Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lut 2012 22:23 

Witam,
poszukuję taniego lotu do Singapuru na początku sierpnia. Wylot Katowice, Wrocław, Poznań, Warszawa, ew Berlin. W najgorszym wypadku z przesiadką.

za pomoc dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 26 Lut 2012 22:28 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
martynique napisał(a):
Witam,
poszukuję taniego lotu do Singapuru na początku sierpnia. Wylot Katowice, Wrocław, Poznań, Warszawa, ew Berlin. W najgorszym wypadku z przesiadką.

za pomoc dziękuję.

Moge spytac czy ten lot z KTW, WRO, POZ, WAW czy BER mialby byc w najlepszym wypadku bezposredni ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lut 2012 22:29 

mógłby, ale jeżeli nie będzie wyjścia - nie musi.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lut 2012 22:47 

No to nic innego nam nie zostaje tylko czekać na bezpośrednie loty z Katowic do Singapuru . ; )
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lut 2012 22:48 
Awatar użytkownika

Crn napisał(a):
No to nic innego nam nie zostaje tylko czekać na bezpośrednie loty z Katowic do Singapuru . ; )

Z pozostalych miast-zyczen rowniez ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lut 2012 23:01 

szkoda, bardzo mi zależy a nie chcę dawać w jedną stronę 3k. Z Kato do Singapuru. haha ;) moje marzenie ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Lut 2012 23:15 
Awatar użytkownika

Do SIN mozesz leciec w wygodna przesiadka przez FRA i MUC Lufthansa, do tego jeszcze lataja m.in. Singapore i Qantas z tych samych miast.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Lut 2012 00:27 

dziękuję:)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Lut 2012 01:38 

Ja leciałem miesiąc temu ale do Malezji (chyba najtańsza opcja jeśli chodzi o planowany wypad)a z tamtad do Singapuru co godzine lataja samoloty róznych lini lotniczych Air Asia,Air malaysia, FireFly. Lot trwa 45min;) (swoja drogą oprocz centrum ktore jest bardzo ladne , nic ciekawego tam nie ma)
Krakow-Londyn Gatwick (easyjet) Londyn Gatwick-Kula Lumpur (Air Asia) w obie strony 3.000 zł.

#10 PostWysłany: 27 Lut 2012 01:58 

Witam,

Ja leciałem w lutym Lufą z WAW przez FRA do SIN - w dwie strony bilet był po 2040 zł, a jeśli ktoś miał jeszcze kupon Lufthansy to mógł cenę zbić do 1960 zł.

Proponuję poczekać kilka tygodni na nową promocję Lufy, co kilka miesięcy cena do SIN jest zbliżona.

Pozdrawiam
Icek
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Lut 2012 16:23 
Awatar użytkownika

ICEK, poprawiasz mi humor ;) Szukam taniego lotu docelowo do Indonezji ale mógłby być właśnie przez Singapur bo stamtąd liczę na jakiś groszowy przelot do Jakarty :) Już jedną promocję do SIN przegapiłam i czekam z utęsknieniem na kolejną..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości