Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Mar 2015 15:17 

Dokąd
  • New York

Data wylotu
  • 10.06.2015

Data powrotu
  • 10.11.2015

Długość pobytu
  • 5 miesięcy

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 2200

Dodatkowe informacje
  • Szukam najtańszego lotu początek czerwca tak ok 10 do 10 listopada. Warszawa Nowy Jork obojętnie które lotnisko.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Mar 2015 16:38 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.3%
2200zł to całkiem niezła cena.

W Twoich datach znalazłem za 1779zł WAW-JFK-WAW Ukraińskimi liniami. Może być?

W podobnej cenie można szukać biletów LOTem, ale trzeba czekać na promo...

#3 PostWysłany: 17 Mar 2015 16:47 

Tata napisał(a):

Dzięki za info, szczerze mówiąc wolałabym się trzymać teraz od Ukrainy z daleka. :) Tydzień temu były bilety przez Londyn za 1649zł, nie ukrywam ze 2200 to drogo bo latałam taniej. Czy to możliwe że ceny tak podskoczyły przez kurs dolara?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Mar 2015 17:01 

HON fly4free
Jeśli dasz radę "gdzieś dojechać" (lub dolecieć), to np. z Budapesztu masz (w tych datach, które podałaś) za 1771 zł + opłata za kartę (zwykle coś w przedziale 100-200 zł). Właściwie wystarczy, że dojedziesz do Budapesztu w pierwszą stronę, bo potem LOT-em leci się... do Warszawy, gdzie jest 18 h przerwy, i z powrotem tak samo - przez Warszawę (z prawie 19 h przerwy, więc z pewnością można tę podróż w Warszawie zakończyć). Oczywiście odcinek WAW-JFK dreamlinerem.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Mar 2015 17:23 

man4business napisał(a):
Jeśli dasz radę "gdzieś dojechać" (lub dolecieć), to np. z Budapesztu masz (w tych datach, które podałaś) za 1771 zł + opłata za kartę (zwykle coś w przedziale 100-200 zł). Właściwie wystarczy, że dojedziesz do Budapesztu w pierwszą stronę, bo potem LOT-em leci się... do Warszawy, gdzie jest 18 h przerwy, i z powrotem tak samo - przez Warszawę (z prawie 19 h przerwy, więc z pewnością można tę podróż w Warszawie zakończyć). Oczywiście odcinek WAW-JFK dreamlinerem.

Wolałabym prosto z Warszawy.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Mar 2015 17:32 

HON fly4free
natalciaaaa00 napisał(a):
Ja też bym wolał być piękny, młody i bogaty :lol: ale jeśli chcesz taniej, to musisz znaleźć jakiś kompromis (czytaj: zaakceptować niedogodności). Jeśli zależy ci na zaoszczędzeniu około 200 zł, to ta opcja to umożliwia.

Dolot do Budapesztu i nawet nocleg tam, nie są ani kosztowne, ani bardzo uciążliwe. Dzień wcześniej leci Wizzair za 59 zł. W Budapeszcie znaleźć nocleg za 80-100 zł nie jest żadnym problemem. W hostelu to nawet za 40 zł. Można więc sobie zrobić wycieczkę przed wyjazdem do USA. Wcale nie trzeba targać ze sobą bagażu, bo przerwa w Warszawie jest na tyle długa, że można go odprawić już bezpośrednio przed lotem do USA.

Dodatkowym plusem, jak by nie patrzeć, jest to, że sam lot z Warszawy do Nowego Jorku (i powrót) jest już w jednym odcinku, bez przesiadek.

Ostatnio edytowany przez man4business, 17 Mar 2015 17:41, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Mar 2015 17:40 

man4business napisał(a):
Ja też bym wolał być piękny, młody i bogaty :lol: ale jeśli chcesz taniej, to musisz znaleźć jakiś kompromis (czytaj: zaakceptować niedogodności). Jeśli zależy ci na zaoszczędzeniu około 200 zł, to ta opcja to umożliwia. Dolot do Budapesztu i nawet nocleg tam, nie są ani kosztowne, ani bardzo uciążliwe. Dzień wcześniej leci Wizzair za 59 zł. W Budapeszcie znaleźć nocleg za 80-100 zł nie jest żadnym problemem. W hostelu to nawet za 40 zł. Można więc sobie zrobić wycieczkę przed wyjazdem do USA. Wcale nie trzeba targać ze sobą bagażu, bo przerwa w Warszawie jest na tyle długa, że można go odprawić już bezpośrednio przed lotem do USA.

Jeśli to się wiąże z "oszczędością" 200zł to wole lotem bezpośrednim:) Lubie wygode, chociaż myślałam, że może ktoś znalazłlepszą opcję:):)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Mar 2015 17:42 

HON fly4free
Jeśli to się wiąże z "oszczędością" 200zł to wole lotem bezpośrednim:) Lubie wygode, chociaż myślałam, że może ktoś znalazłlepszą opcję:):)
Lotu bezpośredniego z Warszawy do JFK nie znajdziesz w tej cenie, bo na tej trasie lata tylko LOT (bez przesiadek).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 18 Mar 2015 07:27 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.3%
Tata napisał(a):

Dzięki za info, szczerze mówiąc wolałabym się trzymać teraz od Ukrainy z daleka. :) Tydzień temu były bilety przez Londyn za 1649zł, nie ukrywam ze 2200 to drogo bo latałam taniej. Czy to możliwe że ceny tak podskoczyły przez kurs dolara?

I to jest właśnie największa strata Ukrainy w tym konflikcie.

Utrata wizerunku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości