Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majówka 2012
#21 PostWysłany: 23 Sty 2012 20:51 

vince_flp napisał(a):
mkepol napisał(a):

Liczę, że zniżki pojawią się w okolicach połowy lutego, początku marca.

byłoby fajnie gdyby sie pojawiły no ale jak sie nie pojawia bedzie ciezko w tedy znaleźć jakiś wylot gdzie indziej na majówke w rozsądnej cenie :-/

a rok temu udało sie komuś byc na Fuer'cie w majówke '11 ? jak to cenowo wygladało i terminowo (pojawienie sie oferty)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#22 PostWysłany: 23 Sty 2012 20:56 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
no my tez czekamy

#23 PostWysłany: 23 Sty 2012 21:58 
Awatar użytkownika

My się tam wybieramy mimo wszystko :) mamy już zabookowany hotel i kasę zamrożoną, żeby nikt się nie rozmyślił ;-)

#24 PostWysłany: 28 Sty 2012 18:43 

a tak z ciekawosci, jakich polaczen lotniczych szukasz? jakie lotniska, jakich krajow?
bo sie tematem zainteresowalem, a widze ze w przypadku biletow wybor lotniska skad/dokad ma kolosalne znaczenie a propo ceny :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 28 Sty 2012 19:58 
Awatar użytkownika

Najbardziej obstawiamy POZnań - Londyn Stansted - FUErteventura i powrót podobnie. (ew Londyn Luton gdy polecimy Wizzair'em)
Obserwuje też z połączenia przez Madryt lub Bergamo. generalnie chodzi nam o to aby było z jedną przesiadka i czekaniem max 12h

Jak co to daj znać można większa ekipę na miejscu zmontować.

#26 PostWysłany: 28 Sty 2012 21:43 

vince_flp napisał(a):
Najbardziej obstawiamy POZnań - Londyn Stansted - FUErteventura i powrót podobnie. (ew Londyn Luton gdy polecimy Wizzair'em)
Obserwuje też z połączenia przez Madryt lub Bergamo. generalnie chodzi nam o to aby było z jedną przesiadka i czekaniem max 12h

Jak co to daj znać można większa ekipę na miejscu zmontować.

jesli o mnie chodzi to mi to obojetne skad w zasadzie bo i tak musze dojechac :) myslalem ze moze cos z DE wlasnie, typu berlin czy cos przez Madryt, jednak na chwile obecna ceny biletow dupy nie urywaja
z ciekawosci, jakas konkretna wyszukiwarka? oraz te 2 polaczenia to szukasz sobie osobno czy w sumie poprzez serwis?
rzuc prosze lokalizacja gdzie cos macie zarezerwowanego jesli to nie tajemnica :) my sie obosicie zapatrujemy bezposrednio na Wyspy kanaryjskie i tak tez bede szukal, jednak poki co nic nie mamy wiec jest pelna dowolnosc, wszystko zalezy od koncowej ceny jak to bedzie wygladalo

edit: teraz jak tak sobie patrze, to widze ze z poznania przez luton na kanary cena na lebka wychodzi cos na poziomie 1400 zl i cos taniej poki co nie znalalzme, chyba ze jakis lewy jestem :) rozumiem ze ceny na poziomie 200-300 zl sa realne?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:17 

niebieski
raq popatrz na Azuon :) wg mnie na majówkę na Fuerte 200 zl nie jest realne, tymbardziej ,że kolega podał tutaj ,że chce lecieć z przesiadką w londynie ... a to niestety +12 funtów za wystawienie biletu, zostało by 130 zł na 4 bilety ... za tyle mozna w dwie strony do londynu doleciec, ale dalej juz braknie ... ja obstawiam min 350-400 zl ... obym sie mylil :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:19 
Awatar użytkownika

niebieski
nie wiem jak bedzie z majowka ale poki co na marzec, kwecien najtaniej przez niemcy (a jak ktos ma mozliwosc dojazdu na poludnie niemiec to w ogole wypas)

podpowiem: karlshrue, hhn, duseldorf
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:22 

faktycznie z magdeburga (DE) na gran canarie bylo po 30 ojro (w 2 strony) w zeszlym roku, jednak teraz ryanair wogole nie ma lotow z magdeburga na gran canarie :) bo to rajan zrobil takiego bonusa
z poznania do las palmas w 2 storny znalazlem za 1400 tak jak pisalem ... dlatego te kwoty 200 zl na glowe za bilet w 2 strony cos sie staja lekko niedostepne :/ chyba ze to sie zmieni jeszcze, bylo by milo :)
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:26 

mam pytanko a w wakacje to sie wogole da zrobic taniej, a raczej dawalo? mnie interesuje ibiza, feurta, teneryfa lipiec i sierpien, nocleg to pikus, masakra z lotami poki co
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:43 
Awatar użytkownika

niebieski
raq napisał(a):
faktycznie z magdeburga (DE) na gran canarie bylo po 30 ojro (w 2 strony) w zeszlym roku, jednak teraz ryanair wogole nie ma lotow z magdeburga na gran canarie :) bo to rajan zrobil takiego bonusa
z poznania do las palmas w 2 storny znalazlem za 1400 tak jak pisalem ... dlatego te kwoty 200 zl na glowe za bilet w 2 strony cos sie staja lekko niedostepne :/ chyba ze to sie zmieni jeszcze, bylo by milo :)

akurat nie mowilem o CSO :P
marzycielka napisał(a):
mam pytanko a w wakacje to sie wogole da zrobic taniej, a raczej dawalo? mnie interesuje ibiza, feurta, teneryfa lipiec i sierpien, nocleg to pikus, masakra z lotami poki co

pewnie, ze sie da. Ja w tamtym roku bylem 3-14.07 bodajze za 4 stowki za osobe ;) Gdybym mogl pare dni wczesniej, to dalo sie zalapac na jeszcze tansze loty. W tym roku nie widze mozliwosci an takie ceny, ale na pewno zejdziesz sporo ponizej 1400 za osobe ;)

BTW, co do wakacji najlepiej szukac lotów bezposrednich i podjechac autem - albo z niemiec ryanem/easyjetem z berlina (choc juz chyba za pozno) albo próbuj tez bratysławe.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 28 Sty 2012 23:53 

Blackall napisał(a):
akurat nie mowilem o CSO :P

wiem, ale do duseldorfu mam okolo 1000 km w jedna strone :) do CSO tez niestety rzut beretm to nie jest jednakze to 'jedyne' 650 km :)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 29 Sty 2012 00:18 

jak to za pozno?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 29 Sty 2012 00:20 
Awatar użytkownika

niebieski
marzycielka napisał(a):
jak to za pozno?

chodzilo mi o to, ze na easyjeta z berlina na kanary (teneryfa) dobre ceny byly juz dawno :) A ryanairem bedzie ciezej ale tak jak pisalem, <1400PLN na pewno sie zmiescisz :)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 29 Sty 2012 00:25 
Awatar użytkownika

A z innych kierunków na majówkę macie jakies ciekawe pomysły? :P

#36 PostWysłany: 30 Sty 2012 10:20 

na razie właśnie cisza z jakimiś fajnymi kierunkami na majówkę....
swego czasu była Sardynia za rozsądną cenę
majówka tak dobrze w tym roku wypada że się wycwanili i ceny biletów w tym czasie są zawyżone
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:44 
Awatar użytkownika

może jakieś azjatyckie kierunki w rozsądnej cenie :?:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości