Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Cze 2015 14:48 

Dokąd
  • Edynburg lub Glasgow

Data wylotu
  • 20.08.2015

Data powrotu
  • 20.09.2015

Długość pobytu
  • miesiąc

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • WAW-GLA 369 zł(z bagażem 495 zł) 20.08.2015 Wizzair. Za drogo czy da radę taniej?

Dodatkowe informacje
  • Końcówką sierpnia lecę do Szkocji do pracy. Mam tam być ok. 20.08.2015 r. Konkretnie muszę dostać się do Perth. Lecę tam na miesiąc. Wylot może być z Gdańsk lub Wawy. Czy dam radę wyszukać lotów z bagażem rejestrowanym tańczym niż podany tak żeby nie wyszło mi 500 zł za lot. co do powrotnego to mogę teraz, mogę załatwić coś sobie na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Cze 2015 18:46 

Loty: 405
Kilometry: 1 081 381
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Obecnie cena 369 zł jest niezła. Kombinując z datami (np 25.08 - 15.09) można zejść do 250 zł bez bagażu, ale jeśli koniecznie muszą być w/w daty, to myślę, że 369 zł jest ok na ten termin.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości