Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 03 Mar 2012 17:46 
Awatar użytkownika

Na stronie Citi w FAQ kart kredytowych jest napisana taka informacja:
"Karta Kredytowa Citibank wydawana jest na okres 3 lat."
Czy nie można zrezygonować z karty przez te 3 lata?
I przez ten czas trzeba płacić po 96pln rocznie?
Wczytuję się tez w regulamin ale może ktoś to wie z autopsji.
 Profil Relacje PM off  

#522 PostWysłany: 03 Mar 2012 17:49 
Awatar użytkownika

"Jeżeli Umowa nie stanowi inaczej, Umowa jest zawarta na okres 12 miesięcy i podlega automatycznie przedłużeniu na kolejne okresy
12 miesięcy, chyba, że:
a) Klient poinformuje Bank o zamiarze jej nieprzedłużania, na co najmniej 30 dni przed upływem okresu wskazanego w Umowie
lub kolejnego okresu 12 miesięcy, na jaki Umowa jest zawarta lub
b) Bank poinformuje pisemnie Klienta, na ostatni podany przez Klienta adres do korespondencji, o zamiarze jej nieprzedłużania,
na co najmniej 30 dni przed upływem okresu wskazanego w Umowie lub kolejnego okresu 12 miesięcy, na jaki Umowa jest zawarta."
i jasne
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 03 Mar 2012 18:19 

Hej. Na głównej jest info o tym grouponie: http://www.groupon.pl/oferty/cala-polsk ... ir/3804308 Kupiłam przez przypadek 7 sztuk tego grouponu (co zresztą napisałam w komentarzu pod artykułem), więc jeśli ktoś chce skorzystać z kuponu, to nie kupujcie go proszę przez groupon, tylko dajcie mi znać na PW lub e-mail (nikita_anita@buziaczek.pl), to wystawię na Allegro i Wam odsprzedam. :) Zaszalałam z tymi 7 kuponami, nie ma co! Hehe. :)
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 03 Mar 2012 18:45 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.6%
LosAngeles18 napisał(a):
Hej. Na głównej jest info o tym grouponie: http://www.groupon.pl/oferty/cala-polsk ... ir/3804308 Kupiłam przez przypadek 7 sztuk tego grouponu (co zresztą napisałam w komentarzu pod artykułem), więc jeśli ktoś chce skorzystać z kuponu, to nie kupujcie go proszę przez groupon, tylko dajcie mi znać na PW lub e-mail (nikita_anita@buziaczek.pl), to wystawię na Allegro i Wam odsprzedam. :) Zaszalałam z tymi 7 kuponami, nie ma co! Hehe. :)

Wystarczy napisac do groupona i anuluja niepotrzebne kupony :)
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 03 Mar 2012 19:03 

Pawel_T napisał(a):
LosAngeles18 napisał(a):

dzięki za info, bo jestem początkująca tam. a co jeśli już mi ściągnęło kasę z karty? zwrócą?
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 03 Mar 2012 19:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak zwrócą, bodajże do 10 dni od kupna nie ma najmniejszego problemu.

#527 PostWysłany: 03 Mar 2012 19:48 

LosAngeles18 napisał(a):
Pawel_T napisał(a):
LosAngeles18 napisał(a):

dzięki za info, bo jestem początkująca tam. a co jeśli już mi ściągnęło kasę z karty? zwrócą?

OK, dzięki. W razie czego mam te groupony jeszcze - może ktoś się zgłosi. A jak nie, to zarządzę zwrot i już. :) Dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#528 PostWysłany: 03 Mar 2012 20:24 

Sorry za post pod postem, ale mam ważne pytanie.

Czy osoba, która jest posiadaczem karty Citi Bank WizzAir, musi być tą osobą, która zbiera punkty na koncie w systemie WizzAir na ich stronie? Chodzi o to, że to ja chcę zbierać punkty i wymieniać je na loty, ale karty mi nie dadzą, bo jestem uczniem i musimy ją założyć na mamę. Czy da się zrobić taki myk, żeby punkty z mamy karty szły na moje konto w WizzAir?
 Profil Relacje PM off  

#529 PostWysłany: 03 Mar 2012 20:31 
Awatar użytkownika

srebrny
Punkty z karty kredytowej są przelewane na konto właściciela.
Jeśli właściciel karty w Citibanku takiego konta na wizzair.cim jeszcze nie posiada, jest ono automatycznie generowane i przychodzi email z informacją.
 Profil Relacje PM off  

#530 PostWysłany: 03 Mar 2012 20:36 

złoty
LosAngeles18 napisał(a):
Czy da się zrobić taki myk, żeby punkty z mamy karty szły na moje konto w WizzAir?

Tak. Niech mama przy wnioskowaniu o kartę poda Twój adres email, ten który masz zarejestrowany w Wizz.

#531 PostWysłany: 03 Mar 2012 20:45 

mucha napisał(a):
LosAngeles18 napisał(a):
Czy da się zrobić taki myk, żeby punkty z mamy karty szły na moje konto w WizzAir?

Tak. Niech mama przy wnioskowaniu o kartę poda Twój adres email, ten który masz zarejestrowany w Wizz.

oo, super. dzięki bardzo za info. :)
 Profil Relacje PM off  

#532 PostWysłany: 05 Mar 2012 20:52 

Loty: 57
Kilometry: 112 912
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Witam,

Moja mama posiada karte CitiWizz, aplikowala o nia przed 23 grudnia. Jednak gdy przyszlo do naliczania punktow, wystapil problem. Zadzwonila do Handlowego i przyznali jej 1000pkt zamiast 2000pkt. Twierdza, ze nie bylo zadnej promocji na 2000pkt w grudniu i obecna jest pierwsza na taka kwote.

Macie jakies rady, co w takim przypadku zrobic? Mieli dzisiaj oddzwonic do niej, ale oczywiscie nie oddzwonili. Sytuacja jest komiczna, poniewaz kazdy wie, ze promocja byla. Ja tego nie odpuszcze na pewno.

Z gory dzieki za pomoc.

#533 PostWysłany: 05 Mar 2012 21:37 

Zbanowany
Podaj maila to Ci podeśle pełne warunki w pdf, ściągnięte w czasie obowiązywania promocji:
Tutaj fragment:
II. Warunki uczestnictwa
1. Promocja obowiązuje od 9 grudnia 2011 r. do 23 grudnia 2011 r.
III. Zasady Promocji
1. Nagrodą w Promocji jest 2000 punktów o wartości 200 zł (zwana dalej „Nagrodą”).
IV. Przyznanie Nagród
1. Punkty zostaną naliczone przez Bank na konto posiadacza Karty po wystawieniu wyciągu z Karty za okres rozliczeniowy, w którym
została zaksięgowana pierwsza transakcja dokonana Kartą.
V. Postanowienia końcowe
2. Reklamacje mogą być zgłaszane za pośrednictwem CitiPhone, serwisu Citibank Online, oddziałów Banku lub korespondencyjnie.
Pisemna reklamacja powinna zawierać: imię, nazwisko, adres zamieszkania Uczestnika, telefon kontaktowy, jak również dokładny opis
i powód reklamacji. Reklamacje powinny być zgłaszane na adres: Bank Handlowy w Warszawie S.A., Biuro ds. Współpracy z Klientem,
ul. Goleszowska 6, 01-249 Warszawa, z dopiskiem „Tanie latanie”. Bank rozpatruje reklamacje niezwłocznie.
 Profil Relacje PM off  

#534 PostWysłany: 05 Mar 2012 21:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Poszukaj regulaminu.
Czy była wtedy taka promocja ?
Poniżej regulamin, ale okres obowiązywania tej promocji to: 1.02.2012 - 30.04.2012
https://www.citibankonline.pl/retail/fi ... edkosc.pdf
 Profil Relacje PM off  

#535 PostWysłany: 05 Mar 2012 21:48 

Zbanowany
Znalazłem w wersji online to co mam na dysku:
http://www.online.citibank.pl/formularz ... atanie.pdf

Ja w tej promocji dostałem w sumie 3000 tys. punktów, na początku 1000 pkt i później jeszcze 2000 pkt, więc może niepotrzebnie dzwoniłeś z reklamacją.
 Profil Relacje PM off  

#536 PostWysłany: 05 Mar 2012 22:30 

Loty: 57
Kilometry: 112 912
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Dzieki wielkie za pomoc wszystkim !

yareq napisał(a):
Ja w tej promocji dostałem w sumie 3000 tys. punktów, na początku 1000 pkt i później jeszcze 2000 pkt, więc może niepotrzebnie dzwoniłeś z reklamacją.

Ale to nie byla reklamacja nawet - mama zadzwonila, zeby jej te punkty przelali. Konsultant stwierdzil ze jest 1000pkt za pierwsza transakcje i o promocji nic nie slyszal...

#537 PostWysłany: 06 Mar 2012 02:12 

A ja bym miał kilka pytań, na niektóra znam już odpowiedzi ale chciałbym o potwierdzenie czy dobrze wyczytałem...

1. Ile trzeba mniej więcej czekać na tą kartę od złożenia wniosku? chce kupić bilety do Rzymu co prawda dopiero na wrzesień, ale co sprawdzam to są droższe. Nie chciałbym stracić na wzroście ceny tego co zaoszczędzę na posiadaniu karty.

2. Jako, że sam nie mogę się ubiegać o tą kartę czy może kartę wziąć na siebie np. tata ale potem przelewać pkty na moje konto Wizz? Tu wyczytałem wyżej, że tak. Nie ma również problemu jeśli na tym swoim koncie zapisze się do xclusive clubu i będę chciał korzystać ze zniżek?

3. Opłata za kartę to 96zł na rok (po 8zł miesięcznie) i można zrezygnować z niej po roku?

dzięki z góry za odpowiedź
Mati
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 06 Mar 2012 10:18 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Krajów: 17 / 7.9%
malpek napisał(a):
A ja bym miał kilka pytań, na niektóra znam już odpowiedzi ale chciałbym o potwierdzenie czy dobrze wyczytałem...

1. Ile trzeba mniej więcej czekać na tą kartę od złożenia wniosku? chce kupić bilety do Rzymu co prawda dopiero na wrzesień, ale co sprawdzam to są droższe. Nie chciałbym stracić na wzroście ceny tego co zaoszczędzę na posiadaniu karty.

2. Jako, że sam nie mogę się ubiegać o tą kartę czy może kartę wziąć na siebie np. tata ale potem przelewać pkty na moje konto Wizz? Tu wyczytałem wyżej, że tak. Nie ma również problemu jeśli na tym swoim koncie zapisze się do xclusive clubu i będę chciał korzystać ze zniżek?

3. Opłata za kartę to 96zł na rok (po 8zł miesięcznie) i można zrezygnować z niej po roku?

dzięki z góry za odpowiedź
Mati

ad. 1 Średnio jest to do 3-4 tygodni, czasem jest krócej. Paimietaj, że nie mając karty zawsze możesz poprosić osobę z forum F4F, która kartę posiada i chętnie pomoże w zakupie biletow bez haraczu.

ad. 2 Tata jak najbardziej może złożyć wniosek o wydanie karty dla siebie. Pamietaj tylko aby przy składaniu wniosku podał adres ten sam adres email, który podałeś w profilu Wizz Air czy Xclusive Club!

ad. 3 W każdej chwili możesz zrezygnować z karty kredytowej składając odpowiedni wniosek. Rezygnacja jest bezpłatna.

pozdr :)
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 06 Mar 2012 10:29 

konrad napisał(a):
ad. 3 W każdej chwili możesz zrezygnować z karty kredytowej składając odpowiedni wniosek. Rezygnacja jest bezpłatna.

W każdej chwili? w regulaminie przeczytałem, że umowa na kartę zawierana jest na 12 miesięcy i automatycznie się przedłuża jeśli nie zrezygnuję. Mówisz, że można zrezygnować po kilku miesiącach np. jakby coś mi nie odpowiadało?
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 06 Mar 2012 10:34 

złoty
malpek napisał(a):
można zrezygnować po kilku miesiącach np. jakby coś mi nie odpowiadało?

W dowolnym momencie możesz wypowiedzieć umowę karty. Okres wypowiedzenia to miesiąc (jednak nie wiem czy kalendarzowy czy pełny miesiąc rozliczeniowy).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości