Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Sty 2016 00:24 
Awatar użytkownika

Loty: 48
Kilometry: 47 050
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
Ellinair poleci z Polski do Salonik i Heraklionu,
Nowa linia na polskim niebie! Grecka linia lotnicza Ellinair połączy dwa polskie lotniska z Salonikami i Kretą w Grecji.
Przewoźnik poleci z Katowic i Warszawy do Salonik i do Heraklionu na Krecie. Loty wykonywane będą sezonowo od czerwca do października br. Loty na trasach do Salonik obsługiwane będą przez Airbusa A319, zaś na Kretę Boeingiem B737.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 27 Sty 2016 10:05, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 27 Sty 2016 12:27 
Awatar użytkownika

Loty: 62
Kilometry: 78 218
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Jak na razie ceny d4 nie urywają - ~200€ w jedną stronę za dwie osoby (KTW-HER). W tym samym czasie FR z KTW do Chanii za 600 PLN w obie strony.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Lut 2016 19:08 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Połączenia zniknęły z matrixa, nie ma ich na mapie kierunków linii, a na stronie linii zniknęła możliwość rezerwacji jakichkolwiek biletów...

#4 PostWysłany: 28 Lut 2016 19:26 
Awatar użytkownika

Loty: 48
Kilometry: 47 050
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
czyli co , połączenie widmo
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Maj 2016 11:42 

Witam,
mam pytanie odnośnie lotów do Grecji linią Ellinair. Jak dotąd w sieci nie znalazłem wielu opinii na temat tego przewoźnika.
Czy leciał ktoś z Was tą linią ? Czy warto ? Nie było żadnych problemów ? Jest to dla mnie bardzo istotna rzecz, ponieważ mam małe dziecko.

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Ellinair - opinie
#6 PostWysłany: 14 Maj 2016 11:51 

Loty: 4
Kilometry: 3 825
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
To typowa linia czarterowa. Nie wyróżnia się ani na minus ani na plus względem Enter Air, Small Planet czy Travel Service. Samoloty stare, serwis on demand, więc komfortu jak po Emirates od nich nie oczekuj. Jeśli chodzi ci o opóźnienia to w czarterach w sezonie letnim bardzo często się one zdarzają niezależnie od nazwy przewoźnika. Będzie dobrze :)
 Profil Relacje PM off
Xskiller lubi ten post.

#7 PostWysłany: 14 Maj 2016 11:57 

Ale mam nadzieję, że samolot nie rozleci się w połowie trasy :D ?
Jakiegoś wysokiego standardu nie oczekuję, bo cena i tak jest niska, bylem spokojnie doleciał bez żadnych kłopotów. No i mimo wszystko chciałbym jakieś informacje od osób, które miał okazje lecieć tą linią.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Maj 2016 12:23 

Widzę, że ktoś się interesuje Ellinair :).
Ja osobiście rok temu leciałem tą linią i nie narzekam. Wszystko ładnie, bez najmniejszych problemów. Leciałem do Salonik - bez żadnych przesiadek. Obsługa miała i pomocna. Samolot może nie najnowszy, ale też nie jakiś stary złom. Był całkiem dobry i nie mam żadnych zastrzeżeń. Moim zdaniem te starsze samoloty są ciut pewniejsze ;). Z dzieckiem jak najbardziej... nie ma problemów. Pasażerów było dosyć sporo jak na nową linię. No i żadnych mafii tam nie było hehe..
Ja uważam, że jak za takie pieniądze to luksus dla przeciętnego polaka. Tym bardziej jak nie latałeś liniam typu Emirates, o których wspomniał JackD.
Naprawdę warto..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości