Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Temat z ogłoszeniami:

www.fly4free.pl/forum/wspolne-wejscie-d ... 1522,70431

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 86 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 17 Kwi 2015 20:30 

srebrny
Ale po co? Bo nie rozumiem :o
Czy jak w kfc masz dolewke gratis, to pytasz sprzedawce przed dolaniem, czy mozesz to zrobic?
 Profil Relacje PM off  

#82 PostWysłany: 17 Kwi 2015 20:39 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 21.9%
niebieski
szumny napisał(a):
No i zupełnie przypakowo (jakbym sprowokował) mam dzisiaj taką sytuację. Superwypasiony hotel 5*. Pokój opłacony dla dwóch osób ze śniadaniem do poniedziałku. A ja sam. Sam w pokojuu, łóżku i zapewne na śnaidaniu też nie będzie do kogo ryja otworzyć.
Dzwoniłęm do małżowinki. Auto się zepsuło i nie przyjedzie.
Co robić? Napisałbym do "przyjaciólki" ale już chyba ją zlikwidowali. Zresztą odpowiedź opublikowaliby za kilka tygodni.
A, hrin! Idę na basen! Na pewno wyłowię jakąś syrenkę.

Mi sie tak zdarzylo w Brukseli. Koledze anulowali lot, ja juz nie moglam anulowac hotelu ani pociagu i siedzialam 3 dni w fajnym hotelu, ale sama. Mialam jesc za dwoje, brac przysznice za dwoje, itp ;-) A, no i musialam wymeldowac sie dzien wczesniej z powodu strajku w Belgii i przesuniecia wyjazdu na dzien wczesniej.

#83 PostWysłany: 17 Kwi 2015 20:41 

Loty: 186
Kilometry: 274 419
Krajów: 40 / 18.6%
niebieski
ale już gdybyś przekazywał kubek osobie która jest z Tobą , pewnie wypadałoby zapytać
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 17 Kwi 2015 20:46 

srebrny
Ale ponownie nie rozumiem o czym piszesz, bo ja nie oddaje swoje talerzyka i widelca, tylko mam nakryty stol dla dwoch osob i kazdy korzysta ze swojego nakrycia :D
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 18 Kwi 2015 09:53 

platynowy
Dobra, przyznać się kto był przed chwilą na śniadaniu w HIE Warszawa w t-shircie fly4free ;-)
 Profil Relacje PM off
Aga_podrozniczka lubi ten post.

#86 PostWysłany: 18 Kwi 2015 10:14 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja też jestem ciekaw 8-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 86 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: elwirka oraz 19 gości