twój status w programie lojalnościowym: Gold
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: rodzinny
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 3x voucher na drinka, upgrade do apartamentu, późne wymeldowanie do 17:00.
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:tak, chociaż nie wiem jak się prezentują inne pokoje.
Inne uwagi: Wyremontowane części hotelu prezentują się bardzo dobrze. Do 1 czerwca trwa remont basenu oraz saun – w związku z czy podczas pobytu nie były dostępne. Obsługa oferowała vouchery na inny basen zlokalizowany w pobliżu. Apartament prezentuje się bardzo dobrze. Bardo dobry widok na zatokę i generalnie bardzo dobra lokalizacja rzut beretem od skweru kościuszki i plaży. Woda w pokoju uzupełniana każdego dnia. Obsługa bardzo miła i pomocna. Voucher na drinka powitalnego można wymienić na drinki wymienione w odrębnej karcie. W dniu przyjazdu w hotelu odbywała się konferencja więc było bardzo duże zapełnienie ale wszystko przebiegało sprawnie.

Nazwa hotelu: Ibis Salvador Rio Vermelho
Twój status w programie lojalnościowym: Classic
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: twin
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: raczej nie, słaba lokalizacja oraz widać że hotel nadgryziony zębem czasu.
Inne uwagi: Lokalizacja pozostawia nieco do życzenia. Jest oddalony od historycznego centrum Salvadoru oraz najpopularniejszych plaż (w zasadzie znajduje się pomiędzy centrum a plażami). Podczas pobytu części wspólne były w remoncie (hotel dzielony z mercure). Pokoje niestety w starym stylu przydałby się remont.

Nazwa hotelu: Ibis Foz do Iguacu
Twój status w programie lojalnościowym: Classic
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak.
Inne uwagi: Dobra lokalizacja w centrum Foz – w pobliżu znajdują się sporo sklepów i restauracji. W pobliżu również przystanki komunikacyjne pozwalające na szybki transport w stronę parku ptaków oraz wodospady. W rozsądnej odległości od lotniska. Pokoje oraz części wspólne wyremontowane obsługa miła i pomocna.

Nazwa hotelu: Ibis Rio de Janeiro Botafogo
Twój status w programie lojalnościowym: Silver
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak.
Inne uwagi: Dobra lokalizacja w zasadzie centrum Botafogo, stacji metra plaży, sklepów i restauracji. Obsługa hotelu pomocna. Obiekt wyremontowany chociaż mam wrażenie że nie wszystkie zostały wyremontowane.
 Profil Relacje PM off  

#707 PostWysłany: 21 Maj 2016 23:48 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Nazwa hotelu: Mercure Ostrava Center

Twój status w programie lojalnościowym: platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: standardowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: welcome drink x2 - możliwe piwo lub wino (dowolne z karty), ale drink już nie, dodatkowo wstawka w pokoju (owoce), dostęp do privilege lounge, brak upgrade z uwagi na pełne obłożenie hotelu i rzeczywiście tak było, już na tydzień przed nie dało się dokupić na mój termin żadnego pokoju - w trakcie pobytu okazało się, że Hindusi z ArcelorMittal mieli jakiś korporacyjny spęd i zajęli większość pokojów

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Salonik całkiem niezły jak na europejskie warunki, w ciągu dnia dostępne są kanapki, sałatka, jogurty, owoce, soft drinki włącznie z moją ulubioną Vineą, z alkoholi tylko piwo (Bernard, Ostravar). Brakuje przekąsek, typu paluszki czy orzeszki do piwa. W godzinach 18-21 dostępne są mocniejsze alkohole: wódka, wino, Borovicka (czeska wersja ginu), czeski rum i likier Magister. Dodatkowo w tych godzinach donoszony jest bemar z ciepłymi potrawami, podczas mojego pobytu były to grubo krojone frytki, fasolka, a później groszek oraz kurczak w różnych odmianach - najpierw w sosie śmietanowo-czosnkowym, później w sosie gulaszowym, a na końcu pierś saute z grilla. Generalnie jedzenie przyzwoite i spokojnie dało się tym najeść. Są też ciastka i croissanty.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel jest dobrze położony, blisko centrum jak i wieży ratuszowej. W hotelu można wypożyczyć rowery za 30 Kč/h. Pokoje przestronne, śniadanie w porządku - nie odbiega od standardu Mercure (moim zdaniem nieco bogatsze i lepsze niż w Novotelach), obsługa bardzo miła i ładna (same panie). Mimo, że mówiłem do nich po czesku, starały się odpowiadać po polsku. ;) Chyba jedyną wadą jest dość drogi parking - 340 Kč/dobę w tygodniu, 240 Kč w weekendy, który zresztą szybko się zapełnia, więc lepiej przyjechać wcześniej, bo później może już nie być wolnych miejsc. Hotel polecam, zwłaszcza, że ceny noclegów nie są wygórowane.

Inne uwagi:Nie widziałem jeszcze tutaj zdjęć privilege lounge, więc załączam poniżej
Załącznik:
WP_20160518_15_45_52_m.JPG
WP_20160518_15_45_52_m.JPG [ 105.47 KiB | Obejrzany 3580 razy ]

Załącznik:
WP_20160518_15_46_24_m.JPG
WP_20160518_15_46_24_m.JPG [ 111.06 KiB | Obejrzany 3580 razy ]

Załącznik:
WP_20160518_16_13_59_m.JPG
WP_20160518_16_13_59_m.JPG [ 149.13 KiB | Obejrzany 3580 razy ]

Załącznik:
WP_20160518_18_19_58_m.JPG
WP_20160518_18_19_58_m.JPG [ 135.69 KiB | Obejrzany 3580 razy ]
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

#708 PostWysłany: 22 Maj 2016 16:13 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Nazwa hotelu:Mercure Bergamo Aeroporto

Twój status w programie lojalnościowym:Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:zwykły

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do Exec, 2x drink powitalny (piwo wino soczki), wstawka - jabłko i cukierki

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna, voucher+dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):n.d.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:tak i nie

Inne uwagi:Hotel typowo lotniskowo-transferowy, gdyby był w mieście byłby ideałem, ale jest na totalnym za***iu, najbliższa cywilizacja zaczyna się około kilometra od hotelu :) Oprócz standardowego zestawu kosmetyków dostaliśmy zestawy do golenia i szczoteczki do zębów. Gdyby ktoś się wybierał pieszo to nie jechać autobusem 5 jak sugeruje google ale pociągiem do Stazzano lub 6 też do Stazzano, od przystanku 5 jest koszmarne dojście - brak chodnika, duży ruch...Mają shuttle busa ale nie korzystałem więc nie wiem jak działa :)
Rockriderr lubi ten post.

#709 PostWysłany: 23 Maj 2016 19:31 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Nazwa hotelu: Ibis Wencelas Square Prague

Twój status w programie lojalnościowym: gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:zwykły

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:późne wymeldowanie do 17, 2x drink powitalny z automatu (cola + whisky), nie wiem czy to przypadek czy nie ale dostaliśmy największy pokój na piętrze (wynikało z mapki ewakuacyjnej)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):n/d

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Bardzo dobra lokazliacja. Możliwość zaparkowania samochodu bezpośrednio pod hotelem zwłaszcza po 18 w piątek - darmowe. Cicho i spokojnie.

Inne uwagi:Brak uwag, jestem bardzo zadowolony. Obok Novotel.
 Profil Relacje PM off  

#710 PostWysłany: 27 Maj 2016 21:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Nazwa hotelu:Hotel Mercure Mrągowo Resort&Spa - maj 2016

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:2x welcome drink (spory wybór w specjalnej karcie welcome drink Le Club), upgrade do superior, list powitalny + czekoladki

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty+dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):n/a

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel ok, trochę trąci ubiegłą epoką ale w sposób akceptowalny - taki mazurski klimacik :) , śniadania z dużym wyborem smacznych produktów, fajna lokalizacja przy jeziorze Czos. Pokoje obszerne i wygodne (superior) z dużym balkonem. Świetny kryty basen z zjeżdżalnia + basen pływacki, na zewnątrz jacuzzi. Kameralna kręgielnia z 2 torami (wynajęcie toru 60 zł/godzina)

Inne uwagi:Parking 39 zł/doba - dla Platinum cena 20 zł/doba, dla gości hotelu w wybranych lokalizacjach nad jeziorm Czos zniżka 20% na gastronomię

#711 PostWysłany: 02 Cze 2016 14:10 

Loty: 323
Kilometry: 582 606
Krajów: 56 / 26.2%
srebrny
Nazwa hotelu:Novotel Madrid Campo de las Naciones

Twój status w programie lojalnościowym:Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Superior

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:4x welcome drink( nie pytałem co jest do wyboru bo wziąłem 4 piwka małe), upgrade do Executive z widokiem na basen, list powitalny + czekoladowy lizak

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Dodatkowo zestaw do golenia , szczoteczka do zębów, igła z nitką, pomimo 4 osób w pokoju tylko jeden szlafrok z kapciami. Do wyboru dwa baseny jeden z brodzikiem należy do Pullmana a drugi do Novotelu niestety oba czynne są od 12 do 20, darmowy shuttlebus , dzielnica biznesowa , blisko metro i supermarket, śniadania monotonne mały wybór, obsługa bardzo miła

Inne uwagi:Ogólnie hotel godny polecenia
 Profil Relacje PM off  

#712 PostWysłany: 04 Cze 2016 16:54 
Awatar użytkownika

Loty: 594
Kilometry: 1 044 139
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
danziger napisał(a):
Nazwa hotelu:Hotel Mercure Mrągowo Resort&Spa - maj 2016

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:2x welcome drink (spory wybór w specjalnej karcie welcome drink Le Club), upgrade do superior, list powitalny + czekoladki

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty+dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):n/a

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel ok, trochę trąci ubiegłą epoką ale w sposób akceptowalny - taki mazurski klimacik :) , śniadania z dużym wyborem smacznych produktów, fajna lokalizacja przy jeziorze Czos. Pokoje obszerne i wygodne (superior) z dużym balkonem. Świetny kryty basen z zjeżdżalnia + basen pływacki, na zewnątrz jacuzzi. Kameralna kręgielnia z 2 torami (wynajęcie toru 60 zł/godzina)

Inne uwagi:Parking 39 zł/doba - dla Platinum cena 20 zł/doba, dla gości hotelu w wybranych lokalizacjach nad jeziorm Czos zniżka 20% na gastronomię

Dla statusu GOLD to samo jak wyżej :)

Inne uwagi:Parking 39 zł/doba - dla GOLD także po zapytaniu cena 20 zł/doba, niestety drink powitalny w barze na dyskotece nie chciano mi wydać taki jak zamówiłem z karty, tylko tańszy, bo ponoć taka była dyspozycja dyrekcji. Po krótkiej rozmowie jednak barman zmienił zdanie, ale uwaga. Pomimo tego, że się zgodził jak odszedłem chciał mi wlać inny alkohol niż zamówiłem. Po zwróceniu uwagi, dopiero wlano mi to co zamówiłem. Z takimi podchodami to się jeszcze nie spotkałem...
 Profil Relacje PM off  

#713 PostWysłany: 04 Cze 2016 21:49 

Nazwa hotelu:Mercure Warszawa Centrum

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do superiora, welcome drink na 2 os, wczesne zameldowane (10ta) oraz późne wymeldowanie (13:P), wstawka VIP, zniżka na gastronomię

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):gotówka

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):ND

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:sam hotel, jako obiekt tak, ale obsługa recepcji kończy się jedynie na wydaniu klucza, a w dniu wymeldowania o 12.15 ktoś z obsługi wtargnął do pokoju (chyba recepcja nie przekazała informacji o późniejszym wymeldowaniu)

Inne uwagi:spory ruch w lobby, restauracji, recepcji - ale takie uroki hoteli w centrum stolicy ;)
 Profil Relacje PM off  

#714 PostWysłany: 07 Cze 2016 09:07 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Nazwa hotelu:Mercure Bydgoszcz Sepia

Twój status w programie lojalnościowym:Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Privilege

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata (0.96 zł)

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Tak, zdecydowanie dobry hotel, chociaż trochę drogi. Rezerwowany dzień wcześniej (wydarzenie losowe), takie last minute za 176 zł co dało 2k pkt + 0.96 zł co jest dla mnie już akceptowalną ceną :D up do Privilege z dostawką, wstawka to 3 praliny, Nespresso. Na oddzielne spostrzeżenie zasługuje zestaw w łazience, poza standardem był zestaw do golenia, duże mydło (2x większe niż zazwyczaj) oraz 2 zestawy szczoteczka + pasta do zębów, czego wcześniej nigdy nie spotkałem. Drogi parking, 49 zł.

Inne uwagi:Zdecydowanie na plus była możliwość nocowania 3 osób bez dopłat! Przez stronę się nie da zarezerwować pokoju dla 3 osób, zadzwoniłem na recepcję z pytaniem, stwierdzenie że jest jeden taki pokój, kosztuje 300 zł. Zapytałem czy jest możliwość upu z pokoju najtańszego 2 os do niego z mojej karty, na co odpowiedź tak, oczywiście, prosze w komentarzach podać numer pokoju 124. Zarezerwowałem, bez problemu dostałem ten pokój, dostawka to nie była kanapa, ale normalne łóżko jednoosobowe postawione zamiast kanapy w pokoju. Bardzo duży plus za to zgarnął ten hotel u mnie :D oczywiście pokój nie przewidywał 3 osoby poza dodatkowym łózkiem (2 ręczniki, po 2 zestawy, 2 filiżanki etc), ale to nie był kłopot (bądź co bądź rezerwowałem pokój na 2 osoby)
 Profil Relacje PM off
Rockriderr lubi ten post.

#715 PostWysłany: 07 Cze 2016 12:05 

niebieski
W pokojach Privilege Mercure Gdynia Centrum też jest zestaw szczoteczka + pasta do zębów. W odróżnieniu od żelu pod prysznic czy szamponu nowe szczoteczki/pasta nie są uzupełniane następnego dnia.
 Profil Relacje PM off  

#716 PostWysłany: 07 Cze 2016 12:23 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Nie widziałem w Mercure Gdynia tych zestawów :(
 Profil Relacje PM off  

#717 PostWysłany: 07 Cze 2016 12:26 

niebieski
Może nie mieszkałeś w pokoju Privilege. Ja byłem tam na początku maja i były.
 Profil Relacje PM off  

#718 PostWysłany: 08 Cze 2016 13:19 

W Poznaniu w Privilege oprócz wyżej wymienionych dużych mydeł i szczoteczek były także zestawy do golenia z jednorazówką i kremem:) No i dwie cole i soki w lodówce w cenie pokoju
 Profil Relacje PM off  

#719 PostWysłany: 08 Cze 2016 15:06 

Loty: 1135
Kilometry: 1 133 873
Krajów: 98 / 45.8%
platynowy
Jeśli dwie cole i soki były w cenie pokoju, to dość drogie były... ;)
mashacra lubi ten post.

#720 PostWysłany: 09 Cze 2016 20:23 

Nazwa hotelu: Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Twój status w programie lojalnościowym: Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: welcome drink na 2 os, późne wymeldowanie (16), wstawka jabłko, ciasteczka i coś ala m&m's

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Ogólnie ok. Choć do zachwytów daleko.

Inne uwagi: Pokój pomalowany na fioletowo i skromne okno powodują, że jest ciemnawo. Jednak jak się tylko w nim śpi to nie jest źle. Klima skierowana na łóżko, więc ostrożnie z używaniem bo jedna osoba może się nabawić kataru. W pokoju brak wody mineralnej. Śniadaniem nie powaliło nas na kolana. Jajecznica raczej z proszku, a z warzyw sałata i pomidorki koktajlowe. Z drugiej strony można się było najeść. Mi odpowiadała lokalizacja hotelu, blisko dworca, w okolicy dwa sklepy i spokojnie spacerkiem można dojść do kolejki Citta Alta. Trochę "punktów gastronomicznych" w okolicy i lodziarni.
Obsługa sympatyczna, nie robiła problemu z późnym wymeldowaniem czy drukowaniem kart pokładowych (drukarka ogólnodostępna nie działała). Podsumowując hotel nie powala, ale i nie jest zły.
 Profil Relacje PM off
kacper451 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1895 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 95  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości