Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Mar 2012 03:46 
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 703 614
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
Jesli ktos ma ochote "sie przeleciec" jednodniowo
W6 WRO-TRF 24.04, 08.05 23 PLN

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 05 Mar 2012 11:03 

niebieski
Wt 24 Kwi 12
W6 1879 14:25 16:10
Cena zwykła: 19 PLN
(Wizz Xclusive Club: 4 PLN)
Wt 24 Kwi 12
W6 1880 20:55 22:40
4 PLN

w sumie z kartą Wizz nawet 8 zł

leciał tam ktoś na pół dnia?? warto??

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Mar 2012 11:27 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
ja lecę 13.03 za 8zł ;-) ten kurs to raczej tylko po to by się 'przelecieć' bo do Oslo nie ma opcji się wyrwać w tym czasie.

#4 PostWysłany: 05 Mar 2012 13:25 

i już po fajniutkich cenach;/ widzicie jeszcze jakieś terminy?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Mar 2012 23:38 

niebieski
Byłem przedwczoraj ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Mar 2012 00:18 
Awatar użytkownika

srebrny
SwedishBoy napisał(a):
Byłem przedwczoraj ;)

no to może opowiedz co i jak bo ja lecę za tydzień ;)

#7 PostWysłany: 06 Mar 2012 00:35 

Sorry za offtop, ale widzę to już któryś raz i aż muszę się wypowiedzieć. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale strasznie mnie drażni wrzucanie takich ofert i wykupowanie ich przez niektóre osoby "żeby się przelecieć" - może ktoś na prawdę leci tam na kilka dni i przydałby mu się chociaż jeden tani przelot, a tak to wykupują je osoby, które w ogóle ich nie potrzebują, nonsens trochę. Nie chodzi mi o wypady kilkugodzinne, tylko o takie loty "w jedną i w drugą", totalnie pozbawione sensu...

#8 PostWysłany: 06 Mar 2012 09:20 

Loty: 94
Kilometry: 229 638
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
Manieklbl napisał(a):
Sorry za offtop, ale widzę to już któryś raz i aż muszę się wypowiedzieć. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale strasznie mnie drażni wrzucanie takich ofert i wykupowanie ich przez niektóre osoby "żeby się przelecieć" - może ktoś na prawdę leci tam na kilka dni i przydałby mu się chociaż jeden tani przelot, a tak to wykupują je osoby, które w ogóle ich nie potrzebują, nonsens trochę. Nie chodzi mi o wypady kilkugodzinne, tylko o takie loty "w jedną i w drugą", totalnie pozbawione sensu...

Ty nie widzisz sensu, a inni ten sens widzą, taki jest świat, że jednym się podoba blondynka a innym brunetka :) Wracając do tematu to sam zabrałem rodziców na taki lot, bo nigdy nie lecieli samolotem i byli bardzo zadowoleni, dla mnie ten lot miał sens, bo był w tym cel. Nikt Tobie nie broni też kupić te bilety po 4 zł, jak będziesz śledził stronę to je upolujesz.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Mar 2012 12:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Manieklbl napisał(a):

typowy Polak ;) nie udało się trafić na promocję to będzie się czepiać innych ;-) może napisz do linii lotniczych, żeby utworzyły promocję specjalnie dla Ciebie :]

#10 PostWysłany: 08 Mar 2012 14:27 

Manieklbl napisał(a):

chca niech lataja ale dla mnie jest glupota leciec i zaraz wrocic. Srednio komu sie chce siedziec przez 2 godz w bardzo ciasnym samolocie tanich linii. Ale kto co lubi :) ja jak lece to przynajmniej na 2 noce zeby miec jeden luzny dzien by bez stresu i zmeczenia cos zobaczyc :) ale kto co woli.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 08 Mar 2012 18:36 

Koledzy chyba nie zrozumieli. Udało mi się trafić na wiele promocji, właściwie wszystkie jakie były możliwe poza Barceloną póki co, odbyłem za grosze ponad 30 lotów i absolutnie nie chodzi o to, że zazdroszczę innym. Zakładam po prostu, że skoro ja sobie polatałem, to fajnie jakby inni tez mogli - a wy kupując bilety tylko po to, żeby polecieć i wrócić odbieracie im tą możliwość. Na tej samej zasadzie jak kupuje bilety w wizz, i cena wychodzi raptem kilka zł tańsza przy użyciu patentu na nielecącą osobę, to odpuszczam sobie i płace te kilka złotych więcej, żeby tani bilet został w puli i ktoś sobie skorzystał. Skrytykuj coś to zaraz się rzucą z zarzutami, nie mając pojęcia nawet jak do tego podchodzę....

#12 PostWysłany: 08 Mar 2012 18:43 

niebieski
A jak Ty lecisz gdzieś na wakacje na dwa dni i możesz kupić lot za te kilkanaście złotych, to zastanawiasz się "Ja lecę na wakacje, a może ktoś mógłby akurat odwiedzić chorą matkę w szpitalu w Bergamo i jemu ten bilet bardziej się przyda niż mi"? ;)
Dopóki ktoś nie wykupuje 30 biletów za złotówkę, bez zamiaru lotu, to nie widzę w tym problemu. Leci? Leci.
I mówię to z perspektywy osoby, która nigdy nie leciała tylko po to, żeby się przelecieć, choć jednocześnie entuzjasty lotnictwa;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: pralinkakarolinka oraz 5 gości