Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2015 21:11 

Dokąd
  • Miami -Floryda

Data wylotu
  • 28.05.2015

Długość pobytu
  • nieokreślone

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Gdańsk- Miami 29 maja

Dodatkowe informacje
  • Szukam taniego ,bez nocnych przesiadek lotu z Polski do Miami tylko 27-29 Maja w jedną stronę. Znalazłem 29 maja Z Gdańska do Oslo i przesiadka na bezpośredni lot do Miami Norwegianem, za 1011 zł z bagażem, lub za 936 zł z podręcznym. Jednak gdyby to było 27 lub 28 maj bilet byłby już kupiony. Loty z WMI do CPH Ryanairem i potem przesiadka na Norwegiana nie wchodzą w grę, bowiem cała noc i przedpołudnie to koczowanie na lotnisku.
 PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Mar 2015 22:01 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 96 376
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Trochę błądzisz :)
Ten Norwegian z Kopenhagi jest dobrym tropem: 1117 zł z bagażem to IMO dobra cena.
Do tego dorzuć tylko Wrocław - Kopenhada SASem za 242 zł (rano, więc na lotnisku kilka godzin => bez nocki) i całość wychodzi przyzwoicie (w SAS w tej cenie jest rejestrowany bagaż).

Załączniki:
Komentarz do pliku: SAS
Zrzut ekranu 2015-03-25 o 20.57.46.png
Zrzut ekranu 2015-03-25 o 20.57.46.png [ 74.81 KiB | Obejrzany 752 razy ]
Komentarz do pliku: Norwegian
Zrzut ekranu 2015-03-25 o 20.55.25.png
Zrzut ekranu 2015-03-25 o 20.55.25.png [ 73.55 KiB | Obejrzany 752 razy ]
 Profil Relacje PM off
dj3500 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 25 Mar 2015 22:47 

@wojtkow . Widziałem ten lot z CPH za 1117 zł, ale zabij mnie, jak szukaliśmy całe przedpołudnie to SAS z WRO był o 13 w południe,chyba ze jednak pobłądziłem. Jednak razem to ok 1400 zł a szukaliśmy do 1 k . Dzięki za tą datę. Wczoraj, ale na 17 maja był jeszcze za 99e lot Norwegianem bezpośredni z Oslo jednak dolot do Trop lub Rygge i transfer na Gardermoren plus bagaż wychodziło porównywalnie. z tym z Gdanska.
 PM off  

#4 PostWysłany: 25 Mar 2015 23:02 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 96 376
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
To jest wada Oslo, jeżeli musisz zmienić lotnisko, to koszty przewyższają dolot.
A przesiada w CPH odbywa się w obrębie jednego lotniska, więc nie trzeba się martwić.

Cieszę się, że mogłem pomóc :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Mar 2015 23:12 

Jakie są szanse przy zabukowaniu tego lotu z CPH Norwegianem ,gdyby SAS zmienił godziny lub został odwołany??? co i tak jest jak 1/100, ale jednak moze coś się zmienić. Norwegian z Gdanska przez Gardermoren 29 maja jako 2 loty ze 140min przesiadką jest pewny na 100% bo na 1 rezerwacji.
 PM off  

#6 PostWysłany: 25 Mar 2015 23:21 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 492 027
Krajów: 43 / 20.1%
niebieski
Raczej mała szansa żeby zmienili godziny aż tak bardzo. Jeśli jednak zmienią tak, że się na pewno nie wyrobisz to na pewno pozwolą przebookować na dzień wcześniej albo coś w tym stylu. Ale w przypadku odwołania w ostatniej chwili, jeśli nie zdążysz na Norwegiana i nie trafi się pomocna obsługa, to niestety przepadnie. Wtedy pozostaje liczyć na ubezpieczenie. Taki urok robienia własnych składaków :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Mar 2015 00:12 

Drobna uwaga. Jesli nie masz jednej z wiz imigracyjnych lub studenckich lub nie jestes stałym rezydentem USA to jest duża szansa - w sumie ogromna ze cie na immigration wpuści do USA bez wykupionego biletu w druga stronę lub choćby open ticket. A problemy możesz mieć juz w Europie po wklepaniu apis lub esta - jesli sie kwalifikujesz poprzez inne obywatelstwo. Jest duża szansa ze linia dostanie zwrotkę od służb z USA ze ty lecieć nie możesz i na wejsciu powiedzą I am sorry.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość