Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Cze 2016 13:45 

Nie wiem, czy to dobry dział, ale żaden mi nie wydał się bardziej odpowiedni.

Niedługo lecę na Majorkę na tydzień. Na tę chwilę mam kupione tylko loty. Planuję też wynająć samochód. Mój dylemat jest następujący. Mój pierwszy pomysł to wynajęcie jednego noclegu (hotel lub coś w stylu AirBnb) na cały wyjazd i mieć w tym miejscu bazę wypadową na całą wyspę. Druga opcja to posiedzieć kilka dni w jednym miejscu, kilka w innym i kilka jeszcze gdzie indzie. Miałbym ze sobą komputer i w zależności od humoru rezerwował na bieżąco noclegi na kolejne dni na booking.com. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że całą wyspę z północy na południe można przejechać samochodem w półtorej godziny może nie warto bawić się w kilka noclegów?

Co o tym sądzicie? Jeśli jeden nocleg - która część wyspy będzie najlepsze na bazę wypadową? Interesuje mnie raczej aktywny wypoczynek (zwiedzanie), ale też chcę trochę z żoną poplażować. Opcja noclegu jaka nas interesuje to spanie + śniadanie.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 05 Cze 2016 14:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli finansowo wyjdzie Ci dobrze kilka noclegów w kilku różnych miejscach to będzie to dobrą opcją bo fajniej będzie spać w paru różnych lokacjach niż wracać każdym razem do tego samego miejsca.

Ja byłem na 5 dni na Majorce. Mieliśmy jeden pokój wynajęty w Palma de Mallorca. Każdego ranka wyjeżdżaliśmy z niego autem w inną stronę wyspy i każdego wieczora wracaliśmy z powrotem.
Dość blisko było z tej lokacji w każdy rejon wyspy bo jest mała. Tak więc to także na pewno nie jest zła opcja.

Czy wybierzesz możliwość pierwszą, czy drugą to będzie dobrze :)
Wybierz to co finansowo się lepiej opłaci i będzie dla Ciebie fajniejszą przygodą.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Cze 2016 14:49 
Awatar użytkownika

Loty: 75
Kilometry: 183 753
Krajów: 22 / 10.3%
Jest jeszcze plan pośredni: 3 dni koło Palmy i zwiedzanie okolicy, 4 dni po drugiej stronie wyspy i zwiedzanie tamtych rejonów. Przenoszenie się co dzień chyba nie ma sensu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość