Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lis 2015 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 159 869
Krajów: 26 / 12.2%
Może moje pytanie będzie głupie, ale sama nie potrafię sobie na nie odpowiedzieć. Jak kupić bilety dla większej ilości osób? Nie wiem jeszcze do końca jaka linia lotnicza mnie interesuje, ale znalazłam np. odpowiednią cenę na stronie Iberii. Możliwy jest jednak wybór do 9 osób. Gdybym chciała kupić np. dla 10 to mam osobno kupić jeden bilet? Jeśli tak to czy jest jakaś różnica w kolejności zakupów? Bardzo ważne jest to żeby wszystkie osoby leciały razem. Będzie to lot z przesiadką/przesiadkami.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
#2 PostWysłany: 19 Lis 2015 16:55 

złoty
Kup dla 9os a później osobno dla 1 (jednak nie masz gwarancji jaka będzie cena tej 10-tej rezerwacji).

Możesz też poprosić Iberię o wycenę dla grupy, jednak cena będzie na pewno wyższa od tej którą widzisz na stronie, jedynie warunki takiego biletu mogą być korzystniejsze (np. podanie nazwisk dopiero 14 dni przed lotem, płatność też później, itp).
Iris uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości