Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Mar 2012 15:17 

Zbanowany
niebieski
sledzilem w zeszle wakacje ceny non stop. Eguipt, Tunezja, Grecja, znajdziesz za 1100-1200zl. Na majorke najtaniej widzialem za 1400. Terminy o ktorych pisze to czerwiec, poczatek lipca, koncowka sierpnia i wrzesien
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Mar 2012 15:51 

Może i byłaby szansa na tą kwotę 1300-1400, o lipcu i sierpniu za 1000 raczej zapomnij, takie cuda już raczej się nie zdarzają :) A nawet jeśli, to z kolei trzeba mieć czas, żeby coś takiego upolować, więc koło się zamyka. Szukając teraz możesz we wrześniu znaleźć ciekawe oferty do Bułgarii, Grecji czy Turcji do 1400 zł. Miesiące wakacyjne to w obecnej chwili wydatek zaczynający się od 1500 zł. Szukając teraz znalazłam wyjazd do Bułgarii BB za 1000 zł (Neckermann), z kolei najtańsza oferta z HB jest do Tunezji we wrześniu za ok. 1250 zł. Szukałam na stronach internetowych biur podróży i na wyszukiwarkach. Ps. rozumiem Twój ból, sama na wycieczce z biura byłam ostatnio z 6 lat temu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Mar 2012 20:46 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
Krajów: 10 / 4.7%
Robin z doswiadczenia CI powiem ze lepiej poczatek czerwca przed wakacjami szkolnymi niz we wrzesniu bo wtedy najtaniej. ewentualnie koncowka maja. za ta cene fajna krete, albo hiszpanie wyhaczysz. egipt , tunezje sobie odpusc bo tylko sie trzeba z arabami uzerac a w takien hurgadzie to nic za bardzo nie zobaczysz chyba ze masz wycieczke w cenie do gizy. w tunezji wyjsc sie nie da w takim sousse bez obskakiwania arabow co to CI sprzedac chca wszystko. nawet nerwica mnie brala ze na plazy hotelowej nie dali sie poopalac tylko wieszali na TObie kapelusze, proponowali jazdy wielbladem etc. przegiecie. no i bez all inn sie nie ma co ruszac do arabów. poplyniesz pozniej z kupowaniem alkoholu ;) a za 1000siaka last minute sie uda przed sezonem tuz wylapac na bank z dobra lokacja :)

chyba ze interesuje Cie bulgaria i okolice ladnego i taniego sozopola. przelot z walizka ok 500zł w 2 strony i za 20zł na dobe moge Ci dac namiar na tani nocleg w nowych apartamentach w chernomorcu

Image Image Image Image

lecialem z drogiej wawy i zaplacilem ok 700zł za 12 dni za osobe za przelot + noclegi a nie bylem wtedy zaznajomiony z fly4free. nie masz wcale kombinowania. tylko kupic bilet. za chyba 10euro czy 10lewa juz nie pamietam, wlasciciel Cie odbiera z lotniska, na miejscu masz kompa nawet i drukarke zeby sobie bilety druknac

2,5 litra piwa w sklepie 5zł
pizza - 5zł
makrela cala grillowana - 5zł
wino w butelce dobre - 4zł ;)
za butelke campari 0,7 placilem ~35zł

miejscowosc gdzie jezdza bulgarzy wypoczywac i nie ma zdzierania

Ostatnio edytowany przez frantic 01 Mar 2012 22:48, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Mar 2012 21:13 

Kolego frantic (mój imienniku) - będę bardzo wdzięczny za informacje dotyczące tych apartamentów, mam jeszcze pytanie co do logistyki: przelot rozumiem, że do Sofii LOTem, bo Wizz do Varny tylko z przesiadką w Luton; czy może szukałeś czarterów?

Pozdrawiam, moj mail- jak nick w domenie o2 ;-)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Mar 2012 21:22 

No też byłbym zainteresowany tym info frantic. :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Mar 2012 22:23 

nienie bezposrednio wizz do bourgas. bo w tamta strone lecimy. przelotow szukalem w wakacje na wrzesien. teraz sa od 89 do 1200zł hehe wiec trzeba jeszcze poczkac blizej wyjazdu az spadna :) chociaz np katowice bourgas juz teraz we wrzesniu mozna capnac za 80zł :). ja lecialem z wawy , zaraz albo wrzuce info tu na forum albo wam PW wysle.
O pogode raczej bym sie nie martwil. ja mialem od 20 do 30 stopni . wylatywalem ostatniego dnia sierpnia chyba.

miejscowosc chernomorets jest w okolicach 25-30km od lotniska

http://www.bellehouse.eu/?AC=tariffs tutaj macie namiar pokoj classic bez klimy ale mi nie byla potrzebna. cena od 28.08 no albo do konca czerwca za 12 lewa czyli ok 24zł . Pokoje jak na zdjeciach. czyste i nowe. gospodarze wytwarzaja wlasne wino i bimberek :)

Image Image

Sama miejscowosc jest mała i spokojna, jak ktoś chce jeszcze wiecej knajp albo jakies disco, to obok jest sozopol. Bus miejski kosztuje jakies grosze doslownie, plaza tez jest miejska, a 20 minut pieszo dalej jest bardzo ladna przy kempingu przypominajaca plytka lagune. dojezdza tam tez busik, i autobus podmiejski. Ja wszystko spacerkiem robilem bo jest bardzo ladnie dookoła

Jakby ktoś potrzebował pomocy , albo mial jakies pytania odnośnie tego to smialo pytac

Maila slijcie do nich jak cos po angielsku albo rosyjsku:) po polsku nie przejdzie ;d

#7 PostWysłany: 02 Mar 2012 10:35 

frantic
Dziękuję za informację, może i ja bym skorzystała z takich spokojnych wakacji. Zgadzam się, że użeranie się na urlopie z latającymi kapeluszami nie należy do najprzyjemniejszych przeżyć. Ta część Afryki jest na szarym końcu mojej listy miejsc do zwiedzenia. Ale Bułgaria, piękna sprawa. Dziękuję za umieszczenie tej informacji, może w przyszłym roku udałoby się tam skoczyć na parę dni odpoczynku :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Mar 2012 10:39 
Awatar użytkownika

srebrny
frantic napisał(a):
egipt , tunezje sobie odpusc bo tylko sie trzeba z arabami uzerac a w takien hurgadzie to nic za bardzo nie zobaczysz chyba ze masz wycieczke w cenie do gizy. w tunezji wyjsc sie nie da w takim sousse bez obskakiwania arabow co to CI sprzedac chca wszystko. nawet nerwica mnie brala ze na plazy hotelowej nie dali sie poopalac tylko wieszali na TObie kapelusze, proponowali jazdy wielbladem etc. przegiecie.

+1 dla kolegi
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 05 Mar 2012 20:14 

jak ktoś z was sie zdecyduje to nie bedziecie żalować. wszelkie zle opinie biora się od ludzi przebywających w zlotych piaskach :), gdzie ceny są z kosmosu i sa to destynacje nawet kolonii dla mlodziezy polskiej ;]

#10 PostWysłany: 05 Mar 2012 20:46 

Zbanowany
witam,
W temacie sozopolu - byłem tam 2 lata temu - bardzo fajne wakacje.
Najbardziej opłacalny był charter lotu (z KTW - w cenie był bagaż), był jeszcze WIZZ.
Z komunikacją nie ma problemu - z lotniska autobus do centrum burgas i przesiadka do Sozopolu (całość za 4 osoby ok. 20 zł).
Sozopol jest jednym z najfajniejszych miast Bułgarii, zupełnie inny klimat niż złote piaski, bardzo kameralnie.
Ceny zbliżone do naszych w polsce (oczywiście nie tych nadmorskich), w sklepach to samo (kubuś play nazywa się teti play itp
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości