Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lut 2012 12:54 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 124 496
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Drodzy forumowicze, szukam pomysłu na krótki zagraniczny wypad okołoweekendowy (20-22 kwietnia) na wieczór kawalerski. Wylot 5-6 osób z Warszawy. Najważniejsze aby było tanio i wesoło. A moze ktoś z Was organizował już tego typu wyprawę i zechce podzielić się wspomnieniami?

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#2 PostWysłany: 20 Lut 2012 13:14 

niebieski
Ja to bym celował w Londyn, nie ma jak rajd po londyńskich klubach. :D Kto powiedział, że to tylko Brytyjczycy mogą latać do Polski, do Krakowa na wieczory kawalerskie. :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2012 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
matt napisał(a):
Ja to bym celował w Londyn, nie ma jak rajd po londyńskich klubach. :D Kto powiedział, że to tylko Brytyjczycy mogą latać do Polski, do Krakowa na wieczory kawalerskie. :twisted:

brzmi jak zemsta ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lut 2012 14:09 

Może faktycznie Londyn? Blisko to i ponoć alkohole w knajpkach w całkiem przyzwoitych cenach. Z tym, ze noclegi juz nie takie tanie....
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lut 2012 14:18 
Awatar użytkownika

niebieski
a ja bym strzelał, zależnie od budżetu:
1. Barcelona (jest bezpośredni z WAW ale drogi)
2. Włochy (Forli/Bergamo wizzem)

Zalety spore - ciepło, pogoda powinna być ok, dolot tani, no i przede wszystkim tani alkohol. Wina pełno, wódke najlepiej na bezcłówce kupić, ludzie mili, mozliwe, że kogos poznacie no i.. bawcie sie ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Lut 2012 15:30 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Ja proponuję Budapeszt. Niestety z Krakowa, ale na pewno będzie tani. Na miejscu też dużo się nie wyda.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Lut 2012 15:53 

ja proponuję Vegas albo Bangkok:>
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Lut 2012 16:00 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 124 496
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Wszystkie propozycje fajne, tylko niestety kosztowne, nawet Budapeszt podskoczył do 100 zł za odcinek. Warto lecieć do Charleroi? W okolicy są jakieś dobre kluby itp? a może jakieś opcje z przesiadkami, np przez Skandynawię?

#9 PostWysłany: 20 Lut 2012 16:03 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Na Budapeszt trzeba poczekać. Z Krakowa z pewnością będzie tani. Teraz na marzec masz po 14 zł jedną stronę: http://www.krakolot.pl/tanie-loty-do-bu ... -za-28-zl/
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 20 Lut 2012 16:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Łukasz napisał(a):
Wszystkie propozycje fajne, tylko niestety kosztowne, nawet Budapeszt podskoczył do 100 zł za odcinek. Warto lecieć do Charleroi? W okolicy są jakieś dobre kluby itp? a może jakieś opcje z przesiadkami, np przez Skandynawię?

Budapeszt będzie tani, spokojnie :) W tej chwili końcówka lutego + marzec po 28PLN RT. Wg mnie nie ma szans, żeby szybko wypełnili samoloty, więc nie zdziwie się, jak za miesiąc dalej będą oferowali Budapeszt za podobne pieniądze, tyle, że na kwiecień.

No i sprawdź włochy, bergamo czy forli często są bardzo tanie wizzairem (+ryanair)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 20 Lut 2012 16:40 

Ja zaproponuję HOLANDIĘ ;)
Jeżeli wieczór kawalerski to TYLKO TAM ;) (Red Street;) )
samoloty latają tylko do eindhoven które jest ponad 100km od Amsterdamu :/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości