Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 57 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 15 Maj 2015 10:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Zwróć uwagę jak kopiujesz numer konta i jest ze spacjami że go urywa, ja tak miałem i wkleiłem bez spacji.

No i może adres musi być ten sam co w systemie Raiff

#42 PostWysłany: 15 Maj 2015 11:02 

niebieski
To nie to. Korzystałem z pierwszej akcji comperii z lok 6%, miałem juz rach w polbanku, więc zmieniłem tylko typ rach na wymarzone. Gdy pojawiła się druga oferta comperii zapisałem się, chociaż rach już był otwarty, więc raczej nie spełniałem warunków promocji. Ale jakieś nawet pkt w comperii dostałem. Pies pogrzebany jest w nr rozliczeniowym raiffiego, bo mój rach ma wyróżnik jeszcze polbanku (2340), a tutaj trzeba wpisać rachunek z wyróżnikiem raiffiego (1750). No to wpisałem im rach karty kred wizz i "twoje dane zostały prawidłowo zapisane.
Bonus zostanie przekazany na podany rachunek do dnia 29 maja 2015 r." Ciekawe, czy przejdzie?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 15 Maj 2015 13:40 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
Krajów: 7 / 3.3%
Dostałem maila, że warunki spełnione itd.. Loguje się na konto a tam komunikat:

"Bonus nie został przyznany
Niestety, nie spełniłeś warunków promocji określonych w jej Regulaminie. Nie jesteś uprawniony do wypłaty bonusu. Zgodnie z Regulaminem promocji §2 Uczestnictwo w Promocji: Uczestnikami Promocji nie mogą być osoby, które w dniu przystąpienia do Promocji są posiadaczami (lub współposiadaczami) innego niż zakładany w ramach Promocji, rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego w Raiffeisen Polbank lub były posiadaczami (lub współposiadaczami) takiego rachunku w Raiffeisen Polbank po dniu 01 stycznia 2015 r. "

Ktoś ma również taki problem?

Zalogowałem się przed chwilą i pola do wypełnienia danych się pokazały więc udało się ;)

Ostatnio edytowany przez Katamaran, 15 Maj 2015 15:37, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:14 

Loty: 271
Kilometry: 519 661
Krajów: 35 / 16.3%
niebieski
Sprawdź na jaki adres mailowy do Ciebie napisali. Też miałem taką sytuację, ale zapomniałem, że mam 2 poczty podpięte pod gmaila i wpisałem innego maila i pojawił się taki sam komunikat jak u Ciebie. Sprawdziłem na jaki adres przyszła wiadomość i już z poprawnym bonus przyznany, mam podać nr konta i dane :)
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:44 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Cytuj:
Wyniki konkursu Hasło reklamowe Comperia Bonus
15 maja 2015 o 14:43
Kochani! Nadszedł czas finału naszego konkursu na hasło reklamowe!

Dziękujemy wszystkim za udział oraz za wulkan kreatywności, który zalał nas tysiącami propozycji zarówno poważnych jak i śmiesznych haseł reklamowych :-) Po długich naradach, nasze jury wybrało te hasła, które uznaliśmy za najlepsze. Poniżej prezentujemy listę nagrodzonych:

iPad Mini 16 GB wifi wygrywają:

Paweł B.
Każdy dobrze wie, jak start w wyścigu liczy się. By więc czasu nie marnować warto z Comperią Bonus po zysk wystartować.

Piotr B.
Oferta banku to jakiś konus?
Skorzystaj lepiej z Comperia Bonus!

Aneta M.
Comperia sprawdza, Comperia porównuje, Comperia zawsze pozytywnie zaskakuje!

Piotr K.
Z Comperią Bonus zbieram profity,
bo taki jestem niesamowity!

Jakub G.
Załóż konto z Comperią, extra premia jest na serio.

zegarek Smartwatch LG W110 G wygrywają:

Barbara K.
Comperia po prostu warto!

Mateusz G.
ComperiaBonus. My działamy, Ty zarabiasz.

Paweł P.
ComperiaBonus - odkrywaj, porównuj, zarabiaj

Olek O.
Kusi Cię loteria i możliwa wygrana?
A może lepsza Comperia i premia dograna!?

Tomasz P.
Comperia bonus. Witaj w świecie ba(j)/(n)kowych profitów

Do nagrodzonych wysłaliśmy maile z informacją z prośbą o adres do wysyłki nagrody. Przypominamy, że hasła reklamowe musiały spełniać wymogi Regulaminu promocji. Regulamin promocji znajdziesz tutaj: http://www.comperiabonus.pl/raiffeisen- ... regulamin/

#46 PostWysłany: 15 Maj 2015 16:44 

niebieski
A ja rachunek mam aktywny, a po zalogowaniu widze:

Cytuj:
Bonus nie został przyznany

Niestety, nie spełniłeś warunków promocji określonych w jej Regulaminie. Nie jesteś uprawniony do wypłaty bonusu. Zgodnie z Regulaminem promocji §3 Zasady udziału w Promocji: Raiffeisen Polbank weryfikuje Wniosek i po jego akceptacji może zawrzeć z Uczestnikiem umowę Konta Osobistego („Umowa Konta Osobistego”). Zawarcie Umowy Konta Osobistego jest warunkiem koniecznym otrzymania Premii. Decyzję o zawarciu Umowy Konta Osobistego z Uczestnikiem podejmuje Raiffeisen Polbank. Organizator nie gwarantuje, że Umowa Konta Osobistego zostanie z Uczestnikiem zawarta.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 22 Maj 2015 11:25 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Odpisali Ci coś na reklamację w tej sprawie? Moja narzeczona ma identyczna sytuacje.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 22 Maj 2015 17:21 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
Krajów: 7 / 3.3%
Odpisują wszystkim, żeby zalogować się jeszcze raz. Ja w przypadku dwóch kont, po zalogowaniu się po kilku godzinach, okna do wpisania danych miałem :)
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 24 Maj 2015 23:15 

niebieski
Potwierdzam, dostalem maila ze mija czas na wypelnienie danych, a po zalogowaniu wszystko bylo ok i moglem spokojnie wpisac co wymagaja.
 Profil Relacje PM off
miszti uważa post za pomocny.

#50 PostWysłany: 25 Maj 2015 01:25 
Awatar użytkownika

Szanowni  Państwo,
informujemy,  że  w  dniu  15.05.2015  roku  tuż  po  rozpoczęciu  procesu  zbierania  danych  do wypłaty  bonusu  finansowego  w  ramach  promocji  „Comperia  Bonus  3”,  nielicznym
[haha] uczestnikom  promocji  po  zalogowaniu  do  Panelu  Uczestnika  na  stronie http://www.comperiabonus.pl  mógł  wyświetlić  się  błędny  status  rozliczenia.  Osoby,  które  pomimo wiadomości  e-­mail  i/lub  SMS  o  przyznaniu  bonusu  po  zalogowaniu  na  stronie  https:///www.comperiabonus.pl/raiffeisen-­‐polbank/logowanie  otrzymały  inny  komunikat,  bardzo prosimy  o  ponowną  próbę  zalogowania  oraz  uzupełnienia  danych  do  przelewu  bonusu  w promocji  „Comperia  Bonus  3”.
Organizator  promocji  „Comperia  Bonus  3”  zdecydował  o  przedłużeniu  czasu  zbierania danych  do  przelewu  bonusu  finansowego  o  3  dni,  czyli  do  dnia  25.05.2015  do  godz.  23:59.
Wydłużenie  czasu  zbierania  danych  do  przelewu  nie  wpływa  na  termin  fizycznych  wypłat bonusu  (29.05.2015  roku),  jedynie  da  szanse  na  uzupełnienie  niezbędnych  danych  tym uczestnikom,  którym  się  to  nie  udało  przy  pierwszej  próbie  zalogowania.
Zapewniamy,  że  należne  bonusy  finansowe  zostaną  wypłacone  uczestnikom  promocji  do dnia  29.05.2015  roku  zgodnie  z  regulaminem  promocji.
Wszystkim  uczestnikom  promocji  „Comperia  Bonus  3”,  którzy  złożyli  pisemne  reklamacje  i czekają  na  wyjaśnienie  statusu  ich  przypadku,  w  przypadku  pozytywnego  rozpatrzenia reklamacji  zostanie  umożliwione  uzupełnienie  danych  do  przelewu  (także  po  upływie terminu  25.05.2015  roku),  a  wypłaty  należnych  bonusów  będą realizowane  sukcesywnie przez  Comperia.pl.
Z  pozdrowieniami,
Zespół  Comperia.pl

http://www.comperiabonus.pl/pdf_files/raiffeisen-polbank/komunikat_dla_uczestnikow_CB3_19.05.2015.pdf
 Profil Relacje PM off
digger uważa post za pomocny.

#51 PostWysłany: 29 Maj 2015 11:36 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 179 182
Krajów: 29 / 13.5%
srebrny
Wpłynęła kasa od Comperii:D
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 29 Maj 2015 11:42 

Loty: 59
Kilometry: 128 088
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Rano przyszedł mail:

"Witaj,
Gwarantowany bonus przyznany Ci w ramach promocji "Comperia Bonus 3" został wysłany na konto bankowe, które podałeś w Panelu Uczestnika."
teraz jest już kasa na koncie. :D
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 02 Cze 2015 18:22 

niebieski
Macie jakiś mail do reklamacji?
Na biuro@comperia.pl nie odpisują. Dostałem tylko 55zł, mimo, że założyłem również lokatę.
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 02 Cze 2015 18:32 

niebieski
Spróbuj może na tego maila: kontakt@comperiabonus.pl
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 09 Lip 2015 10:39 

Czy kto już przechodził procedure zamknięcia tego konta? Można to zrobić nie ruszające się z domu? :-)
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 09 Lip 2015 10:57 

Dyspozycję zamknięcia konta składa się telefonicznie na infolinii.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 09 Lip 2015 11:17 

Dzięki. Właśnie doczytałem o tym na stronie banku. Można tez listownie albo w oddziale banku :-P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 57 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości