Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lut 2016 21:52 

• Warszawa @ Poznań @ Gdańsk @ Wrocław ~ cała Polska wchodzi w grę

Dokąd
  • Europa

Data wylotu
  • 17.02.2016

Data powrotu
  • 28.02.2016

Długość pobytu
  • 12

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Niestety nie potrafię tego ogarnąć

Dodatkowe informacje
  • W ciągu tych 12 dni urlopu chciałbym zobaczyć jak najwięcej to tylko możliwe.
    Dotychczas nie byłem jeszcze nigdzie za granicami naszego pięknego państwa, stąd też każdy kierunek będzie atrakcją.
    Widzę to mniej więcej tak, przykładowo startuję z Warszawy w kierunku gdzie akurat jest fajna cena dajmy na to Berlin.
    Tam spędzam 5-6h w porywach do doby i następnie obieram kolejny kierunek (również kierując się niską ceną).
    Będę dozgonnie wdzięczny za pomoc w znalezieniu połączeń wg. powyższego kryterium (NISKA CENA).
    Nie chcę trzymać się tylko jednego państwa, im więcej/różnorodniej tym lepiej.
    Jestem fotografem, obiecuję obszerną fotorelację :D
    Budżet w granicach 2-3k

Hotele nie interesują mnie - planuje survival'ową wyprawę :D
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 12 Lut 2016 22:01 
Awatar użytkownika

srebrny
jeśli chcesz gdzieś spędzić 5-6 godzin to nie zobaczysz nic z wyjątkiem lotnisk, a fotografowanie ich jest nudne
popatrz na siatke ryanera czy wizza i cos wymysl

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#3 PostWysłany: 12 Lut 2016 22:20 

W sumie chyba dla jakich jak Ty (którzy nie potrafią albo im się nie chce) są biura podróży.

A poważnie: spróbuj może najpierw jakiś krótki wyjazd w "proste" miejsce, które było na forum wiele razy i dokładne opisywane a potem się bierz za maraton.
 PM off
oskiboski lubi ten post.

#4 PostWysłany: 12 Lut 2016 22:20 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Temat powinien powędrować do kosza za brak własnej inicjatywy. Pobaw się azair wpisując jako cel gdziekolwiek. Potem wpisz kolejne lotnisko jako punkt startowy i tak dalej. Inną metodą niż "prób i błędów" nie da się tego ogarnąć.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 12 Lut 2016 23:03 

@becek - w sumie racja. W takim razie w każdym z miejsc zostałbym 1-2 dni. 6 skoków przez 12 dni to i tak aż nadto!

@krasnal - Dzięki za wędkę (azair), biorę się do planowania.

@singielka_1976 - krótki wyjazd nie interesuje mnie :roll:

Powiedzcie mi tylko jak najlepiej podróżować lokalnie np. z Rzymu do Mediolanu. Kolej, bus? Co się najbardziej opłaca? Czas/koszta?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Lut 2016 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 414
Kilometry: 656 952
Krajów: 66 / 30.8%
platynowy
masz całe forum pożytecznych informacji, sam temat poruszaniu się koleją we Włoszech to 48 stron: pociagi-w-italii,1407,60251

zaprzyjaźnij się z layoutem forum i opcją szukaj ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości