Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Madera czerwiec lipiec
#1 PostWysłany: 02 Lut 2012 11:39 

Witam - jestem nowa na forum więc na początku chciałam przywitać forumowiczów, a teraz do rzeczy w czerwcu lub w lipcu chciałabym z rodziną ( 2 dorosłych i 2 dzieci 2 i 6 letnia) udać sie na Madere ale ... now łaśnie ceny przelotów są kosmiczne. Czy w tym okresie jest szansa na jakieś tanie połączenia???Gdzie ich szukać ??? W tym temacie jestem niestety zielona i liczę na pomoc!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 02 Lut 2012 13:01 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 149 912
Krajów: 11 / 5.1%
Z tego co widze to na razie bilety za ok 800-900 zł i to 2 przesiadkami.
Mysle ze za wczesnie na szukanie biletow a tez jestem zainteresowany.

#3 PostWysłany: 02 Lut 2012 13:34 

trochę poza tematem, bo nie odnośnie lotów tylko noclegu. Na gruperze jest właśnie oferta noclegów na Maderze (ważne do końca października), może się przyda:
http://gruper.pl/x.php/1,14483/Podroze- ... tycki.html
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lut 2012 15:38 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Krajów: 13 / 6.1%
ciekawa oferta. moze jakis staly bywalec tamtych stron(mam na mysli wyspy) wypowiedziec sie na jej temat? tzn czy jest to rzeczywiscie dobra okazja? sam sie wlasnie zastanawiam nad kupnem bo mam bezposrednie loty RT za jakies niecale 400zl
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lut 2012 15:56 

niebieski
oferta jest całkiem ok, pod warunkiem że hotel uzna rezerwacje np w czerwcu albo wrześniu, bo na marzec lub październik spokojnie w tej cenie można złapać hotel na booking.com bądź alpharooms.com
Druga sprawa że północ wyspy wydaje się być dużo fajniejsza niz południe - chociaż to zależy od upodobań ;-)

kiedy kupowałeś bilety? przez jakie lotniska przesiadki ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lut 2012 16:09 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Krajów: 13 / 6.1%
no wlasnie ja mysle o marcu wiec sie jeszcze zastanowie, pogrzebie po tych stronkach ktore mi podales. Piszac "mam" mialem na mysli to ze mam stala okazje na bilety w tej cenie bo mieszkam w Porto;) wiec jest to lot bez przesiadki z Transavia lub szukajac wczesniej jeszcze taniej dolece z Lisbony Easyjetem. dzieki za informacje!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lut 2012 17:54 

@ Baranek

A skąd te loty po 400zł?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Lut 2012 17:56 

@Baranek

Sorry, nie doczytałem że mieszkasz w Porto.

Pozdro
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Lut 2012 13:23 

Easyjet: Berlin Schonefeld - Lizbona - Madera

#10 PostWysłany: 06 Lut 2012 23:08 

AB , CFI , TFLY z lotnisk niemieckich - ok 300 euro/os dor. , 250/dziecko
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Lut 2012 17:42 

Witam,
również interesuje mnie lot na Madere w tym terminie, znalazłem grupona na pobyt i jakos nie mogę się oprzeć pokusie żeby tam polecieć:)
Najtaniej znalazlem koniec czerwca z WAW do FNC za 1220zł z przesiadka w Lizbonie, jestem tu nowy i może nie bardzo umiem wyszukiwac tych lotów więc jeśli ktoś z forumowiczów znalazłby coś ciekawszego prosze o wpis.
Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 7 gości