Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 31 Sie 2015 16:22 

złoty
so-fly napisał(a):
no i przynajmniej będzie równowaga w przyrodzie :) nie może być tak, że BA sobie anuluje, a AA wspaniałomyślnie funduje first class wszystkim :P

Nikt nikomu nic nie funduje. Co najwyżej nie zarobi na pasażerach tyle ile za pełnopłatny bilet. Ceny za F i tak są z kosmosu i nieadekwatne do otrzymanego produktu.

Ciężkie czasy nastały. Ostatnie tygodnie dobitnie pokazały że teraz każda linia może sobie teraz anulować bilet w DOWOLNYM czasie, podając powód błędnie skalkulowanej taryfy. Nóż się w kieszeni otwiera. Pasażer jest na straconej pozycji, tym bardziej że point-of-sale jest bardzo często inny niż kraj mieszkania pasażera, linia ma siedzibę w innym kraju, itp. i zgłoszenie sprawy do sądu to nie taka prosta sprawa. Jak żyć?
Gaszpar lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#42 PostWysłany: 31 Sie 2015 16:28 

Loty: 82
Kilometry: 203 467
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
wystarczy poleciec w ciagu 24godzin od bledu tak jak 2osoby ;)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 01 Wrz 2015 13:12 

Loty: 312
Kilometry: 479 773
Krajów: 57 / 26.6%
niebieski
http://www4.rp.pl/Swiat/309019899-Briti ... aniej.html
az do radia i gazety trafilo
Gaszpar lubi ten post.

#44 PostWysłany: 01 Wrz 2015 13:56 

Loty: 130
Kilometry: 265 677
Krajów: 33 / 15.4%
Nie ma co plakac, przeciez za dwa dni nastepny czwartek :D
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.

#45 PostWysłany: 01 Wrz 2015 14:00 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
Ja jeszcze nie mam zwrotow z dwoch poprzednich. Chyba czas zadzwonic do BA i pogonic ich. Cancun zablokowalam u wydawcy karty.

Udalo mi sie otworzyc strone RP, te ceny z artykulu, to chyba z kosmosu brali?

"Zamiast po ponad 100 tysięcy za jedno miejsce w ekskluzywnym locie klienci, głównie z Polski, płacili po 3 tysiące złotych." i "Bilety, zamiast 30 tysięcy euro kosztowały 26 tysięcy czeskich koron."

#46 PostWysłany: 01 Wrz 2015 14:50 

Też mi się chciało śmiać jak słyszałem dzisiaj w radiowej Trójce że te bilety normalnie kosztują 100 tysięcy złotych. Aż sobie sprawdziłem i dzisiaj na stronie BA te bilety są po 15 tysięcy.

#47 PostWysłany: 02 Wrz 2015 16:39 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
najbardziej intryguje mnie którzy to Ci co będą składać pozwy :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość