Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 05 Sie 2015 20:10 

platynowy
Tu sobie posprawdzaj raporty, czy jeszcze coś można zdzialać z HH Gold.

http://statusmatcher.com/hotels
 Profil Relacje PM off  

#22 PostWysłany: 05 Sie 2015 20:52 

Loty: 644
Kilometry: 1 419 433
Krajów: 59 / 27.4%
niebieski
kacper451 napisał(a):
Co Wy macie z tymi linkami, fast trackami itp ;) kupcie sobie tego Golda na ebay.com, jest on tam do kupienia od 9,90 USD do 25 USD.
Z ekonomicznego punkt widzenia nie ma bata żebyście FT zrobili taniej, pomijając tych którzy wrzucają to w koszta w firmy.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhhonors+gold.TRS0&_nkw=hhonors+gold&_sacat=0

tu najtańsza opcja:

http://www.ebay.com/itm/HHONORS-Upgrade-to-HILTON-Gold-membership-valid-until-2017-/171871403202?hash=item2804557cc2

Działa, sam sobie takiego zrobiłem z dwa tygodnie temu, nawet karta doszła w tym tygodniu.

Nie każdy kto ma na koncie kilkaset tysięcy punktów chce ryzykować używając nie do końca zgodnych z regulaminem metod (typu kody z elitarnych kart kredytowych czy kodów dla pracowników firm, z którymi nie ma się nic wspólnego) a ponadto podawać numer karty i haslo dostępuj osobie z ebay-a.
Dlatego ta promocja jest np. dla mnie więcej warta niż kupowanie upgrade-u, nawet gdy wyjdzie to drożej (koszt 3 noclegów).

#23 PostWysłany: 05 Sie 2015 21:31 

platynowy
Tak zgadza się, tylko po pierwsze: ilu tu jest takich co mają wspomniane kilkaset tysięcy punktów? ;)
Po drugie gdyby patrzeć takimi kategoriami, to forum nie miało by racji bytu, bo co któryś tutaj deal nie jest zgodny z regulaminem.

Ja tylko wskazałem tani sposób, każdy wie co może stracić, co ewentualnie zyskać i czy gra jest dla niego warta świeczki.

Poza tym nikt tutaj raczej ani razu nie wspomniał o zamknięciu konta z powodu zakupu na Ebay, a sprzedaż Goldów jest tam nie od dzisiaj
i jakoś po dzień dzisiejszy HH z tym nic nie zrobiło (a nie wierzę, że o tym nie wie) także domniemam, że w jakimś sensie jest to im chyba jednak na rękę.
 Profil Relacje PM off
Ladyage lubi ten post.

#24 PostWysłany: 05 Sie 2015 22:27 

Po co Ci Gold skoro nie możesz zrobić 3 noclegów w 90 dni.
 Profil Relacje PM off
karder lubi ten post.

#25 PostWysłany: 05 Sie 2015 22:39 

platynowy
Jak to po co?? Przyda się jak będzie potrzebny w odpowiednim momencie.
Także mnie taniej wyszedł zakup, niż miałbym na siłę robić taką promocję.
Ja durno-spania narobiłem się już wystarczająco ;)
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.

#26 PostWysłany: 05 Sie 2015 23:11 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
darekd napisał(a):
kacper451 napisał(a):
Co Wy macie z tymi linkami, fast trackami itp ;) kupcie sobie tego Golda na ebay.com, jest on tam do kupienia od 9,90 USD do 25 USD.
Z ekonomicznego punkt widzenia nie ma bata żebyście FT zrobili taniej, pomijając tych którzy wrzucają to w koszta w firmy.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhhonors+gold.TRS0&_nkw=hhonors+gold&_sacat=0

tu najtańsza opcja:

http://www.ebay.com/itm/HHONORS-Upgrade-to-HILTON-Gold-membership-valid-until-2017-/171871403202?hash=item2804557cc2

Działa, sam sobie takiego zrobiłem z dwa tygodnie temu, nawet karta doszła w tym tygodniu.

Nie każdy kto ma na koncie kilkaset tysięcy punktów chce ryzykować używając nie do końca zgodnych z regulaminem metod (typu kody z elitarnych kart kredytowych czy kodów dla pracowników firm, z którymi nie ma się nic wspólnego) a ponadto podawać numer karty i haslo dostępuj osobie z ebay-a.
Dlatego ta promocja jest np. dla mnie więcej warta niż kupowanie upgrade-u, nawet gdy wyjdzie to drożej (koszt 3 noclegów).

masz kilkaset tysiecy punktów i nie masz statusu :shock: :shock: :shock:
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#27 PostWysłany: 05 Sie 2015 23:57 
Awatar użytkownika

Loty: 739
Kilometry: 830 139
Krajów: 40 / 18.6%
niebieski
Czy ktoś z Was wie czy poniższe stawki są kwalifikujące (w promocji):
- nocleg za punkty
- BRG

#28 PostWysłany: 06 Sie 2015 00:16 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 21.9%
niebieski
Nocleg za punkty tak, to drugie to nie wiem co to jest. Ale jak rezerwujesz pobyt na stronie Hiltona, to tak.

#29 PostWysłany: 06 Sie 2015 00:19 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.6%
złoty
karder napisał(a):
Czy ktoś z Was wie czy poniższe stawki są kwalifikujące (w promocji):
- nocleg za punkty
- BRG

2x TAK
karder lubi ten post.

#30 PostWysłany: 07 Sie 2015 18:32 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 080
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Też macie problem z założeniem konta w tym ShebaMiles?

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/@FOODIESwpodrozy

Image
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 07 Sie 2015 20:26 

Loty: 644
Kilometry: 1 419 433
Krajów: 59 / 27.4%
niebieski
Cytuj:
masz kilkaset tysiecy punktów i nie masz statusu :shock: :shock: :shock:

Tak się zdarzyło, że przeszedłem z programu Hiltona do SPG i Hyatta -punkty w HHonors zostały z dawnych czasów, a status spadł do Silver-a.

#32 PostWysłany: 07 Sie 2015 22:14 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
niebieski
Mi status spadł do blue bo po intensywnym hiltonowaniu sie mi odmieniło na inna sieć (ze względu na jej dostępność w regionie a nie ze bardziej lubie). A punktów z hiltona sporo. Ale ja sie załapałem - zgodnie z tytułem wątku na darmowego Golda. Wie jesli juz sie handlujemy ciśnie bardziej opłaca - opłaca sie miec duzo rożnych kart zeby w odpowiednim momencie załapałam sie na taki status match. I bez problemu zrobię te 3 noclegi zeby przedłużyć ( juz zacząłem, przy okazji zjadając cześć zebranych punktów, bo potrzebowałem dwa pokoje)

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk

#33 PostWysłany: 09 Sie 2015 23:53 
Awatar użytkownika

srebrny
@BrunoJ
W jakim jezyku Ty to napisałeś?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 09 Sie 2015 23:57 

Loty: 323
Kilometry: 582 606
Krajów: 56 / 26.1%
srebrny
Widzę ze nie tylko ja do szkoły nie lubiłem chodzić
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 10 Sie 2015 00:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Do szkoły kiedys chodziłem ale tam uczyli pisac długopisem, a nie tapać po ekranie, zeby potem samo sie zmieniło, bo ktos wie lepiej ode mnie co chciałem napisać. Jesli uda mi sie wyeditowac prze iBadziewnika to poprawie.
Chociaz w pierwszej chwili miałem odruch zeby napisać: "ktorej części postu nie zrozumiałeś". :-P

Dodano: nie mogę juz edytować starego postu. Wiec zostanie z takimi kalafiorami z jakimi został napisany :/

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk

#36 PostWysłany: 10 Sie 2015 00:45 
Awatar użytkownika

srebrny
@BrunoJ
"Wie jesli juz sie handlujemy ciśnie bardziej opłaca - opłaca sie miec duzo rożnych kart zeby w odpowiednim momencie załapałam sie na taki status match."
:D
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 10 Sie 2015 09:23 
Awatar użytkownika

niebieski
"Więc jeśli już handlujemy co się bardziej opłaca - opłaca się mieć dużo rożnych kart [lojalnościowych - przyp.autora], żeby w odpowiednim momencie załapać się na taki 'status match' "

To w tłumaczeniu z "BrunoJskiego" na polski. ;)
A podobno człowiek zeb problemu radzi sobie z czytaniem tekstu w którym sa pozamieniane literki, wystarczy że się troche zgadza... ;)

#38 PostWysłany: 10 Sie 2015 09:46 
Awatar użytkownika

kacper451 napisał(a):

kupowanie golda na ebayu jest bardzo dobre dla osób które mają nie wiele punktów lub posiadają przemożną potrzebę pochwalenia się przy piwie ile kart lojalnościowych posiadają, a dla tych którzy faktycznie korzystają z HH status match jest raczej najlepszym rozwiązaniem...
jak ktoś ma wątpliwości, to niech poszuka w czeluściach internetu i bez problemu znajdzie kilka miejsc z możliwością zakupu zhakowanych kont HH z ponad 100k points... odpowiedz chyba sama się nasuwa w jaki najprostszy sposób zostały te konta zhakowane

sama korzystam od lat z HH i przyznam, że czasem trzeba ratować golda poprzez status match, ale faktem jest że targetem docelowym tej sieci nie jest bywalec Ibisów, więc zapewne dla niektórych nie jest uzasadnionym działaniem "przespanie" 3 lub 4 nocek nawet w najtańszym Hamptonie (KRK 5k/noc)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 10 Sie 2015 10:16 

srebrny
Czy jest szansa teraz na uzyskanie w HH kilku punktów (brakuje mi dokładnie 221) za inną aktywność niż pobyt? Zmiana hasła, ankieta itp. itd. Może coś ktoś ostatnio widział?
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 10 Sie 2015 10:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Patrzac na Twoj post odnosnie traktowania w Gdansku - proponuje zlozenie reklamacji. Za takie rzeczy jak upita woda czy nieposprzatany pokoj powinienes cos dostac.

Ostatnio edytowany przez indy, 10 Sie 2015 10:53, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość