Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 20 Maj 2015 17:18 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
ej to gdzie bilety mozna jeszcze zakupic?
miasto fanowskie powstaje w okolicy placu zamkowego będzie dostepne w dniach 26-27.05

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#362 PostWysłany: 20 Maj 2015 17:30 

Loty: 3
Kilometry: 1 617
Krajów: 2 / 0.9%
Zbanowany
Robak sprawdz viagogo , niemieckiego ebaya ewentualnie czekaj bo jeszcze moze cos wejsc . No i w ciemno pod stadionem ale tam moga byc falszywki
 Profil Relacje PM off  

#363 PostWysłany: 20 Maj 2015 17:35 

Nie napisałem ze Sewilla ma najlepszych fanów ale jest w czołówce zresztą każdy znajdzie coś dla siebie z tego co widzę
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 20 Maj 2015 17:46 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
już mam ,ale to nie rozumiem dlaczego te bilety nagle sie znalazly. Czyli jak Ciebie wylosują to mozna z nich zrezygnować? Dlaczego w takim wypadku poźniej nie sa one proponowane tym osobom, które startowaly w losowaniu.
dziwnie, dziwnie. Kurcze startuje po bilety na półfinaly mE2016 i nie chciałbym takiej sytuacji, że najpierw mnie nie wylosują a potem jak już będa dostepne to loty będą kosmicznie drogie, a wszystkie hotele zajete.

#365 PostWysłany: 20 Maj 2015 18:01 

Sprawa z biletami wygląda tak, że około 12 tysięcy było zarezerwowane dla kibiców każdej z drużyn. Jeżeli grałoby Napoli to te bilety nie trafiłyby do sprzedaży, ponieważ kibice z Włoch by skorzystali, a tak w finale zagra Dnipro i gdzieś czytałem, że nawet tysiąc nie został wykorzystany z tej puli, więc trafiło do otwartej sprzedaży.
 Profil Relacje PM off
Robaku uważa post za pomocny.

#366 PostWysłany: 20 Maj 2015 18:03 

A zobaczysz ze tak będzie bo potem wracają bilety od sponsorów itp wiec pewnie będą dostępne parę dni przed meczem
 Profil Relacje PM off  

#367 PostWysłany: 20 Maj 2015 20:16 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Wracaja bilety od sponsorów? No nie wiem.
To na LM tez moga byc jakies pojedyncze sztuki rzucone, mimo ze to wrecz nie mozliwe
 Profil Relacje PM off  

#368 PostWysłany: 21 Maj 2015 08:11 

Zbanowany
UWAGA !!!

Gdyby ktos z maruderow nie mial jeszcze biletow na ten mecz to wlasnie dostalem info mailowe ze sa na kupbilet.pl :

Bądź częścią Meczu Finałowego Ligi Europy™
UEFA, który odbędzie się 27 maja o godzinie
20:45 na Stadionie Narodowym w
Warszawie!
Wejdź pod poniższy link i kup bilety TERAZ
http://www.kupbilet.pl/sport/pilka_nozna/pn0424
Tym razem bilety oferowane są na zasadzie
"kto pierwszy, ten lepszy".
Sprzedaż będzie trwała do wyczerpania puli
biletów.
W przypadku pytań związanych z biletami
odwiedź stronę http://www.UEFA.com
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 21 Maj 2015 08:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Kuba ale żeś zapodał niesłychaną wiadomość, o której już wszyscy dyskutujemy od kilku stron, normalnie szacun za refleks :)
Chyba za bardzo się zaaferowałeś swoją świętą krucjatą na paskudnych kiboli Sevilli :)
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 21 Maj 2015 11:46 

Zbanowany
maczala1 napisał(a):
Kuba ale żeś zapodał niesłychaną wiadomość, o której już wszyscy dyskutujemy od kilku stron, normalnie szacun za refleks :)
Chyba za bardzo się zaaferowałeś swoją świętą krucjatą na paskudnych kiboli Sevilli :)

Ja tylko cytuje maila ktorego dostalem dzis z kupbilet.pl wiec sorry ale niewiem czemu zarzuca mi sie ze refleks mam kiepski :P Po prostu pojawilo sie info to daje bo chce Wam pomoc zebyscie nie musieli szukac pod stadionem koni i nie ryzykujecie tym ze kupicie jakis falsyfikat zamiast biletu bo Kazka Grenia pod stadionem nie bedzie a on jest pewniejszy od kazdego konia :)
 Profil Relacje PM off  

#371 PostWysłany: 21 Maj 2015 12:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Oj Kuba ciężko z Tobą ale widać "bojownicy z Sevillą" tak mają :)
Wyjaśnię więc wprost - ta Twoja rewelacja o możliwości zakupu biletów "last minute" z oficjalnego źródła jest już zamieszczona kilka stron wcześniej i wszyscy właśnie o niej dyskutujemy od wtorku. Wyskoczyłeś więc z tym (UWAGA !!! ...) jak Filip z konopii i tylko to chciałem powiedzieć.
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 21 Maj 2015 13:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Kuba1976 napisał(a):
Sevilla najlepsza w Hiszpanii kibicowsko ? Padne ze śmiechu .

Powodzenie w padaniu. Nie ma to jak wyśmiać tezę, której nikt nie postawił ;) Sevilla nie jest najlepsza, jest jedną z lepszych, ale biorąc pod uwagę zaszłości ze Śląskiem i lewicowe poglądy to trudno o ciekawszą kibicowsko ekipa na przyjazd do Polski

Kuba1976 napisał(a):
PS dziś w drodze do Poznania mieliśmy małego "grilla" z Legią...

Na drodze Wrocław - Poznań spotkaliście kibiców Legii, którzy mają coś do powiedzenia? Kilka godzin przed meczem o dużym ciężarze gatunkowym na własnym stadionie? Aż polubiłem Twojego posta, dostarczył mi wiele rozrywki ;)

A wracając do meritum to warto poszukać po serwisach ogłoszeniowych, lokalnych i nie tylko. Da się bilety poniżej nominalnej nawet trafić (przynajmniej wg. treści ogłoszenia, bo nie dzwoniłem), zresztą pod stadionem też pewnie nie będzie źle z cenami. Jakbym miał bliżej do Warszawy i nie miał ślubu w sobotę 3 dni później, to bym podbił pod stadion, ustawił sobie limit np. 150zł za bilet i czekał aż cena spadnie do akceptowalnego poziomu, pewnie po pierwszym gwizdku ceny pod stadionem polecą w dół, a sądząc po obecnym zainteresowaniu to zostaną jeszcze ludzie z biletami jak się mecz zacznie.
 Profil Relacje PM off  

#373 PostWysłany: 21 Maj 2015 14:09 

niebieski
Na ebay-u niemieckim ze względu na krótki termin do meczu bilety schodzą już po 30-40 euro za 2 sztuki 2-giej kategorii. Już się nie ma czym podniecać, tylko zaczekać do środy, bo tak naprawdę nikt nie jest jasnowidzem...
 Profil Relacje PM off  

#374 PostWysłany: 21 Maj 2015 14:17 

Loty: 390
Kilometry: 568 640
Krajów: 77 / 36.0%
złoty
Na stronie europaleaguefinal2015.tickets.uefa.com właśnie pojawiły się bilety 2 kategorii. Dostępne są też najdroższe.

Załączniki:
SEV-DNI.JPG
SEV-DNI.JPG [ 47.71 KiB | Obejrzany 746 razy ]

Relacja [LIVE] RTW w 8 dni
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 21 Maj 2015 14:18 

Loty: 213
Kilometry: 455 727
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
kiew napisał(a):
Sevilla nie jest najlepsza, jest jedną z lepszych, ale biorąc pod uwagę zaszłości ze Śląskiem i lewicowe poglądy to trudno o ciekawszą kibicowsko ekipa na przyjazd do Polski

Akurat Primera Division kibicowsko jest mierna, więc określenie kibiców z Sevilli jako "najlepszych" czy "jednych z lepszych" w Hiszpanii jest lekko oderwane od rzeczywistości i nawet przeciętnego poziomu europejskiego.
Może i są lepsi ale co najwyżej od FC Barcelona albo Realu.

#376 PostWysłany: 21 Maj 2015 14:30 
Awatar użytkownika

niebieski
na ebay nawet za 17 euro były :mrgreen: (2x3 kat ) widzę teraz w archiwum

warto dodać, że są to ceny od gości którzy raczej nie pojawią się pod stadionem, więc są mocno promocyjne

na allegro widzę 1kat za 270 ,nawet spoko cena.
 Profil Relacje PM off  

#377 PostWysłany: 21 Maj 2015 14:58 

Loty: 41
Kilometry: 48 512
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Z tym, że na ebayu zdarza się tak, że te bilety, które osiągają najniższe ceny nie mają możliwości wysyłki do Polski ;)

Nie wiem dlaczego, ale z każdym dniem mam jakieś mniejsze ciśnienie na ten mecz. Niby finał, niby w Warszawie, ale jeśli nie uda mi się zobaczyć go z trybun to raczej się nie potnę. Chyba po prostu poszukam okazji na mieście, a jeśli nic się trafi to obejrzę w strefie kibica ;)
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 21 Maj 2015 15:16 

Zbanowany
@maczala1

Fakt sorry za duzo sterydow przed finalem ;)

@kiew

Na priv Ci wyjasnilem ale napisze to tutaj jeszcze raz : jestem z Lublina , kibicuje Motorowi Lublin wiec z Lublina do Poznania nie ma innej drogi jak przez Warszawe . Reszta w pw
 Profil Relacje PM off  

#379 PostWysłany: 21 Maj 2015 15:20 

Za gazetą peel o sprzedaży biletów (skąd oni te dziwne statystyki wytrzasnęli :shock: ):

Finałowy mecz Dnipro Dnipropietrowsk i FC Sevilli na Stadionie Narodowym ma obejrzeć ok. 40 tys. osób. Ponad 9 tys. biletów kupili Ukraińcy, 7,6 tys. - Hiszpanie, 8 tys. - Polacy, 6 tys. - Niemcy, a 2,5 tys. - Brytyjczycy.

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... LokWawLink
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 21 Maj 2015 15:58 

Zbanowany
Nas Motoru byliśmy w 4 na stadion nie wchodziliśmy ze względu na nie wpuszczenie kibiców Śląska do Poznania z powodu jakiegoś zakazu (jechały ponoć 3 autokary)

Ostatnio edytowany przez Zeus, 21 Maj 2015 16:02, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości