Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lis 2015 19:35 
Awatar użytkownika

Loty: 40
Kilometry: 65 587
Krajów: 11 / 5.1%
Bry! Po raz pierwszy piszę na tym forum- Zmieniła mi się sytuacja życiowa i w związku z tym muszę zmienić klimat:) Chciałabym się gdzieś wybrać w trakcie ferii zimowych ( między 30.01 a 14.02) bądź w okresie między świętami, a sylwestrem. Myślałam o Barcelonie, bo wspaniała albo Lizbonie, bo nie byłam, ale na inne kierunki też jestem otwarta. Mam 30 lat i jestem z Wrocławia. Noclegi w tanich hotelikach lub hostelach,nigdy nie próbowałam CS:P

I czy ktoś miałby ochotę na taki wypad ze mną?

Ostatnio edytowany przez kaha666, 12 Lis 2015 19:39, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Lis 2015 12:24 

Hej również poszukuję towarzystwa do podróży w podanym przez Ciebie terminie, a i cel podróży bardzo mi odpowiada :)
Rozbijanie się po drogich hotelach nie za bardzo leży w mojej naturze, wole poznać klimat miejsca a nie tylko w nim przebywać :)
Jestem z Warszawy , 26 lat, zapracowana studentka prawa.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Lis 2015 14:43 

Panowie, żeby dwie dziewczyny w tak młodym wieku same podróżowały :?: :P
Trzeba się dziewczynami zaopiekować :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lis 2015 15:47 

Jeśli Paniom nie przeszkadza męskie towarzystwo to pomiędzy świętami a sylwestrem z miłą chęcią przyłączyłbym się. W Barcelonie i Lizbonie byłem, ale z wielką ochotą te drugie miasto jeszcze raz odwiedzę, jeśli opcja z wypożyczeniem auta wchodziłaby w grę to wcale nie trzeba nocować w Lizbonie, niedaleko i niedrogie hotele chociażby na praia de guincho, a z rana podczas śniadania czy spaceru po plaży niezapomniane widoki, poza tym stamtąd jest niedaleko również do Sintry czy Cabo da Roca.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Gru 2015 00:30 

na czym stanęło?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Gru 2015 23:58 

Hej,

jeśli temat aktualny to chętnie bym się przyłączył, też przymierzam się od jakiegoś czasu do Barcelony. Koniec stycznia 2016 całkiem fajnie by mi pasował. Co do warunków nie mam jakichś wygórowanych oczekiwań, jestem z Krakowa, 27 lat.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Gru 2015 00:30 

Też chętnie poleciałbym do Lizbony albo na Fuerteventurę w lutym.
 PM off  

#8 PostWysłany: 27 Gru 2015 12:08 
Awatar użytkownika

niebieski
@kaha666 - piszę się jak najbardziej na Lizbonę, też jeszcze nie byłam :) I też jestem z Wrocławia, więc będzie się nam łatwo skomunikować. Ale z terminami to raczej po 10-tym mam więcej luzu.

-- 27 Gru 2015 11:11 --

@Higflyer - kombinuję z Fuertą na luty, albo na marzec, ale w pojedynkę koszty za wysokie jednak. Miałeś coś sprecyzowane już?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Gru 2015 12:22 

@antares Negocjuję z linią lotniczą żeby mi dali bilety na Fuerteventurę jako rekompensatę za odwołany lot, jak się uda to polecę w lutym. Ceny na wyspie nie są jakieś szokujące, w porównaniu ze Skandynawią to nawet super tanio :)
 PM off  

#10 PostWysłany: 27 Gru 2015 12:30 
Awatar użytkownika

niebieski
@Highflyer - w porównaniu ze Skandynawią na pewno. Zależy jeszcze od tego, jakim kto budżetem dysponuje. Ale dla przykładu, znalazłam wczoraj miejscówkę w odpowiadającym mi terminie za 703zł dla jeden osoby; ta sama miejscówka, w tym samym terminie dla 2 osób była po 523zł... Więc płacę za cały pokój, chociaż jestem sama, zużywam mniej wody i energii, ale płacę jak za trzech. :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Gru 2015 14:27 
Awatar użytkownika

Cześć :) Widzę, ze temat nadal aktualny i też poleciałbym z Wrocławia tylko trzeba sprecyzować czy Lizbona czy Fuerta :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 27 Gru 2015 23:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja sobie daję czas powiedzmy do 10.01. na decyzję - czekam na wypłatę jeszcze, poza tym może w najbliższych dniach wyskoczy jeszcze jakaś super oferta, która przebije wszystko i nie będzie się nad czym zastanawiać. Ale Lizbona brzmi kusząco, tym bardziej w połączeniu z Porto i Sintrą (+Quinta da Regaleira), w przypadku kilku osób będzie się opłacało wziąć auto. Jestem zdecydowana, na pewno któraś z tych destynacji zostanie zrealizowana.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Gru 2015 11:22 
Awatar użytkownika

Ja też jestem zdecydowany na 100 %, destynacja dla mnie obojętna bo i tu i tu nie byłem więc jestem otwarty na propozycję :)
Odezwij się jak możesz na fb (imię i nazwisko takie jak w loginie)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 28 Gru 2015 18:36 

ja jestem za Lizboną
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 29 Gru 2015 18:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Czyli do Lizbony są chętni: patri.figiel, Matt, ja i becareful? Całkiem nieźle by wyszło:)
Mój pomysł jest taki, żeby polecieć do Lizbony, tam ok. 2 dni na zwiedzanie samej stolicy. Kolejnego dnia w samochód i objazd: Belem, Cascais, Cabo da Roca i Sintra. Na Cabo też się chętnie zatrzymam na dłużej, Sintra też wydaje mi się na tyle interesująca, żeby chwilę dłużej jej poświęcić (dwa zamki).
W zależności od tego, czy w tym miejscu ktoś postanowi wracać do PL, czy jedzie dalej - bierzemy auto/bus/pociąg i następnego dnia udajemy się do Porto. Na miejscu 2 noclegi i powrót do Wrocławia. Z ciekawszych propozycji, jest z Groupona oferta na 2 noclegi ze śniadaniem dla 2 osób + godzinny rejs wzdłuż wybrzeża Porto za 119EUR, więc atrakcje będą i tam. :)
Plan zwiedzania do ustalenia, jak się zbiorą zdecydowani. Na wstępie lista obejmuje Muzeum karet/powozów i stadion lizbońskiej drużyny piłkarskiej. Nie ma obowiązku trzymania się w kupie, jeśli ktoś nie ma ochoty, ale będzie miło, jeśli będzie się z kim podzielić wrażeniami.

-- 29 Gru 2015 17:57 --

Aha, przy takim planie chyba raczej marzec brałabym pod uwagę, żeby było bardziej wiosennie już. :)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 29 Gru 2015 18:58 

Ja też bym się pisał na Lizbonę.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 29 Gru 2015 22:04 

Ja wolę z Krakowa/Katowic, jednak jesli wiekszosc jest za Wrocławiem, to mozna sie dostosowac. Mam wolne między 13-21.02.2016. Moja siostra tez się jeszcze zastanawia, jesli bedzie miejsce ;) moze zalozymy jakas grupe na facebooku, albo gdzies, zeby sie lepiej miedzy sobą komunikowac?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 29 Gru 2015 22:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli termin się dopasuje, to może uda się Wam znaleźć połączenie z KRK/KTW. Nie mam jednak pewności, czy luty, czy dopiero marzec.
Nie mam FB. Kontakt przez forum, albo na bieżąco sprawdzany mail, ewentualnie przeżytek, jakim jest GG, czasem też mi się zdarza włączyć Skypa.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 09 Sty 2016 16:50 

Udało się Wam jakieś konkrety ustalić?

(nie pisałem na PW bo dopiero po tym poście będę miał je odblokowane).
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 09 Sty 2016 17:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Mam 2 osoby zainteresowane terminem marcowym, wstępnie 9-14. W najbliższych dniach raczej kupimy bilety, potem się bierzemy za noclegi - jak już będzie wiadomo, ile nas jest na pewno.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość