Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: CPH-PDL za €145
#21 PostWysłany: 18 Gru 2015 13:16 

niebieski
Ile będzie kosztowała ewentualna anulacja w kiss&fly?

Na stronie jest informacja 14€ a w przykładowym rozliczeniu anulacji 50€.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#22 PostWysłany: 18 Gru 2015 13:24 

Loty: 142
Kilometry: 177 403
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
marek2011 napisał(a):
OTA jak najbardziej sprawdzone, z resztą można też w polskiej wersji na tickets.pl.
Plusem jest to, że mają niewielką opłatę anulacyjną w razie potrzeby (a to taryfa flex) - tylko 80PLN w porównaniu do generalnie dużo wyższych opłat w innych OTA (200-300 PLN nawet/bilet).

Sama opcja fajna, wziąłem jedną rundę weekendową na TER (w PDL i HOR już byłem), odcinki azorskie wykonywane przez TP, wszystko zabukowane poprawnie w C. Za loty KL będzie min. 7686 mil w FB; odcinki TP bardziej problematyczne bo to c-s SATA.

Na tickets.pl owszem wchodzi, ale w eco.

#23 PostWysłany: 18 Gru 2015 13:24 

HON fly4free
bbartekk2 napisał(a):
Ile będzie kosztowała ewentualna anulacja w kiss&fly?

Na stronie jest informacja 14€ a w przykładowym rozliczeniu anulacji 50€.

Polska wersja pobiera zawsze 60 albo 80 PLN (juz nie pamietam dokladnie)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 18 Gru 2015 19:11 

niebieski
Dzięki; kupione:)
146 eur na rumbo, od razu przyszedł e-ticket.
Na KLM też widać.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 19 Gru 2015 14:19 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Ktoś jeszcze gdzieś widzi? Kayaki niby widzą na edreams czy opodo, ale po przejściu cena rośnie.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 19 Gru 2015 22:25 

HON fly4free
krasnal napisał(a):
Ktoś jeszcze gdzieś widzi? Kayaki niby widzą na edreams czy opodo, ale po przejściu cena rośnie.

Padło wczoraj wieczorem - i tak długo się trzymało.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 23 Sty 2016 00:38 

HON fly4free
SATA/TAP wprowadzają sukcesywnie od tygodnia zmiany w rozkładach, które mogą oddziaływać na bilet z tej "promocji".
Generalnie nie jest to problem (KLM uznał rezerwacje), ale trzeba sprawdzać bilety bo mogą wystąpić komplikacje, ewentualnie jest też szansa na wynegocjowanie bardziej wygodnej zmiany.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 23 Sty 2016 00:54 
Awatar użytkownika

Loty: 260
Kilometry: 438 923
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Mnie wypadło z rozkładu wtorkowe połączenie Lizbona - Ponta Delgada o 18:20. Zmienione na 12:30 następnego dnia, czyli krótki stop w Lizbonie - jeszcze nie byłem :) Proponowali jeszcze przeniesienie w ogóle całej podróży o jeden dzień później (bo w środę już jest wieczorne połączenie z Ponta Delgada).
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 23 Sty 2016 01:36 

niebieski
Kevin, a w który wtorek masz lot? Mam w kwietniu, nie widzę zmian póki co.
Pisali do Ciebie / dzwonili ?
O jakiś nocleg się wykłóciłeś:) ?

Miłego lotu
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 23 Sty 2016 11:25 
Awatar użytkownika

Loty: 260
Kilometry: 438 923
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
@perednica w maju. Zmianę zauważyłem, bo dostałem powiadomienie z CheckMyTrip. Sam się pierwszy kontaktowałem mailowo, żeby zapytać o opcje (z cheaptickets.de, bo tam kupiłem - odpowiadają po paru dniach). Pewnie za jakiś czas to oni by się odezwali. O nocleg się nie wykłócałem, bo nawet mi do głowy nie przyszło ;) Zresztą jakoś wątpię, żeby pośrednik miał tu coś do powiedzenia, a to z nimi trzeba się kontaktować, a nie bezpośrednio z KLM/SATA.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 10 Mar 2016 19:20 

Ja już byłem i wróciłem ;) nie obyło się bez przygód, ale i tak bardzo zadowolony jestem, bo Azory nawet w zimę są zdecydowanie warte zobaczenia. Łącznie z 9 lotów zmieniali mi 3, choć żadnego nie ruszyli z głównej rezerwacji. Kupowałem bilet OJ, z przylotem na TER i z powrotem z PDL. Przy okazji taka podpowiedź jak ktoś jeszcze brał OJ i nie kupił lotu pomiędzy wyspami - warto poszukać lotów do Lizbony z przesiadką na interesującej nas wyspie. Ja w ten sposób za TER-PDL-LIS zapłaciłem ok. 50e mniej niż za sam TER-PDL. Inna sprawa, że potem skasowali połączenie PDL-LIS i przenieśli na dzień wcześniej. Zrobiło się PDL-LIS TER-PDL ;P ostatecznie odkręciłem to, ale i tak oczywiście odpuściłem drugi odcinek. Ciekaw jestem czy jakbym zostawił tak jak namotali i nie poleciał PDL-LIS dzień wcześniej to czy by mi skasowali bilet TER-PDL. Dodatkowo zgubili bagaż mój i mojej dziewczyny w Lizbonie. Po dwóch dniach wrócił do mnie na szczęście. Nadawałem go tylko w drodze powrotnej i od razu do Kopenhagi. Do Lizbony przyleciałem jednym z ostatnich lub nawet ostatnim lotem o godzinie 0:10 a wylatywałem pierwszym o 5. Nie wiem czy to wina braku porozumienia pomiędzy SATA a KLM (kartę pokładową w PDL dostałem tylko na lot S4, więc w Lizbonie się jeszcze raz odprawiałem w automacie w odróżnieniu do lotu z CPH do TER, gdzie od razu były wszystkie, ale lot LIS-TER TAP obsługiwał), późnej pory i nocki pomiędzy lotami czy po prostu przypadek. Uczulam jednak na to, bo myślę, że z racji dość nietypowego połączenia może być o to łatwiej niż zazwyczaj.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości