Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sty 2016 19:49 

Dokąd
  • Ciepłe morze

Data wylotu
  • 15.07.2016

Data powrotu
  • 22.07.2016

Długość pobytu
  • Tydzień

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • http://samolotemtaniej.pl/tani-lot/WAW/LCA/W6/160124-160131/2

Interesują mnie wczasy nad jakimś ciepłym morzem. Jestem studentem więc jak najbardziej chce jechać po bandzie. W tym roku z moją dziewczyną mijają 3 lata dlatego chce ją zabrać w wyjątkowe miejsce. Bardzo prosze o pomoc! :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 02 Sty 2016 19:53 

A jaki masz budżet na loty?
 PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sty 2016 19:56 

myślę że koło 500-600zł, oczywiście nie muszą być tylko loty może być autokar, lub inny środek transportu byle bezpieczny!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sty 2016 20:07 

To rozważ opcję czarterową. Wtedy Turcja, Chorwacja i Grecja jest w zasięgu a przy last minute możesz lecieć w dwie strony za 300 zł/os (niemal gwarantuje Ci, że będą takie oferty ale nie gwarantuje kierunku). To wymaga jednak śledzenia fly4free albo stron biur podróży i oczywiście szybkiego podejmowania decyzji. Jeśli jesteś studentem to przemyśl przesunięcie wyjazdu na wrzesień. Pogodę masz pewną, turystów nieco mniej więc ceny hoteli mogą być trochę niższe. Ja bym w tą stronę na Twoim miejscu poszedł, wtedy lecisz jak król z Warszawy* na jakieś Santorini czy inne Korfu bez przesiadek.

* - a często z Katowic, Poznania itp.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość