Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2015 12:05 

Witam,

Szukam hotelu w Larnace lub okolicy w terminie 01.06-12.06.2016r. Chodzi mi o hotel ze śniadaniami i obiadokolacjami w dobrej cenie, tj. do 2000zł. Czy ktoś mógłby coś polecić? 8-)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2015 22:00 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 23.2%
niebieski
Proponuje przeszukac booking.com i zawęzić pytanie do kilku wybranych.

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2015 22:43 

Bardzo polecam Achilleos City Hotel w Larnace. Nie wiem, czy serwuja obiadokolacje, ale hotel jest wspanialy. Mam spore doswiadczenie w hotelach, ale w tym hotelu czystosc pachniala, wszystko nowe, ladne, przyjemne. Nawet sniadanie, chociaz skromne, bylo ciekawe, swieze. Lokalizacja restauracji z widokiem na morze. Nie spotkalam nigdzie wygodniejszych lozek.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2015 22:50 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 13.0%
srebrny
Tom K napisał(a):
Proponuje przeszukac booking.com i zawęzić pytanie do kilku wybranych.

A ja proponuję nie szukać na bookingu, tylko na stronach niemieckich biur podróży, ew. alpharooms lub hotels4u. Na bookingu nie dość, że będzie drożej, to jeszcze wybór hoteli z HB będzie mniejszy niż na wymienionych przeze mnie stronach.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 11 Wrz 2015 00:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Co prawda ten booking tam był przykład wykazania jakiegokolwiek wysiłku ale tak czy siak Twoja uwaga (pewnie) słuszna.

#6 PostWysłany: 11 Wrz 2015 00:09 

Tom K napisał(a):
Co prawda ten booking tam był przykład wykazania jakiegokolwiek wysiłku ale tak czy siak Twoja uwaga (pewnie) słuszna.

Oczywiście, booking już dawno posprawdzany. Nawet udało się zarezerwować hotel, tylko że z samymi śniadaniami (jest możliwość odwołania rezerwacji do końca maja) za 1200zł za 2 osoby. Mimo wszystko, wolałbym dopłacić te +/- 600zł i mieć 2 posiłki w cenie. Stąd też moje pytanie na Forum.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Wrz 2015 00:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Teraz "dopatrzyłem" na termin Twoje wypadu. Nie wiem jaki jest cel wycieczki (długo wyczekiwany urlop, itp) ale mimo wszystko na tym forum zwykle szuka się oszczędności, nawet przy korzystaniu z np noclegów z wyższej półki. Mówiąc w skrócie, ja bym się wstrzymał, do końca roku czy zimy może pojawić się (i prawem serii pewnie się pojawi:) jakiś fajny deal na hotele, w stylu hotels.com czy ostatnio hotwire. Wtedy wyrwiesz całkiem fajny hotel (nawet ****) za sporo mniejsze pieniądze niż "normalnie", a za oszczędności będziesz chodził do restauracji i jadł codziennie w innej :mrgreen:

#8 PostWysłany: 11 Wrz 2015 07:02 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 13.0%
srebrny
https://www.alpharooms.com/accommodatio ... irection=1

W najtańszych zmieścisz się z HB w cenie ok. 2000 PLN, ale szczerze - nie będą to hotele wysokiej klasy...
Tak jak sugeruje Tom K, warto jeszcze trochę poczekać, pewnie kilka promocji się pojawi.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Wrz 2015 22:17 

Wielkie dzięki za pomoc :) Tak jak radzicie, wstrzymam się jeszcze i poczekam na dobrą ofertę
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 31 Paź 2015 21:39 

Loty: 2
Kilometry: 2 559
Krajów: 2 / 1.0%
niebieski
Ja wybrałem Larco Hotel - czy dobrze wybrałem? Był najtańszy... Może jakieś opinie, uwagi o hotelu i okolicy? Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 31 Paź 2015 22:06 

niebieski
Ja bylem w San Remo -hotel obok Przy Larco jest przystanek autobusu 425 z i do lotniska.
Niedaleko fajna knajpka Valia's Souvlaki .Souvlaki niecałe 6 euro
Przystanek w kierunku lotniska koło Larco nieoznakowany trzeba machać i się autobus zatrzyma
wulkan lubi ten post.
wulkan uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości