Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2016 20:32 

Loty: 46
Kilometry: 151 136
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
W dniu 19.05.16 prawdopodobnie tak jak w poprzednich latach wystartuje promocja w Wizzair polegająca na możliwości zakupu biletów w konfiguracji co drugi gratis (opłaty manipulacyjne). W przypadku wyjazdu parami po 2 lub 4 osoby wszystko się ładnie dopina. Sam w ten sposób rezerwowalem Portugalię w zeszłym roku. Co jednak w przypadku wyjazdu nieparzystej ilości osób? Pomysł jest taki aby osoby które chcą lecieć w pojedynkę lub nieparzysta ilośc osob, ustaliły wspólny wyjazd z innymi forumowiczami. Oczywiście przed graniczna datą koniczne jest dopięcie szczegółów. Sam mam taka sytuacje poluję na bilety W-wa-Bari 03-10.07 dla 3 osób.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 08 Mar 2016 20:51 

Skąd to info?! :shock:
Tylko przypuszczenie? :oops:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Mar 2016 20:52 

Czy jest szansa, żeby już wtedy były bilety na luty na Cypr z KTW?
 PM off  

#4 PostWysłany: 08 Mar 2016 20:59 

Jasne. Mysle ze jeszcze w tym mcu będą. Max 1 maja.z obserwacji poprzednich lat.
Easyjet będzie pod koniec mca. Ryanair i wizz juz zaczely wrzucać siatki. A na samolotem taniej nie ma- no ale na to mam swoja teorie
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Mar 2016 21:40 

Loty: 46
Kilometry: 151 136
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
A&J napisał(a):

Przez ostatnie kilka lat promocja funkcjonowała. Zawsze od godziny 0:00 w dniu 19.05. Mam nadzieje że Wizzair nie zmieni zdania.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Mar 2016 21:45 
Awatar użytkownika

Loty: 875
Kilometry: 1 447 385
Krajów: 134 / 62.6%
srebrny
Dobry pomysł. Szczególnie opłacalne są rezerwacje na dalszych (droższych) kierunkach, np: Dubaj, Portugalia
Aleksandra_Ka lubi ten post.
Aleksandra_Ka uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 08 Mar 2016 21:54 
Awatar użytkownika

Cytuj:

Z tego co pamietam to sa urodziny Wizzair. I fakt - co roku ta sama promocja.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Mar 2016 12:05 
Awatar użytkownika

Loty: 56
Kilometry: 121 363
Krajów: 13 / 6.1%
super pomysł ale zebrać ludzi "do pary" . Ja na pewno będę chciała rezerwować lot w czerwcu do lizbony mniej wiecej na tydzień w takim okresie aby być tam 23.06 ( urodziny mojego portugalczyka) jeśli więc ktoś też ma podobne plany to chętnie się "sparuję" :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Mar 2016 12:29 

1. Niezłe wyprzedzenie, do tego póki co zero informacji, że w tym roku również ta promocja będzie
2. Ze względu na wdc i występujące ograniczenia z tym związane nie za bardzo sobie wyobrażam jak to rozwiążecie, ale może się komuś uda
3. zobaczcie sobie ceny Wizzair na wakacje i przyległe, na tą chwilę jak dla mnie będą wozić powietrze, ale może zmienili politykę cenową i atrakcyjne ceny będą np. na miesiąc przed również w wakacje
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości