Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Norwegia na majówkę
#1 PostWysłany: 22 Lut 2016 13:31 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 224 315
Krajów: 31 / 14.5%

Dokąd
  • Stavanger, powrót z Bergen

Data wylotu
  • 29.04.2016

Data powrotu
  • 03.05.2016

Długość pobytu
  • 5

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 5

Sam znalazłem
  • Znalazłem za 180, lecz kilka dni temu było 130

Dodatkowe informacje
  • Cześć,
    Mam pytanko odnośnie kupna biletów, mianowicie opłaca się już teraz? Na azair znalazłem wylot z Gdańska do Stavanger (wizzair) i powrót z Bergen do Krakowa (Norwegian) i w sumie o tego Norwegiana mi się najbardziej rozchodzi. W zeszłym tygodniu bilety Norwegianem były za 90 ziko, teraz są już za 144. Cena będzie tylko rosnąć czy może jeszcze maleć? Zastanawiamy się czy już kupować bilety czy jeszcze się wstrzymać.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lut 2016 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 149
Kilometry: 367 160
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Jezeli nie bedzie promocji, to raczej bedzie roslo. Szukaj tez ze Szczecina, bo tam sa najnizsze ceny do Norwegii. Do Szczecina np. Polskim Busem.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 22 Lut 2016 14:43, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lut 2016 14:38 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 224 315
Krajów: 31 / 14.5%
Do szczecina jest fajna cena na 2.05 (50 zł wizzair), lecz nie chcemy skracać majówki :/ Często pojawiają się na Norwegianie promocje/vouchery?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lut 2016 15:11 
Awatar użytkownika

Loty: 139
Kilometry: 164 580
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Gdybyście szukali na "normalny" termin to jeszcze bym się wstrzymywał, a że to okolice weekendu majowego to jest duże ryzyko, że ceny nie spadną.

#5 PostWysłany: 22 Lut 2016 22:31 

HON fly4free
nie wiem na ile Bergen i Stavanger są istotne w waszym planie, ale jeśli plan jest do zmodyfikowania, to azair pokazuje parę połączeń w okolicy 130 zł w waszych datach, ale powrót z Haugesund. na plus za to popołudniowy wylot, co daje dodatkowe parę godzin w stosunku do norwegiana do Krakowa
loty wizzem, ceny z wdc:
Załącznik:
pl-no majówka.png
pl-no majówka.png [ 30.05 KiB | Obejrzany 1754 razy ]
natomiast jeśli bierzecie pod uwagę Oslo, to znajdziecie połączenia poniżej 100 zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: DominiqueW oraz 3 gości