Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Kwi 2016 14:52 

• Warszawa, Katowice, Kraków Wiedeń, Monachium, Berlin

Dokąd
  • Miami/Orlando/Tampa

Data wylotu
  • 31.07.2016

Data powrotu
  • 13.12.2016

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ~£700-900

Dodatkowe informacje
  • Szukam taniego lotu docelowo do Tampy. Wiem, że tam pewnie będzie najdrożej dlatego względnie pobliskie lotniska jak Miami tez wchodzą w grę. Co do dat, najpóźniej muszę być 03.08, wracać mogę nie wcześniej niż 12.12. Do tej pory znajdowałem bilety gdzies w okolicach 700-900 funtów za osobę. Miejsca wylotu podałem u góry, bardziej niż na krótkim locie zależy mi na cenie biletu. Dlatego 10h przesiadki w jakimś miejscu to nie problem (tak długo jak można coś zobaczyć).

Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda się znaleźć coś ciekawego.

PS
    Jeśli macie opinie na temat linii, którymi nie latać to chętnie posłucham.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Kwi 2016 20:46 

Pomoże ktoś? Z własnych poszukiwań to zawęziłem lotniska do Warszawy i Wiednia. Najtaniej było za jakieś 4200zl, czy to dobra cena?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Kwi 2016 22:45 

Tampa zawsze bedzie droga. Z Gatwick masz BA ale musisz dolecieć do Gatwick. Do Fort Myers lata AB chyba z Dus. Jazda z Miami do tampy to 4/5 godzin. Z RSW 1.5 godziny. Tyle samo z MCO.

Poza tym to późno szukasz... Takich lotow szukamy raczej w styczniu.

Mogę jeszcze polecić opcje via NYC. Z NY masz JetBlue. Sam lot do Nyc moze byc tani plus 200-300$ z Nyc return. Szukaj tez lotow do St Petersburg - tam chyba Allegiant lata. No ale to via inne duże miasto na wschodzie.

I jeszcze Edelweiss. Lata do tampy z Zrh. Bilet można łączyć ze Swiss.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości