Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Indie kwiecien
#1 PostWysłany: 10 Sty 2016 17:37 

Dokąd
  • Kochi

Data wylotu
  • 17.04.2016

Data powrotu
  • 09.05.2016

Długość pobytu
  • ok 3 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 6

Sam znalazłem
  • 2000 funtow

Dodatkowe informacje
  • Witam wszystkich forumowiczow, szukam w miare taniego, gdyz jest to i tak droga sprawa:) lotu z Londynu do Indii, a dokladniej Kochi, leci 6 osob, 4 doroslych oraz 2 dzieci -jedno 5lat, drugie 1,5 roku. Jesli chodzi o date wylotu to po 16.04, na ok. 3 tygodnie do miesiaca. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie to prosze o porade, sam znalazlem za ok. 2000funtow. Bede wdzieczny za pomoc. Dziekuje.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Indie kwiecien
#2 PostWysłany: 10 Sty 2016 18:54 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Gulf Air lub Kuwait - wedle uznania - z krótkimi przesiadkami, poniżej 1800 GBP. Na dłuższe pobyty już niestety drożej.
EDIT: Dorzucam dłuższy pobyt, ale z uwzględnieniem pobliskich lotnisk.
Załącznik:
lhr_cok.png
lhr_cok.png [ 81.04 KiB | Obejrzany 2133 razy ]
Załącznik:
bhx_trv_cok_lhr.png
bhx_trv_cok_lhr.png [ 38.19 KiB | Obejrzany 2127 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Sty 2016 20:49 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 812 581
Krajów: 76 / 35.5%
niebieski
W interesującym Cię terminie uzyskasz prawie taką samą cenę jak proponuje @krasnal. Trochę dołożysz i nie będzie trzeba malucha trzymać na kolanach (drugie połączenie), a lot Emirates z Londynu Gatwick ;)
Załącznik:
lon.jpg
lon.jpg [ 76.43 KiB | Obejrzany 2099 razy ]

Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Sty 2016 22:46 

Dziekuje bardzo, myslicie,ze czekac z kupnem biletow, czy raczej nie nalezy spodziewac sie jakichs obnizek?Zostalo 3 miesiace, niby jeszcze czas. Moze jeszcze ktos cos bedzie mial to z gory dziekuje, ale mysle, ze 1800 funtow to raczej optymalna cena bedzie, chyba.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Sty 2016 08:43 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 812 581
Krajów: 76 / 35.5%
niebieski
Na Twoim miejscu bym się za długo nie zastanawiał, tym bardziej ,że podróżujesz z małymi dziećmi. Można trafić na fajne ceny, ale czy akurat trafią one w Twój termin to jest mało prawdopodobne. Dobre ceny do Kochi są z Dubaju. Do Dubaju częściej zdarzają się fajne ceny ale mogą być np z Pragi a nie z Londynu. Można by dużo polemizować.

Image
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Sty 2016 10:59 

Dzieki mmaratonczyk, wlasnie tak myslalem, ze moze kupic Londyn- Dubaj najpierw i laczyc, wiem troche ryzykowne, no moze jeszcze cos sie trafi, a jesli chodzi o mnie to ja nie lece tylko pomagam zalatwic bilety swoim bliskim, ale to raczej nie ma nic do rzeczy:)Pytanie takze mam, moze nie w tym watku za co z gory przepraszam, jaka trzeba miec karte i czy jest to mozliwe wyslac 6 osob i miec z tego jakas korzysc w postaci punktow czy mil? Jeszcze raz dziekuje.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość