Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Mar 2012 01:45 

Witam,
Jako, że mam urodziny to postanowiłam skorzystać z promocji Volotea. Zapisałam się do newsletter'a, otrzymałam promocyjny kod, który niestety nie działa..
Czy może komuś udało się kupić bilet w ten sposób?
Bardzo proszę o możliwie najszybszą odpowiedz, ponieważ mój kod działa jedynie 6 marca
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 06 Mar 2012 01:57 
Moderator forum

kontaktowaś się z obsługą klienta?
wydaje mi się że ze względu na krótką historię V. -jak dotąd-
w tej sprawie feedback nie będzie duży

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Mar 2012 02:17 
Awatar użytkownika

niebieski
To ciesz sie, ze w ogole dostalas kod.

Ja zarejestrowalem sie do newstellera 2.03, kodu brak (powinien przyjsc automatem, przynajmniej tak dziala 99% stron tego typu). Jako, ze urodziny mam 3.03 stwierdzilem, ze moze akcja musi sie odbyc tego samego dnia.. No to zapis na innego maila po połnocy, 3.03. Pare godzin czekania i nic. Mail do nich, poprzez formularz kontaktowy - cisza do tej pory. FB - to samo.

takze sobie poleciaaaaalem..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Mar 2012 11:27 
Awatar użytkownika

niebieski
A z czego tu się cieszyć, uszkodzony prezent urodzinowy to większy zawód niż brak prezentu :)

#5 PostWysłany: 06 Mar 2012 11:36 
Awatar użytkownika

niebieski
wa793 napisał(a):
A z czego tu się cieszyć, uszkodzony prezent urodzinowy to większy zawód niż brak prezentu :)

karolina jeszcze ma szanse na wykorzystanie (a nuż kod zadziała..), moja minela 3 dni temu.. :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Mar 2012 11:55 

HON fly4free
Te kody nie działają, to albo ściema marketingowa, albo jakis falstart związny z błędem technicznym. A kod nie przychodzi na maila tylko wyświetla się zaraz po dokonaniu rejestracji i trzeba sobie go skopiować.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Mar 2012 12:06 
Awatar użytkownika

niebieski
marek2011 napisał(a):
Te kody nie działają, to albo ściema marketingowa, albo jakis falstart związny z błędem technicznym. A kod nie przychodzi na maila tylko wyświetla się zaraz po dokonaniu rejestracji i trzeba sobie go skopiować.

ta, teraz sie wyswietla, ale 3.03 sie nie wyswietlal.. jest duze prawdopodobieństwo, ze po moim mailu poprawili to, ale ja z kodu nie skorzystalem.. ehh :roll:
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Mar 2012 12:15 

HON fly4free
ale kody i tak nie działają nadal więc nie masz straty:)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Mar 2012 12:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Blackall napisał(a):
ta, teraz sie wyswietla, ale 3.03 sie nie wyswietlal.. jest duze prawdopodobieństwo, ze po moim mailu poprawili to, ale ja z kodu nie skorzystalem.. ehh :roll:

Spróbuj wystosować do nich pismo, że w związku z zaistniałą sytuacją, ponawiasz prośbę o ponowne przyznanie kodu rabatowego.

#10 PostWysłany: 06 Mar 2012 12:25 
Awatar użytkownika

niebieski
wa793 napisał(a):
Blackall napisał(a):

Spróbuj wystosować do nich pismo, że w związku z zaistniałą sytuacją, ponawiasz prośbę o ponowne przyznanie kodu rabatowego.

tylko, ze: Booking period is exclusively on the day of your birthday.

napisze napisze, ale pewnie znow zostane olany, tak jak wczesniej ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 06 Mar 2012 15:00 

Jednak kod zadziałał, dla chcących skorzystać z promocji.. kiedy wpiszemy kod na głównej stronie i wybierzemy lot/ datę system przekieruje nas na następną stronę, ceny biletów pozostają bez mian, trzeba wcisnąć po lewej nowe szukanie i jeszcze raz wpisać kod.
Bilet jest za 0zł jednak sporą jego część stanowią opłaty/ podatki. cena tam i spowotem to 26 euro. przy biletach za 19 europ w jedną stonę średnio opłacalne, jednak promocja działa tez na bilety za 39 euro..
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 06 Mar 2012 15:02 

A i kod wyświetla się od razu po zapisaniu się do newslettera bezpośrednio na stronie:)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 08 Mar 2012 19:07 

Blackall napisał(a):
wa793 napisał(a):
Blackall napisał(a):

Możesz jeszcze spróbować skorzystać z promocji.. ja wysłałam im wcześniej maila zgłaszając niedziałający kod, oto odpowiedz:
MAR 07, 2012 | 02:29PM CET
Paolo Rodrigues replied:
Dear Karolina,

you can try another time entering this code: EUPII6Y2

Greetings

The Volotea Team

*kod jest cały czas taki sam, a strona działa poprawnie
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 09 Mar 2012 00:50 
Awatar użytkownika

niebieski
karolinaaa napisał(a):
Blackall napisał(a):
wa793 napisał(a):

Możesz jeszcze spróbować skorzystać z promocji.. ja wysłałam im wcześniej maila zgłaszając niedziałający kod, oto odpowiedz:
MAR 07, 2012 | 02:29PM CET
Paolo Rodrigues replied:
Dear Karolina,

you can try another time entering this code: EUPII6Y2

Greetings

The Volotea Team

*kod jest cały czas taki sam, a strona działa poprawnie

zmienili zasady, ze kod mozna zużyć przez tydzien od urodzin (u mnie mija jutro), problem w tym, ze pomimo obiecania mi na fb czekam i czekam i nic i mnie cos trafia.. Moze bedzie jutro, a jak nie to skorzystam z pierwszego z brzegu kodu z forum i tyle..

btw ty tez zuzylas czy inny? wole miec "czysty" ;)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 09 Mar 2012 01:22 

za każdym razem jest chyba taki sam kod, możesz użyć tego
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości