Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lip 2015 13:39 

Loty: 6
Kilometry: 6 608
Krajów: 4 / 1.9%
Witam wszystkich,
Wiem że jest wątek o noclegach na Santorini ale jest taki trochę nie na czasie.

Sprawa wygląda tak że bardzo niebawem będę na Santorini i szukam noclegu (1 noc).
Moglibyście polecić jakieś dobre miejsce (relacja cena/jakość) ? Jakies konkretne nazwy? Sprawdzam teraz ceny i wychodzą jakieś astronomiczne typu 100€ za noc.... Z góry dzięki wielkie za pomoc.
Pozdrawiam Dawid
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#2 PostWysłany: 23 Lip 2015 13:44 

search.php?keywords=Santorini+%28noc%7Cpokój%29&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=1000&t=0&submit=Szukaj
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lip 2015 14:04 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 695
Kilometry: 923 016
Krajów: 86 / 41.6%
Do 15 sierpnia, to mega wysoki sezon w Grecji. Na Santorini nie liczyłbym ze będzie coś taniego. Ewentualnie camping.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lip 2015 14:08 

Zeus miałem do Ciebie pisać:)
No jadę tam bo bilety już jest wejść coś muszę znaleźć... Próbuje odkopać stare posty ale nie jest aż tak dużo informacji....

Każda informacja będzie cena ( to że może być ciężko to już wiem).
Dzięki 8-),,
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lip 2015 14:17 

niebieski
Polecam Anna Pension ,Karterados. Ceny w lipcu od 58 eu za pokoje 2-osobowe do 75 eu za 3-osobowe. Do Firy spacerkiem 15 minut.Kiedyś spałem też kilka nocy w dobrej cenie w Villa Illios,w połowie drogi z Firy do Karterados.Wiem ,że ciężko tam o miejsca.
Ogólna rada-im dalej od Firy i kaldery-tym taniej.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lip 2015 14:45 

Rysiek dzięki za informację. Zaraz wygogluje!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości