Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lut 2012 21:52 

Loty: 213
Kilometry: 454 035
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
korzystał ktoś ? jak tak to jakie doświadczenia ? dzięki za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 12 Gru 2013 01:46 

Loty: 292
Kilometry: 384 428
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Odgrzebuję temat, miał ktoś do czynienia z tym pośrednikiem?

#3 PostWysłany: 15 Sty 2014 12:51 

Odgrzebuję, bo właśnie skorzystałem z usług tego pośrednika. Wszystko przebiegło dobrze i jestem zadowolony.
Jak Będziecie korzystać z tej strony warto wiedzieć, że przy rezerwacji noclegu możecie trafić na dwa statusy:
- "Book now" - wtedy pokój jest dostępny i podana cena jest ceną do zapłaty, praktycznie od razu po dokonaniu płatności dostajecie potwierdzenie na maila.
- "On-Request" - w tej sytuacji pośrednik nie ma wolnych miejsc w danym hotelu, lecz wyśle zapytanie o możliwość przyznania dodatkowego pokoju. Odpowiedź dostaniemy następnego dnia. Cena podana na stronie będzie więc tylko orientacyjna. Strona od razu prosi o dane naszej karty płatniczej by po potwierdzeniu rezerwacji przez hotel dokonać płatności. Może się więc okazać, że cena za pokój będzie wyższa i tą wyższą wartością zostaniemy obciążeni. Czyli trzeba uważać.
Musimy też pamiętać, żeby mieć przy sobie wydrukowany voucher.
Pozdrawiam! :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Sie 2014 11:41 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
50E rabat kod Meno50

naliczany od kwoty rezerw. ponad 150E
 Profil Relacje PM off
Tomek Zien lubi ten post.

#5 PostWysłany: 14 Sie 2014 17:38 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Dzięki, kodzik działa. Właśnie sobie przerzuciłem z bookingu rezerwację w Barcelonie :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Sie 2014 17:55 

@ Tomek, coś nieuważnie śledzisz forum. ;)
Było o tym już wcześniej

http://www.fly4free.pl/forum/kod-hotelsclick-50-eur-od-150-euro-dla-wielu-hoteli,81,53632

Korzystałem z tej firmy w maju ,w Berlinie. Wszystko OK. Byli dużo tańsi od bookingów itp. ;)
 PM off  

#7 PostWysłany: 14 Sie 2014 17:57 
Awatar użytkownika

niebieski
No widać mi umknęło wczoraj ;) Na voucherze mam expedię :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Sie 2014 18:00 

Jako, że skorzystałem kiedyś z ich usług , to przysyłają czasami takie kody na maila.
Ten dostałem 12 sierpnia, w południe.
 PM off  

#9 PostWysłany: 14 Sie 2014 18:03 
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 703 614
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
Trochę naciągany ten kod. Wszedłem najpierw bez kodu i pokazało hotele z cenami w okolicach 150 eu za 3 noce w Paryżu. Potem jeszcze jedno wyszukiwanie już z kodem i ceny wyższe o jakieś 35-40 eu, od których oczywiście potem niby odjęto kod

#10 PostWysłany: 14 Sie 2014 18:22 

No faktycznie szału nie ma.
Rezerwowałem u nich hotel w Berlinie, bo mieli świetną cenę, bez żadnego kodu.
Takie "rabaty" dają też niektóre markety z elektroniką.
Tzw. "Ceny bez VAT", wyższe niż były normalnie. :D
 PM off  

#11 PostWysłany: 14 Sie 2014 18:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja hotel w BCN z tym kodem łyknąłem prawie 40€ poniżej najlepszej ceny widocznej na trivago. Najlepsza oferta z trivago od venere za 168€, w hotelsclick z kodem 131,50€. Dobry deal ;) Teraz Rzym ogarniam :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 14 Sie 2014 18:48 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Czy ten kod ma jakieś kraje wyłączone z promocji? Klikam Kijów, kod, i nie mam żadnych przekreślonych cen... Albo przez komórkę nie łapie?

#13 PostWysłany: 08 Lis 2014 16:55 
Awatar użytkownika

Loty: 112
Kilometry: 142 458
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Znalazłem hotel za 0,75 €. Hotel **** w Budapeszcie. Opłaciłem rezerwację na grudzień i pod koniec października zauważyłem zupełnie przypadkiem zwrot 0,75 € na moim koncie. Pośrednik oferuje coś w rodzaju szybkiego potwierdzenia rezerwacji i po chwili dostałem maila ze statusem Confirmed, ale jak widać nic to nie znaczy w praktyce. Zero informacji od HotelsClick o anulowaniu rezerwacji. Dalej mam mam tylko maila, że rezerwacja jest potwierdzona.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 01 Maj 2015 00:43 

niebieski
Przestrzegam przed hotelsclick.com. Zarezerwowałam hotel na Malcie na 4 dni z opcją anulowania do dnia 18 maja.
Nie było uwidocznionych żadnych informacji, że przy anulowaniu są pobierane jakieś opłaty. Następnie skasowałam tę rezerwację, bo znalazłam coś lepszego. Okazało się, że obciążyli mnie za to 25 euro. Polak mądry po szkodzie - wiec po dłuższym poszukiwaniu znalazłam T&C i doczytałam się, że pobierają taką opłatę. Radzę więc wszystkim, którzy nie są na 100% zdecydowani, aby nie korzystać z ich usług.
 Profil Relacje PM off
Raphael uważa post za pomocny.

#15 PostWysłany: 01 Maj 2015 08:11 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
Że czegoś nie doczytano od razu odradzać?
Ja 3 razy bezpośrednio u nich brałem noclegi i były sporo tańsze, niż gdziekolwiek indziej. Raz nawet miałem w hotelu śniadanie... mimo, że pokój bez śniadania. :)
Wszystko super, voucher czytelny, nie wysyłają śmieci... ja tam lubię tam zaglądać.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 17 Wrz 2015 08:04 
Awatar użytkownika

Loty: 571
Kilometry: 1 086 037
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
Dan napisał(a):
Jak Będziecie korzystać z tej strony warto wiedzieć, że przy rezerwacji noclegu możecie trafić na dwa statusy:
- "Book now" - wtedy pokój jest dostępny i podana cena jest ceną do zapłaty, praktycznie od razu po dokonaniu płatności dostajecie potwierdzenie na maila.
- "On-Request" - w tej sytuacji pośrednik nie ma wolnych miejsc w danym hotelu, lecz wyśle zapytanie o możliwość przyznania dodatkowego pokoju. Odpowiedź dostaniemy następnego dnia. Cena podana na stronie będzie więc tylko orientacyjna. Strona od razu prosi o dane naszej karty płatniczej by po potwierdzeniu rezerwacji przez hotel dokonać płatności. Może się więc okazać, że cena za pokój będzie wyższa i tą wyższą wartością zostaniemy obciążeni. Czyli trzeba uważać.

Jak to możliwe, że mimo widniejącej kwoty do zapłaty przy wpisywaniu danych karty obciążono cię kwota wyższą? To była duża różnica, czy tez może wynikała z przewalutowań?!?

#17 PostWysłany: 21 Wrz 2015 11:11 

niebieski
Podbijam temat.

Własnie chcę zarezerwować pokój 2 +1 i widnieje tam komenda (tak jak koleżanka wyżej pisała) on request, czyli pośrednik wyśle zapytanie do hotelu o dodatkowy pokój. Wszystko OK, ale boję sie tego, by cena za pokój nie była jakoś horendalnie wyższa niż na stronie (250 euro) bo wtedy nie mam już na to wpływu i pośrednik pobierze całośc z podanej przeze mnie karty kredyt. To trochę tak, jak bym kupowała kota w worku

Miał ktoś tego typu doświadczenia z tym serwisem?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 21 Wrz 2015 15:52 
Awatar użytkownika

Loty: 571
Kilometry: 1 086 037
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
yaris21 napisał(a):

Własnie chcę zarezerwować pokój 2 +1 i widnieje tam komenda (tak jak koleżanka wyżej pisała) on request,

A tu to akurat jest inaczej. Chcesz pokój dwuosobowy z dostawką. I "on request" jest pytaniem o możliwość dostawienia łóżka dla np. dziecka. Ale ile cię za dodatkowe łóżko skasują tego też nie wiesz;-)

#19 PostWysłany: 21 Wrz 2015 19:12 

niebieski
Elwirka,
na stronie tego posrednika jest do wyboru pokój 2+1 z wyznaczoną ceną 250 euro za 4 noce. Ale jak wpisuje, że chcę go właśnie zarezerwować, to pojawia się "On request" Tak więc cena jest ustalona z góry za 2+1 ale pośrednik musi jeszcze potwierdzić możliwośc jego zarezerwowania. I nic nie byłoby w tym złego, gdyby nie ewenetualnośc (jak pisała koleż. powyżej) że może ściągnąć inną kwote niż widnieje na jego stronie
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 11 Paź 2016 17:49 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
Właśnie próbuję zarezerwować hotel przez HotelsClick, jestem na etapie wpisywania danych moich i karty, i nigdzie nie widzę pola na kod rabatowy? Czy jestem ślepy, czy robię coś źle?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość