Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Mar 2015 11:46 

Cześć,

Wybieramy się z dziewczyną w terminie 14-27 maja na Sardynie.
Niestety ceny dla dwóch osob są dość wysokie, gdyż większość nieruchomości do wynajęcia to domy albo mieszkania kilkupokojowe.
Chcemy zostać w okolicy Cala Goloritze przynajmniej od 12 maja do 21 maja. Jeśli nam się spodoba to chcemy przedłużyć do końca pobytu.
Ceny na 4 osoby są już atrakcyjne około 250-400 euro za całość (13 noclegów) za 4 osoby
https://www.airbnb.pl/rooms/3253654 (300 Euro za termin od 14 do 27 maja.)
Wystarczy trochę ponegocjować i schodzą z ceny.
Termin majowy jest idealny, jest przed sezonem, taniej, ciepło, można już się kąpać.

Szukamy pary albo dwóch dziewczyn.
Jesteśmy z Wrocławia (25 lat i 24 lata)
Proszę o kontakt, zainteresowanym podam szczegóły: d.strugacz@gmail.com

Ostatnio edytowany przez damiannar, 26 Mar 2015 12:54, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 26 Mar 2015 12:09 

niebieski
Cześć,

macie już bilety na ten termin?
Ja myślałem nad terminem bliżej końca maja koło 27.05-3.06 - po powrocie skorzystałbym z długiego weekendu jeszcze.
Ale termin do przemyślenia.

Byłem na Sardynii 2 lata temu (10-17 maja) i było świetnie, morze już ciepłe, brak tłumów, spokój - jak to przed sezonem.
W tym roku blokuje mnie właśnie koszt noclegu.

Czy miejsce któe wybraliście jest ostateczne? Na które lotnisko lecicie?
Ja bym leciał co Cagliari i myślałem by wrócić do Villasimius - przepiękne miejsce.

#3 PostWysłany: 26 Mar 2015 12:50 

Tak mamy już bilety.
Lądujemy w Cagliari 13 maja, wylot 27 maja.
Chcemy na 100 % zostać przynajmniej tydzień w okolicach Baunei/Dargali/Orosei/Cala Gonone, najpiękniejsze plaże-podobno :) a potrzebujemy przez tydzień tylko podziwiać słońce, chyba, ze będzie nam się mega podobać to zostaniemy dłużej.
Drugi tydzień, zwiedzanie, więc co do miejsca możemy się dogadać
Utrzymuje cały czas kontakt z właścicielami domów/mieszkań-wynegocjowałem całkiem przyzwoite warunki cenowe ale niestety nie na dwie osoby.
Jeśli byłeś na Sardynii, świetnie, darmowy przewodnik :)

Ostatnio edytowany przez damiannar, 26 Mar 2015 13:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Mar 2015 13:30 

niebieski
To ja niestety odpadam, w tym terminie nie dam rady.

#5 PostWysłany: 26 Mar 2015 13:43 
Awatar użytkownika

Loty: 141
Kilometry: 275 605
Krajów: 26 / 12.2%
Ja tylko dodam od siebie, że dojście do tych najpiękniejszych plaż (czyli region Golfo di Orosei) wiąże się z odbyciem trekkingu. Chyba, że codziennie zamierzasz pływać tam wypożyczoną motorówką albo wykupować wycieczki za 30 euro. Przy zejściu na plażę Golfo di Orosei jest camping, może tam spróbuj poszukać tanich noclegów.

Image
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Mar 2015 14:31 

tak wiemy, dlatego też w te okolice chcemy lecieć :)
noclegi planujemy w miejscowościach obok aby mieć dobrą bazę wypadową.
Zastanawiam się czy warto tyle wcześniej rezerwować miejsca czy na miejscu poświęcić kilka godzin. Czytałem na forum, że ceny potrafią różnić się diametralnie na niekorzyść rezerwacji np. przez airbnb.
Jeśli ktoś ma wiedzę, na ten temat proszę o info.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Mar 2015 13:32 

niebieski
Rezerwując przez airbnb zwykle wybieram kilka interesujących mnie ofert i wysyłam do gospodarzy zapytanie czy mogą zaproponować niższą cenę. Zawsze ktoś się zgodzi.
Interesujący Cię termin jest przed sezonem więc masz rynek klienta, nie sprzedawcy :-)

#8 PostWysłany: 07 Kwi 2015 20:50 
Awatar użytkownika

Loty: 197
Kilometry: 399 694
Krajów: 35 / 16.4%
Cześć!
Wybieramy się na Sardynię od 27 maja do 3 czerwca, trzy dziewczyny, szukamy jeszcze jednej osoby, żeby zmniejszyć koszty, np za wynajem samochodu :) lecimy i wracamy z/do Cagliari, ale w planach zwiedzanie południa+wschodnie wybrzeże. Gdyby ktoś się wybierał w tym czasie, niech da znać na maila: a.motyka9@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość