Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Cze 2015 16:30 

Dokąd
  • ?

Data wylotu
  • 16.07.2015

Data powrotu
  • 23.07.2015

Długość pobytu
  • 7

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Sri Lanka za ok 1000 zł ale pogoda może być wtedy średnia

Dodatkowe informacje
  • Hej
    Pod wpływem emocji ja i moja przyjaciółka kupilyśmy sibie dość tanie bilety do Dubaju dokladnie w połowie lipca, na tydzień. Przyznaję, że ta decyzja byla teochę niepezemyślana biorąc pod uwagę upały, które wtedy tam panują. W związku z tym narodził nam się pomysl, żeby polecieć szybko gdzieś dalej. Na razie do glowy wpadła nam Sri Lanka, choć pogoda w tym okresie może być różna.
    Może wy macie pomysl gdzie można dalej polecieć z Dubaju w rozsądnej cenie i nie za daleko, caly wyjazd musimy zamknąć w tygodniu niestety :( w takim wypadku zależy nam głownie na dobrej pogodzie i odpoczynku, przygoda chyba będzie musiala poczekać na kolejny raz.
    Będziemy obydwie wdzięczne za wszelką pomoc i już teraz ładnie się uśmiechamy :) :)
 Profil Relacje PM off
gzkulik uważa post za pomocny.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Cze 2015 17:01 

Loty: 78
Kilometry: 201 975
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
magdu napisał(a):
w takim wypadku zależy nam głownie na dobrej pogodzie i odpoczynku, przygoda chyba będzie musiala poczekać na kolejny raz.
[/list]

Dubaj przecież spełnia te warunki ;)
może Filipiny? sprawdź na cebu, często mają promocje, choć ostatnio chyba na jesień i zimę mieli
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Cze 2015 17:36 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Nawet jesli znajdziesz promo na Filipiny (w co watpie) to po wyladowaniu w MNL musisz przesiac sie na inny samolot. Podobnie z powrotem. Szkoda czasu i kasy.

Masz racje z SR- blisko (4godz lotu),po wyladowaniu w CMB masz 30-40km na mile i spokojne plaze.

Pamietaj o wizie .Mozesz zrobic online
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Cze 2015 17:44 

Dubaj spełnia je aż nadto, spodziewałyśmy się, że żar się tam z nieba leje, ale nie aż taki w kwotach rzędu 50 stopni i więcej, że naprawdę stoisz i się palisz.
Zastanawiałam się jeszcze ewentualnie nad Goa, ale na razie nie wiem jeszcze jak tam dolecieć ;)
Nie wiem czy są jeszcze jakieś opcje? Ewentualnie linie oprócz Cebu i Fly Dubai, gdzie można upolować bilet?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Cze 2015 18:29 
Awatar użytkownika

Loty: 72
Kilometry: 201 537
Krajów: 25 / 11.7%
Zobacz kalendarze cen Cebu, można złożyć DXB-MNL i potem BKK, SIN, KUL, CGK i inne stolice z azjatyckiej siatki połączeń za mniej niż 800 złotych. Nam się wczoraj udało w jedną stronę DXB-MNL-CGK za 380 zł OW.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Cze 2015 07:53 

Byliśmy w Dubaju w połowie maja i był to ostatni akceptowaln termin ze względu na temperaturę. Pomysł aby lecieć dalej jest sensowny.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Cze 2015 21:10 

Tylko że dolot do Manili a poźniej dalej to jak nic jeden dzien stracony, w dwie strony to dwa dni plus dolot do Dubaju razem daje -4 dni. Przy tak krótkim urlopie to niestety traci sens :(
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Cze 2015 21:16 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Ja bym podjechał do Omanu na parę dni. I blisko i nie tracicie sporo dni.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Cze 2015 08:06 
Moderator forum

Loty: 177
Kilometry: 512 305
Krajów: 69 / 32.2%
Nie szukajcie na siłę, lepsze wakacje w Emiratach niż w samolotach.
Spędziłem tydzień w Emiratach w lipcu i żyję. :)
Fakt, było gorąco, ale i tak było miło. Zwiedzanie poza najgorszymi godzinami i/lub w klimatyzowanym aucie (zresztą tam się nie chodzi na pieszo nawet chodników przeważnie nie ma). WSZĘDZIE jest klima. Jakiś rejs stateczkiem do Omanu. Zwiedzanie Abu Zabi i Dubaju. Baseny z CHŁODZONĄ wodą. Wyjazd na pustynię. Klima w pokoju na 29 stopni (żeby był przyjemny chłodek). :)
Ale jak się trafi jakieś dobre i niedrogie połączenie w ciekawsze miejsce, to lecieć!
Miłego wyjazdu i napisz jak się to zakończyło.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 17 Cze 2015 01:57 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
a czemu Sri Lanka zla ? Podobno destynacja caloroczna :) Jak na jednejj czesci wyspy kiepsko z pogoda druga jest ok i odwrotnie ;) Na lipiec to raczej polnoc :) Prawda i to ? ;)

#11 PostWysłany: 16 Sie 2017 08:59 

Loty: 62
Kilometry: 149 896
Krajów: 18 / 8.4%
Mam teraz podobne poszukiwania więc, napiszę moje znalezione kierunki.

Zanzibar
Mombasa
Goa
Sri Lanka
Bangkokg
Phuket
Ho Chi Minch
Singapur
Manila
Bali
Malediwy
Seszele

i wiele innych.

http://kayak.fly4free.pl/#/explore/DXB?nearby=true

Należy też pamiętać o lotnisku w Abu Zabi (AUH).

Gdzie dalej z Dubaju?
Dokąd z Dubaju?
Tanio do Dubaju - co dalej?
Tanio z Dubaju.
Tanie Loty z Dubaju.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 08 Lis 2017 10:41 

Loty: 62
Kilometry: 149 896
Krajów: 18 / 8.4%
Zapomniałem wcześniej napisać, ale lecimy z Dubaju w czerwcu na Bali Singapore Airlines za 1097 PLN ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości