Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Automatyczny przydział miejsc zacznie obowiązywać na wybranych trasach od 4 maja, a na wszystkich od 19 maja, poinformowała spółka. System zacznie przydzielać miejsca na te loty począwszy od 8 kwietnia.

Rozkład miejsc w samolotach W6

Gdy nie mamy urządzenia z androidem:
[+] Pokaż
Darmowe przydzielanie miejsc - wizzair!

wojtkow napisał(a):
Osobom nie mającym telefonu z iOS czy Android podpowiadam obejście. Potrzebujecie:
- przeglądarki Google Chrome
- wtyczki do Chrome https://chrome.google.com/webstore/deta ... ngdoccbadn będącej symulatorem androida
- aplikacji wizzair - do pobrania z http://play.google.com przy pomocy dowolnego APK Downloadera, np http://storage.evozi.com/apk/dl/15/03/1 ... 1428160080

Po uruchomieniu Chrome instalujemy wtyczkę ARC Welder. Następnie uruchamiamy ją w programach Chrome i przy pomocy wtyczki uruchamiamy pobraną aplikację WizzAir.
Sprawdzałem i aplikacja działa, ale nie mam w chwili obecnej żadnej rezerwacji, którą mógłbym sprawdzić.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 197 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:28 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
metia napisał(a):
Przyjmuję do wiadomości. Nie chciałam być posądzona o braki w czytaniu ze zrozumieniem ;)

Pomóżcie jaka aplikacja na windowsa? Bo nie mogę pobrać

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#42 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:35 

U mnie w iOS mimo odinstalowania i ponownego zainstalowania aplikacji nic, na drugim tel z androidem wszystkie rezerwacje od czerwca do września przeszły bez problemu z darmowym wyborem miejsca, co ciekawe automatycznie w niektórych rezerwacjach było miejsce 21C

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 PM off  

#43 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:37 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Na Windowsa nie ma apki Wizza. Sciągnij jakiś emulator Androida i tam instaluj apki. Np. bluestacks
 Profil Relacje PM off
kittycate uważa post za pomocny.

#44 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:43 

niebieski
U mnie zadziałało! Na loty majowe i czerwcowe!
Tylko nie wiem jak zarezerwować 2 miejsca obok siebie!
dzięki za info!
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:44 

lasan82 - najpierw dla 1 osoby pozniej dla drugiej - tyle ;)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:46 

niebieski
Miejsca wybiera się dla każdego pasażera osobno.

@Boisfarine, na wszystkich rezerwacjach też miałam przydzielane to miejsce z automatu - myślę, że w przyszłości (na wypadek poprawy błędu w aplikacji ;) ) przyda się znajomość kolejności przydzielania miejsc.

#47 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:48 

lasan82 napisał(a):

Tylko nie wiem jak zarezerwować 2 miejsca obok siebie!

Klasycznie, cofasz się do strony z wszystkimi osobami, przy kolejnej osobie klikasz na napis "możesz dodać usługi ..." i wybierasz miejsce obok wcześniej wybranego i potwierdzasz
 PM off  

#48 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:53 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 155 845
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Chyba jestem ślepy...ale nie widzę strony ze wszystkimi osobami :-(
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:56 

srebrny
No dobra, piszecie tu o jakichś dziwnych wynalazkach, na które jestem zdecydowanie za stary. A jak to zrobić po ludzku w komputerze? Wchodziłem w swoje rezerwację i nic o wyborze miejsc nie widzę.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Po ludzku to się niestety nie da :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#51 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Niedasię. Cała akcja dotyczy błędu w aplikacji mobilnej, czyli na telefony, tablety z androidem i tym podobne.

#52 PostWysłany: 04 Kwi 2015 15:59 
Awatar użytkownika

Loty: 867
Kilometry: 1 632 591
Krajów: 79 / 36.9%
niebieski
Dzięki Wielkie! Potwierdzam aplikacja mobilna , loty z Waw do Korfu , Malta , Rzym -> wszystko XXL za 0. Z KAT do Londynu niestety płatne. Android 4.4.2

#53 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:05 

A które miejsca są najlepsze?
Rzędy 12, 13 czy te z przodu?
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:07 

niebieski
Warszawa-Corfu RT dla 2os
Katowice-Bolonia RT dla 4os
Dzięki za prezencik świąteczny

Ostatnio edytowany przez Roben, 04 Kwi 2015 16:50, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:13 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 96 376
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Osobom nie mającym telefonu z iOS czy Android podpowiadam obejście. Potrzebujecie:
- przeglądarki Google Chrome
- wtyczki do Chrome https://chrome.google.com/webstore/deta ... ngdoccbadn będącej symulatorem androida
- aplikacji wizzair - do pobrania z http://play.google.com przy pomocy dowolnego APK Downloadera, np http://storage.evozi.com/apk/dl/15/03/1 ... 1428160080

Po uruchomieniu Chrome instalujemy wtyczkę ARC Welder. Następnie uruchamiamy ją w programach Chrome i przy pomocy wtyczki uruchamiamy pobraną aplikację WizzAir.
Sprawdzałem i aplikacja działa, ale nie mam w chwili obecnej żadnej rezerwacji, którą mógłbym sprawdzić.

Tym nie mniej liczę, że ktoś (np. obibok) skorzysta z tej porady.
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#56 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:18 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Lot do BUD w kwietniu brak wyboru miejsc, ta sama rezerwacja powrót po 4 maja miejsca od 6 rzędu :/

GOT w maju i CRL w lipcu obie od pierwszego rzędu :D
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:18 

dworkam napisał(a):

Wyjdź z aplikacji mobilnej wizzair w ogóle - wejdź ponownie na stronę mobilną wizz - klikasz w napis wizz u góry z lewej strony - wybieramy moje rezerwacje - kilkamy w rezerwację w której chcemy przydzielić miejsca - schodząc w dół dla osoby drugiej na rezerwacji klikamy w różowy napis "Możesz dodać usługi dla tego lotu" - po potwierdzeniu wybierasz miejsce obok wcześniej wybranego
 PM off
dworkam uważa post za pomocny.

#58 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:25 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 155 845
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Anonymous napisał(a):
dworkam napisał(a):

Wyjdź z aplikacji mobilnej wizzair w ogóle - wejdź ponownie na stronę mobilną wizz - klikasz w napis wizz u góry z lewej strony - wybieramy moje rezerwacje - kilkamy w rezerwację w której chcemy przydzielić miejsca - schodząc w dół dla osoby drugiej na rezerwacji klikamy w różowy napis "Możesz dodać usługi dla tego lotu" - po potwierdzeniu wybierasz miejsce obok wcześniej wybranego

Komunikat: "Nie można załadować danych rezerwacji" .... trudno... najwyżej żona będzie lecieć mnie komfortowo :)
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:28 

srebrny
maczala1 napisał(a):
Po ludzku to się niestety nie da :)

Taaa... przywykłem. Dziś coraz mniej rzeczy się da. To się nazywa wykluczenie społeczne.

metia napisał(a):
Niedasię. Cała akcja dotyczy błędu w aplikacji mobilnej, czyli na telefony, tablety z androidem i tym podobne.

Hm, to tyle doczytałem, ale myślałem, że błąd polega tylko na tym, że wybór jest darmowy.

Ostatnio edytowany przez obibok, 04 Kwi 2015 16:29, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 04 Kwi 2015 16:29 

niebieski
Ja Żonę rozmieściłem przez apkę - na dole listy rezerwacji jest taki napis jakby "nie widzisz swojej rezerwacji? kliknij tu" - coś w tym stylu. Po tym się podaje numer rezerwacji i dane osoby. I można wybrać miejsce obok.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 197 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] oraz 4 gości