Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Sty 2012 16:49 

Witam.
Szukam TANIEGO lotu z południowej Polski na Majorkę, na 3-4 dni w okolicach kwietnia/maja, ewentualnie marca czy początku czerwca (później sesja :( ). Bez bagażu rejestrowanego, z dopuszczalnymi możliwymi przesiadkami. W obie strony. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 31 Sty 2012 17:56 

niebieski
co to dla Ciebie tani lot ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Sty 2012 18:01 

niebieski
bezpośrednio najlepiej ryanairem z krakowa, wyloty w środy i niedziele
aktualnie ok 400 pln/osobe powrotny, ewentualnie 1-8.04 za 297,40 PLN
w okresie 'majówki' będzie pewnie ciężko, ale z dużym prawdopodobieństwem będzie można upolować coś <250 pln return po 15 maja
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Sty 2012 19:09 

Dzięki wielkie, no właśnie nie musi być to koniecznie weekend majowy. Tani lot jest to właśnie dla mnie max. 200/250zł, wiem jakie są ceny teraz na stronie Ryanaira dlatego troche mnie przerażają :P
Pytam o loty z przesiadką czy ktoś może wie/umie znaleźć, bo pamiętam jak leciałam we wrześniu 2011 do Madrytu: bilet kupowałam w sierpniu i ceny bez przesiadek z każdego miasta były w okolicach 400-500zl. Natomiast ja kupiłam bilety w pierwszą stronę Krk-BOLONIA-Mad a w drugą Mad-BRUKSELA-Krk i wyniosło mnie to w sumie 220zł :) .

Ale dzięki jeszcze raz za info, chociażby co do faktu, że po 15 może coś upoluję :D

Jakby ktoś miał jeszcze jakąś ciekawą opcję do "zaoferowania", to chętnie przeczytam ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Sty 2012 19:21 

niebieski
w takim razie pozostaje Ci polować na jakąś promocję wizzaira z katowic do barcelony lub madrytu, i tam przesiadka na ryanaira do palmy.
wydaje się jednak że może być ciężko bo połączenia są w sensownej cenie tylko w 1 stronę (np powrót z madrytu do katowic 14.04 za 69,00 PLN)
z barcelony i madrytu jest kilka połączeń dziennie, zwykle w sensownej cenie do 12,00 EUR w 1 stronę.
włochy bym odpuścił bo ciężko będzie o jakieś promocje na majorkę w tym okresie, doliczając ich ukryte opłaty za ryanair passport cena wyjdzie porównywalna jak bezpośrednim lotem z krakowa więc raczej nie ma sensu kombinować ;-)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:05 

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za cenne informacje, w takim razie będę sobie sprawdzać i szukać przez madryt/barcelonę, może akurat się coś trafi! :)

A jak się komuś trafi, to niech pisze! :)

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości