Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Dubaj na Wielkanoc
#1 PostWysłany: 03 Sty 2016 00:10 

Loty: 368
Kilometry: 698 983
Krajów: 31 / 14.5%

Dokąd
  • Dubaj

Data wylotu
  • 19.03.2016

Data powrotu
  • 29.03.2016

Długość pobytu
  • 7 - 9 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Emirates z Warszawy

Dodatkowe informacje
  • Chcemy z żoną i dwójka dzieci polecieć na Wielkanoc do Dubaju. Dzieci 9 lat i 11 miesięcy. I tu jest pies pogrzebany. Dla naszej córeczki będzie to pierwszy lot w życiu i dlatego tez preferuję duży samolot długodystansowy uznanej linii w którym będę mógł pospacerować z dzieckiem na rękach jeśli zajdzie taka potrzeba. Wszelkie B737 i A320 odpadają. Generalnie nie szukam najtańszych lotów a najbardziej komfortowych. Na dzień dzisiejszy bezpośrednie loty z Warszawy wyniosą nas około 7000pln. Chciałem się zorientować czy to jest dobra cena i czy można liczyć jeszcze na jakąś obniżkę. Zdaję sobie sprawę ze to trochę późno na bookowanie takiego lotu ale wcześniej nie miałem potwierdzenia urlopu. Loty z przesiadką w jakimś europejskim porcie lotniczym jak najbardziej brane pod uwagę. Gdyby były jakieś loty warte uwagi to jestem w stanie dojechać do Pragi lub Berlina.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Dubaj na Wielkanoc
#2 PostWysłany: 03 Sty 2016 00:34 

W tych datach na stronie Travel2be wychodzi mniej jak 4 tys zł za całość i 3 os + niemowlę. Loty z Pragi z przesiadką w Kijowie Ukraine int air. Warto zasymulować na tej stronie kupno biletu z podaniem e meila i przysyłają kod zniżkowy. Jednak cena zależna jest od całości i opłata za kartę
 PM off  

#3 PostWysłany: 03 Sty 2016 09:31 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 192 756
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Rzeczywiscie UIA z Pragi trafisz taniej. Z tego co się orientowalem na forum ludzie nie narzekali jakos specjalnie na komfort, a i ceny na pokladzie niskie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Sty 2016 09:44 

Jesli ma byc komfortowo to jedynym wyjsciem bezposrednio z Warszawy. Wiele sie tu nie wyrzezbi. Opcje tansze to UIA z Pragi, ale warto dla porzadku sprawdzic Berlin, Lwow i Wilno (rowniez w opcjach multicity). Ale tu juz komfort mniejszy bo czeka Cie przesiadka w Kijowie. Dodatkowo, przemysl przesuniecie terminu. Na Wielkanoc loty sa drozsze, wiec moze oplaci Ci sie odpuscic ta nikla oszczednosc na urlopie (1 dzien, Poniedzialek Wielkanocny).
Aha, opinie sa rozne ale moje zdanie o Ukrainian Airlines jest zle. To taki Ryanair z bagazem nadawanym w cenie i bez ciagniecie wozka po korytarzu. Obsluga moim zdaniem meczy sie tym, ze musi pracowac. Z napojow podawali na moim locie tylko slabo zaparzona herbate z termosu. Wolno im to idzie, pasazerami zajmuja sie niechetnie. Na jakies zabawki dla dzieci to bym nie liczyl (choc uczciwie przyznam, ze tego nie sprawdzalem to moge sie mylic). Ogolnie to jesli nie musisz sie meczyc przez Kijow i wydluzac sobie czasu podrozy to odpusc. Bagaz tez zdarza sie im zgubic, zastanow sie jaki to bedzie mialo skutek.

@maarcin1938, ja narzekalem, a @Zeus chwalil ;)
 PM off  

#5 PostWysłany: 03 Sty 2016 11:55 

niebieski
Może Warszawa - Ras Al Chajma z przesiadką w Qatarze? Stosunkowo komfortowe połączenie, wracając chyba należy się hotel od Qatar Airways, terminy też pasują, a do samego Dubaju można dostać się w 2h.

http://www.fly4free.pl/tydzien-w-zea/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Sty 2016 23:27 

Loty: 368
Kilometry: 698 983
Krajów: 31 / 14.5%
Dziękuje za wszelkie sugestie. Tak jak już wspomniałem na dłuższym odcinku odpuszczam sobie wszystkie wąsko kadłubowce. Przesuniecie terminu ( 23 – 31 marca) obniżyło ceny o około 1000pln za całość i do tego doszły loty Turkish Airlines, które też wyglądają całkiem rozsądnie czasowo. Niestety całkowicie nie mogę przesunąć terminu poza Wielkanoc z powodów zawodowych. Jak myślicie czy na tej trasie można jeszcze liczyć na jakieś promocję? Czy bookowac jak tylko dostanę potwierdzenie urlopu?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 03 Sty 2016 23:32 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
To może zamiast Dubaj, jakieś inne miasto bliżej? Który nie byłby potrzebny duży samolot?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Sty 2016 23:39 

Nie kojarzę cyklicznego dobrego promo na Dubaj.
 PM off  

#9 PostWysłany: 03 Sty 2016 23:53 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Do tego jeszcze na Święta Wielkanocne.
Ja bym poczekał, jeszcze dopóki córka dorośnie i polecieć wtedy do Dubaju.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości