Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 289 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 26 Cze 2015 21:01 
Awatar użytkownika

niebieski
dawciol napisał(a):
Ja dzisiaj dostałem swoje brakujące kapsułki, o dziwo paczka była wysyłana dwukrotnie bo pierwsza przesyłka była źle zaadresowana i wróciła do sklepu.

To chyba podeślę w korespondencji z Merlinem link do tego tematu.

Odpowiedź z 23 czerwca (wtorek):

Cytuj:
Uprzejmię informuję ,iż w chwili obecnej produkt nie jest jeszcze dostępny na magazynie.

Jak artykuł pojawi się ponownie niezwłocznie skontaktujemy się z Panem.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#182 PostWysłany: 26 Cze 2015 23:48 

niebieski
może po prostu jest kolejka ...

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 28 Cze 2015 09:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ja im napisałem po tym jak odpisali znów że jeszcze są niedostępne że mój znajomy dostał to od razu odpowiedzieli:
Cytuj:
Uprzejmie informuję, że Pana zapytanie zostało skierowane do odpowiedniego działu, po uzyskaniu odpowiedzi skontaktujemy się z Panem.

#184 PostWysłany: 28 Cze 2015 09:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja swoje kapsułki wraz z gratisami zamawiałem 11 czerwca. Może ktoś zamawiał później i już dostał? Mi się pomału kończy zapas i myślę, czy kupować, czy czekać ;-)
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 28 Cze 2015 11:33 

voytek77, z tych które wypróbowałeś które polecasz?
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 28 Cze 2015 11:52 

ja zamawialem z merlina darmowe kapsulki 15 ale w paczce ich nie bylo wiec paczki nie odebralem (trzebaby pisac reklamacje i tak niewiadomo kiedy by przyslali) 18 znowu zlozylem zamowienie w sklepie i tym razem po wpisaniu kodu kapsulki dodaly sie do zamowienia ,23 odebralem paczke i wszystko jest ok :)

PS: darmowa milka to kakao dla dziewczyn y dobre bo słodkie :D, espresso male i bardzo mocne trzeba lubiec lub dolac wody

PS2: udalo mi sie otworzyc kapsułki zasypac kawa i zamknac i dziala wszystko super

Ostatnio edytowany przez malyy123, 28 Cze 2015 17:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 28 Cze 2015 14:18 
Awatar użytkownika

Trochę OT ...
z moich doświadczeń wynika (choć to oczywiście kwestia gustu), że najsmaczniejsza kawa w kapsułkach to "Nescafe Dolce Gusto'
Jest obecnie promocja w EURO, nie tak oszałamiająca jak na ekspresy Bosch, ale w mojej opinii ciekawa:
http://www.euro.com.pl/cms/dolce-gusto-promocja-ekspres.bhtml?link=logo

Dwa rodzaje ekspresów Krups Piccolo i Krups Oblo można kupić za 99 PLN (standardowa cena 199 - 399 PLN),
jeśli kupimy również 8 opakowań kapsułek. Generalnie trzeba wyłożyć 274 PLN, ale mamy w tej cenie ekspres
oraz 128 kapsułek całkiem dobrej kawy.
Jedyna wada tych 2 dostępnych modeli ekspresów to mały pojemnik na wodę (0,6 l), ale jeśli ktoś pija espresso (jak ja) to nie taki znowu problem :)

kod rabatowy: DOLCECZERWIEC
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 28 Cze 2015 19:53 
Awatar użytkownika

niebieski
malyy123 napisał(a):
mleko to prosta sprawa gorzej z kawa,

jakby ktos wiedzial gdzie dostac idealny korek niech da znac :)

Sam tego nie próbowałem ale kumpel z roboty opowiadał, że działa: baterie 9V na dodatnim złączu mają takie zabezpieczenie zrobione z gumy. Ponoć ta gumka świetnie działa jako koreczek :-)

#189 PostWysłany: 30 Cze 2015 14:55 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Jeśli ktoś czeka na brakujący gratis to polecam ich męczyć bo sami chyba by mi nie wysłali gdybym im się co 2 dni nie przypominał, dopiero bo interwencji że znajomy dostał mam info:

Cytuj:
Przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane chwilowym wyczerpaniem się nakładu promocyjnych kapsułek Tassimo.
Abyśmy mogli skierować do wysyłki brakujący prezent, prosimy o przesłanie w wiadomości zwrotnej:
- numeru zamówienia,
- kodu promocyjnego uprawniającego do jego otrzymania.

Po otrzymaniu wiadomości zwrotnej, zostanie ona przekazana do odpowiedniego działu, w celu uzupełnienia zamówienia.

O wysyłce prezentu poinformujemy osobną wiadomością e-mailową.

#190 PostWysłany: 03 Lip 2015 13:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Witam, po jakimś czasie i ponownie kilku moich mailach:

Cytuj:
Szanowny Panie
Uprzejmie informujemy, że po wyczerpaniu pierwszego nakładu promocyjnych kapsułek Tassimo, oczekujemy na kolejną dostawę.
Po otrzymaniu brakujących produktów, niezwłocznie przekażemy je do wysyłki pod adres podany w ustawieniach konta.

#191 PostWysłany: 03 Lip 2015 13:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja zamówiłem sobie przez Merlin.pl paczkę Chai Latte, podobno bardzo dobre, przy okazji ponownie wprowadziłem kod promocyjny na kapsułki i tym razem dostałem cały zestaw.
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 03 Lip 2015 13:38 

niebieski
skąd miałeś drugi kod, rejestrowałeś 2 expresy? Czy piszesz o tej drugiej już promocji, gdzie trzeba wydać min. 150 zł?
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 03 Lip 2015 13:40 
Awatar użytkownika

niebieski
krzychfra napisał(a):
skąd miałeś drugi kod, rejestrowałeś 2 expresy? Czy piszesz o tej drugiej już promocji, gdzie trzeba wydać min. 150 zł?

Rejestrowałem jeden, ale za pierwszym razem kod, którego użyłem nie został "dodany do koszyka". Więc uprzedziłem załogę merlina, ze przy kolejnym zakupie użyję tego samego kodu (sprawdziłem, że był nadal aktywny) i nie będę się już prosił o braujący gratis :-)
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 03 Lip 2015 14:19 
Awatar użytkownika

Zbanowany
A nie miały się zmienić zasady i wprowadzić minimalnej wartości zamowienia?

#195 PostWysłany: 03 Lip 2015 14:23 
Awatar użytkownika

niebieski
tabo89 napisał(a):
A nie miały się zmienić zasady i wprowadzić minimalnej wartości zamowienia?

Ale ekspres zdążyłem zarejestrować 2 dni przed zmianą zasad. Teraz rzeczywiście jest MWZ i dopiero wtedy obniża bodajże o 40 zł.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 06 Lip 2015 09:26 
Awatar użytkownika

Zbanowany
O kapsułkach cisza ale jest kod na 20%:

Cytuj:
Czy wiesz, że teraz możesz kupić wszystkie swoje ulubione produkty online, w TASSIMO Shop? Odkryj więcej rodzajów kapsułek T DISC, nową gamę akcesoriów i skorzystaj ze zniżki 20%, jaką otrzymasz, jeśli wartość Twojego zamówienia wyniesie 210 PLN lub więcej.*
Wykorzystaj kod rabatowy: JULTWEPL

#197 PostWysłany: 06 Lip 2015 09:53 

a dostał już ktoś zwrot 150 zł?
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 06 Lip 2015 10:01 

maja 60dni na zwrot wieć jeszcze poczekamy trochę..
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 06 Lip 2015 10:30 
Awatar użytkownika

niebieski
travosz napisał(a):
maja 60dni na zwrot wieć jeszcze poczekamy trochę..

Pewnie będą zwracać w "ostatniej chwili", a to dlatego, żeby uniknąć prób "zwrotu" ekspresów do sklepów przez tych, którzy je kupili :-) Dlatego też taki długi termin oczekiwania, tak przynajmniej myślę :)
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 06 Lip 2015 10:54 

niebieski
Czy przypadkiem nie trzeba było wyciąć kodu z opakowania, żeby zgłosić się do promocji? Nie bardzo wiem jak oddać ekspres z dziurą w opakowaniu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 289 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości