Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Lut 2012 16:01 

Witam. Potrzebuję biletu do Indii, najlepiej do Kochi lub w jego pobliżu (biorę pod uwagę nawet Bombaj chociaż to kawałek ale loty wewnątrz Indii już takie drogie nie są).
Zależy mi głównie na cenie, w grę wchodzi wszystko poniżej 3000zl. Wyloty mogą być też z innych miasto Europejskich, do których w miarę tanio można dolecieć z Polski. Najlepiej bez nocek, chyba że fajna okazja się trafi. Bagaż rejestrowany.

Termin:
Wylot -nie później niż 26 lipca, może być kilka dni wcześniej
Powrót - około miesiąca po wylocie +/- kilka dni

Pytanie na koniec - słyszałem, że nie które linie przy zakupach grupowych (już od 10 os) oferują różne zniżki/promocje (np dowóz taksówka w wybrane miejsce gratis). W tym przypadku będzie to grupa 10-15osób. Słyszeliście coś w tym temacie?

Pozdrawiam gorąco wszystkich forumowiczów i czekam na ciekawe propozycję :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 08 Lut 2012 16:44 

Na Kochi lata AirArabia; ale wyloy ze Stambułu lub Kijowa, oczywiście jeśli masz czas i nie przeraża Cię parę przesiadek: http://www.airarabia.com/home-ua .
W tej chwili bilety są drogie na taki termin; warto poczekać i szukać innych promocji.
Czy wziąłeś pod uwagę, że ten termin to w południowych Indiach pora monsunów i potrafi zdrowo lać cały dzień ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Lut 2012 21:17 

Ok, dzięki sprawdzę ten trop:) Co do przesiadek to dla mnie nie problem, ale tak jak pisałem - grupa dość spora to wolałbym przesiadki zminimalizować do zera :). Pozostaje narazie czekać...a co do pory monsunowej to byłem w zeszłym roku w Indiach w tej samej porze i było lepiej niż przyzwoicie. Poza tym inny termin raczej nie wchodzi w gre.
Dzięki i pozdro!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Lut 2012 00:55 

Przeglądaj też strony Finnair, Aerofłotu i Aerosvitu - najtaniej latają do Delhi.
Wewnątrz Indii najtaniej wychodziło mi IndiGo.
W tej chwili widzę jakąś resztkę biletów do Delhi z Kijowa ( Aerosvit ) za 400 USD RT ( ale marzec - kwiecień )
Na ogół do Delhi bilet Aerosvitem nie kosztuje więcej niż 400 - 500 USD; sam co roku nimi latam do Azji. Zdarzają się ciekawe promocje Lufthansy.
W Indiach byłem również w sierpniu; ani kropli deszczu ale na północy; Goa czy Kerala na ogół może wyglądać tak :twisted:

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 0 gości