Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Gru 2015 17:28 

Cześć, szukamy osoby chętnej na wyjazd na Wyspy Kanaryjskie.
Planowany wylot, w zależności, którą wyspę ostatecznie wybierzemy to:
- Fuerteventura 14.12 - 21.12
- Gran Canaria 15.12 - 22.12
Wylot z Katowic.
Mamy wolne miejsce. Grupa 40 + :)
 Profil Relacje PM off
Roska5 lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 05 Gru 2015 14:26 

I na jaką wyspe padła decyzja ? wylot organizowany na wlasną ręke ?
 Profil Relacje PM off
milka85 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 06 Gru 2015 12:11 

Hej!
Decyzja zapadnie pewnie ok czwartku co do wyspy.
Obecnie najtańsza opcja to biuro podróży, przelot i nocleg na własną rękę wychodzi w zasadzie w podobnej cenie dodatkowo należy doliczyć jakieś przejazdy i wyżywienie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Gru 2015 00:28 

Witam serdecznie

W jakim biurze szukacie ? i jakie hotele ? Planujecie wynajem autka i zwiedzanie na wlasną reke czy fakulty ? Z milą checia ponownie zawitam na kanarach :) i wolalbym z kims się zgrac bo do tej pory sam smigalem ale to wiadomo... jak w pojedynke.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Gru 2015 09:55 

Witaj :)
Wyjazd będzie kupowany z biura podróży Itaka.
Praktycznie zawsze na Kanarach wynajmujemy samochód na 2 dni i we własnym zakresie zwiedzamy wyspę.
Co do hoteli, w przypadku Fuerteventury obserwujemy hotele w Costa Calma: SBH Costa Calma Beach, Taro Beach, Monica Beach, na Gran Canarii hotel IFA Interclub Atlantic, IFA Caterina (aczkolwiek ten drugi nie wiem czy będzie w korzystnej cenie).
Co do wycieczek organizowanych przez biuro, w przypadku jeżeli będzie to Fuerta myślę, że część grupy wybrałaby się na Lanzarote (my z mężem byliśmy tam dwa razy, ostatni raz rok temu :) ).
Napiszesz coś o sobie? Skąd jesteś? Ile masz lat? Na których Wyspach Kanaryjskich już byłeś?
Pozdrawiamy
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Gru 2015 19:05 

W razie czego podaję nr tel. 601491245, pewnie szybciej będzie można się skontaktować.
Pozdrawiam
J.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Gru 2015 23:44 

Witam
Zadzwonię do Pani jutro bo dziś to nie jest już pora do zawracanie głowy
Pozdrawiam
Mariusz
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Gru 2015 00:52 

To telefon do męża :) także proszę się nie przestraszyć męskiego głosu.
Pozdrawiam
J.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Gru 2015 19:30 

Nie przestraszylem się nie był taki straszny ? Byłem na Teneryfie. Mam 33 lata. Pochodzę z Białegostoku gdzie również się urodziłem. Nie mam bardzo dużo wyjazdów ale staram się teraz to nadrobić. Raczej więcej kontynetu widziałem niż wysp.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 09 Gru 2015 20:02 

Hej, właśnie rozmawiałam z mężem, jak możesz to przedzwoń za jakieś 10 min do niego bo coś ponoć nie możecie się zdzwonić :) albo puść sygnał to mąż oddzwoni.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości