Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Gru 2015 10:48 

• Bangkok (generalnie cały region wchodzi w grę, jeśli to się opłaci)

Dokąd
  • Poznań (Warszawa, Berlin, jeśli będzie bardzo dobra oferta to cała Europa)

Data wylotu
  • 04.03.2016

Długość pobytu
  • 1

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 366e przez Moskwę

Dodatkowe informacje
  • Od kilku dni namiętnie przeszukuję różne opcje. Chciałbym w jakikolwiek sposób wrócić w okolicach drugiej połowy lutego, pierwszego tygodnia Marca wrócić do domu. Fajnie jakby się udało w podobnej cenie jak tu przyleciałem, czyli za ok 1000 zł.

Najkorzystniejsze na razie to aeroflot przez Moskwę i Eurowings przez Kolonię i Berlin (ale tylko z bagażem podręcznym) za 1300zł.

W przyszłym tygodniu jadę do Malezji po nową wizę na 60 dni, czyli będzie ważna do 5/6 lutego. Później rozważam wycieczkę do Singapuru (jeśli ktoś słyszał o dobrej promocji w tym okresie to też będę wdzięczny) i wylot z BKK do Europy przed 10 marca, aby zmieścić się w wizie 30 dniowej on arrival.

Nie muszę koniecznie lecieć z BKK. Jeśli byłaby dobra opcja z Wietnamu, Filipin czy Malezji to oczywiście również do rozważenia.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 12 Gru 2015 23:44 

Loty: 34
Kilometry: 100 964
Krajów: 18 / 8.4%
Nie będę ponawiał tematu i podłącze się tutaj.
Kwiecień 2016 z Azji ogólnie w stronę kraju. Czyli z Malezji, Wietnamu etc do Europy.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Gru 2015 12:48 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
@TomekJWZ, masz jeszcze opcję do Monachium za około 1150 zł. 2 przesiadki, w Irkucku i Moskwie.
PS - między Bangkokiem a Irkuckiem w środku nocy w lutym to pewnie z 60 stopni różnicy może być :)

Załączniki:
bkk_ikt_dme_muc.png
bkk_ikt_dme_muc.png [ 26.27 KiB | Obejrzany 3241 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Gru 2015 15:10 
Awatar użytkownika

Loty: 372
Kilometry: 818 190
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
Możesz bez przesiadki dolecieć do Frankfurtu za 1040 zł, chyba że wolisz do Kolonii bo to jest lot właśnie tam. Żeby wysiąść we Frankfurcie musisz tylko do niego nadać bagaż. Tylko że ta cena jest bez bagażu rejestrowanego :evil:
Załącznik:
bangkok.jpg
bangkok.jpg [ 56.34 KiB | Obejrzany 3175 razy ]

Image
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Gru 2015 17:54 

Niestety chyba już nie działa, a szkoda 4 marca by idealnie pasował.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Gru 2015 19:10 
Awatar użytkownika

Loty: 372
Kilometry: 818 190
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
Jeżeli masz kartę Visa Debito to jeszcze kupisz za 1100 zł, inną kartą 20 euro drożej np na tej stronie, doszedłem do płatności czyli można kupić : https://www.edreams.es/travel/secure/?a ... #/payment/

Na opodo płatność Visa Kredytówka cena 259 euro, tu masz link : https://www.opodo.it/travel/secure/?act ... #/payment/

Image
 Profil Relacje PM off
TomekJWZ uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 30 Gru 2015 11:31 

Niestety po kliknięciu w te linki pokazywało mi rezerwację jako 0e i ostatecznie kupiłem tego Condora do Kolonii za ok 300e.

Rzeczywiście wolałbym tylko do Frankfurtu, bo później będę się stopem przebijał do PL i lepiej zacząć wcześniej. Wystarczy powiedzieć w odprawie, że bagaż tylko do FR i nie ma problemu?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Gru 2015 11:34 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
I tak i nie. Mogą ci kazać zapłacić dodatkowo w check inie.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Sty 2016 12:03 
Awatar użytkownika

Loty: 149
Kilometry: 367 160
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
TomekJWZ napisał(a):
Niestety po kliknięciu w te linki pokazywało mi rezerwację jako 0e i ostatecznie kupiłem tego Condora do Kolonii za ok 300e.

Rzeczywiście wolałbym tylko do Frankfurtu, bo później będę się stopem przebijał do PL i lepiej zacząć wcześniej. Wystarczy powiedzieć w odprawie, że bagaż tylko do FR i nie ma problemu?

8 marca - 259 euro z bagazem rejestrowym , podrecznym i jedzeniem na pokladzie.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Sty 2016 12:11 
Awatar użytkownika

Loty: 77
Kilometry: 250 316
Krajów: 19 / 8.9%
TomekJWZ napisał(a):

Nie będzie problemu ponieważ bagaż nadadzą Ci tylko do Frankfurtu gdzie musisz go odebrać. Dalsza podróż do Kolonii odbywa sie pociągiem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości