Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Teneryfa
#1 PostWysłany: 18 Kwi 2016 15:12 

Dokąd
  • Teneryfa

Data wylotu
  • 05.08.2016

Data powrotu
  • 15.09.2016

Długość pobytu
  • 7/15

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 804 zł

Dodatkowe informacje
  • Cześć, zgłaszam się do was z prośbą o pomoc:)

Szukam lotu na Teneryfę w jak najlepszej cenie. Mieszkam w Katowicach jednak dojazd samochodem do lotnisk w Krakowie, Wrocławiu czy Warszawie nie jest dla mnie problemem. Planuję lot na jakieś 8-14 dni. Mogę pozwolić sobie na wylot praktycznie od początku sierpnia, wrócić mogę najpóźniej do połowy września. Oferta Ryanair gdzie jest tylko jeden bagaż do 10 kg.

1. Proszę o porady osób bardziej doświadczonych, czy cena 804 zł jest dobrą ceną?

2. Może warto czekać na ostatnią chwilę, pytanie jednak czy cena może spaść o jakąś konkretną kwotę czy np. tylko 50 zł od osoby? Wtedy dla świętego spokoju wolę dopłacić.

3. Może z Berlina, Pragi lub innych miejscowości trafiają się jakieś ciekawsze oferty?

Każda wypowiedź osób bardziej doświadczonych będzie dla mnie bardzo cenna.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Polska - Teneryfa
#2 PostWysłany: 18 Kwi 2016 15:17 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
sokolik14 napisał(a):

3. Może z Berlina, Pragi lub innych miejscowości trafiają się jakieś ciekawsze oferty?

Odpalasz jak-szukac-taniego-lotu-v-0-3-3,8,57900 i dajesz BER, PRG, BUD itd. i szukasz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Kwi 2016 15:33 

HON fly4free
weź pod uwagę, że sierpień to szczyt sezonu urlopowego w Europie Zachodniej, więc jakichś super okazji się nie spodziewaj
do rozważenia Ryanair Wrocław-Teneryfa 29/08-12/09 - 698 zł/os
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Kwi 2016 15:34 

Loty: 79
Kilometry: 81 959
Krajów: 19 / 8.9%
srebrny
758 zł/os. Kraków-Teneryfa- Kraków w terminie 14.08-24.08, Ryanair. Ja bym brał, taniej nie będzie, nie w sezonie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Kwi 2016 15:34 
Awatar użytkownika

niebieski
sokolik14 napisał(a):
2. Może warto czekać na ostatnią chwilę, pytanie jednak czy cena może spaść o jakąś konkretną kwotę czy np. tylko 50 zł od osoby? Wtedy dla świętego spokoju wolę dopłacić.

W przypadku tanich linii (Ryanair, Wizzair) czekanie do ostatniej chwili na pewno nie jest dobrym pomysłem, szczególnie w kierunkach wakacyjnych. Oni nie robią ofert "last minute" jak przy lotach czarterowych.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Kwi 2016 17:01 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 224 064
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
Z Warszawy oraz z Katowic na Teneryfę regularnie w sezonie letnim lata EnterAir (linia czarterowa). Prowadzą oni też sprzedaż biletów indywidualnych. Na razie jeszcze nie ma letniego harmonogramu i kosztorysu lotów. Niestety nie pamiętam cen z zeszłego roku na Teneryfę, ale wydaje mi się, że były one nie tak atrakcyjne jak oferta Ryanair.
W przypadku wyboru linii Ryanair zastanów się i sprawdź czy bardziej opłacalne nie będzie wykupienie np. 2 bagaży rejestrowanych po 20 kg wagi, niż 4 po 10 kg.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Kwi 2016 23:13 

Serdecznie dziękuję, pomogliście :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości