Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 07 Lut 2015 21:04 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 080
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Ja też dostałem 10 000 pts za tego pustego mejla. Miły gest! :) W końcu zachęcili mnie do zrezygnowania z subskrypcji :)

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/@FOODIESwpodrozy

Image
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#122 PostWysłany: 15 Lut 2015 13:11 

niebieski
Czy w promocji Extend your stay noc z 29.03 na 30.03 (z niedzieli na poniedziałek) też się liczy? Pojechałbym do Bratysławy na weekend 27 - 29.03 (czyli trzy noce od nocy z piątku na sobotę do nocy z niedzieli na poniedziałek), ale nie wiem czy ta ostatnia noc się liczy w promocji, bo pobyt zakończy się już po promocji (30.03).
 Profil Relacje PM off
fiutti lubi ten post.

#123 PostWysłany: 23 Lut 2015 11:21 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 66 649
Krajów: 8 / 3.7%
Witajcie,
mam pytanie odnośnie posiadanego statusu Gold, który konczy mi sie w tym miesiacu (promocja singapurska) czy jezeli dokonam teraz rezerwacji w promocji Golden Points na maj i utracę w marcu status gold, to bez problemu bede mógł wykorzystać tę rezerwację? Chodzi mi o to czy nie bede mial jakiś problemów? Być może dla niektórych pytanie może sie wydać banalne, ale prosze o wyrozumiałość :)
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 23 Lut 2015 11:33 

platynowy
Pierwsza strona tego wątku, są tam odpowiedzi na Twoje pytania.
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 23 Lut 2015 11:52 
Awatar użytkownika

czyli jak? bo czytajac pierwsza strone, wnioskuję, że lepiej nie ryzykować rezerwacji - tak? choć tamto dotyczy promocji 2for1, tak samo może byc z promką Golden Pointes? W momencie check-inu może być tak, że będe musiał zapłacić za nocleg zamiast płacenia punktami?
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 23 Lut 2015 13:18 

platynowy
Jeżeli płacisz punktami to nie ma znaczenia jaki masz status, punkty zdobyłeś koniec i kropka i możesz je wykorzystać bez względu na status jaki posiadasz.
One są tak nazwane GOLD i może wprowadzają niektórych w błąd że to tylko dla statusów GOLD :)
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 23 Lut 2015 13:56 

srebrny
Potwierdzam to co wyżej. Ze zmianą statusu punkty nie znikają i można nimi płacić za kolejne noclegi.
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 23 Lut 2015 14:44 
Awatar użytkownika

Dzieki za odpowiedzi, w takim razie majówka bedzie udana :)

-- 05 Mar 2015 07:48 --

mam jeszcze jedno pytanie, orientujecie się ile wynosi realny czas oczekiwania na zakupione punkty?
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 05 Mar 2015 20:43 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
#HASHTAGHOTELPROMO

1000 punktów za (no właśnie za co? jak to się nazywa na Twitterze? Przepraszam, ale jestem zacofany i nie mam FB ani Twittera) nazwijmy to roboczo "śledzenie" na Twitterze i rejestrację na blogu.

http://blog.clubcarlson.com/club-carlson-hashtaghotel/

T&C
http://cchashtaghotel.herokuapp.com/#/terms
2 ludzi lubi ten post.

#130 PostWysłany: 05 Mar 2015 22:03 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 457 365
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
horacy19 napisał(a):
#HASHTAGHOTELPROMO

1000 punktów za (no właśnie za co? jak to się nazywa na Twitterze? Przepraszam, ale jestem zacofany i nie mam FB ani Twittera) nazwijmy to roboczo "śledzenie" na Twitterze i rejestrację na blogu.

http://blog.clubcarlson.com/club-carlson-hashtaghotel/

T&C
http://cchashtaghotel.herokuapp.com/#/terms

1. Musisz mieć konto na Twitter od min. 30 dni
2. Wchodzisz na stronkę http://blog.clubcarlson.com/club-carlson-hashtaghotel
3. Na dole strony masz cztery okna w których podajesz maila, login z Twittera oraz numer karty Club Carlson
4. Klikasz REGISTER
5. I to wszystko. Po 4-6 tygodniach otrzymasz 1000 punktów
 Profil Relacje PM off
dj3500 lubi ten post.

#131 PostWysłany: 06 Mar 2015 11:08 

srebrny
Też jestem zacofany, czyli bez Twittera i FB.
Ale nawet jak bym miał, to z tego co widzę i tak promo nie dla większości z nas.
Punkt 1 T@C nas wyklucza:
1. Eligibility: #HashtagHotelPromo Sweepstakes (“Sweepstakes”) is open only to legal residents of the fifty (50) United States and the District of Columbia, as well as Puerto Rico, Canada (excluding Quebec), Guam, New Zealand, South Korea, Ireland, United Kingdom, the Bahamas, and Chile, who are at least eighteen (18) years old at the time of entry. Employees, contractors, directors and officers of Carlson Hotels, Inc. ("Sponsor"), Ignite Social Media, LLC ("Ignite Social Media"), ("Administrator"), and their parent and affiliate companies as well as the immediate family (spouse, parents, siblings and children) and household members of each such employee are not eligible. The Sweepstakes is subject to all applicable federal, state, and local laws and regulations and is void where prohibited. Participation constitutes entrant’s full and unconditional agreement to these Official Rules and Sponsor’s and Administrator’s decisions, which are final and binding in all matters related to the Sweepstakes. Winning a prize is contingent upon fulfilling all requirements set forth herein.

Dla 1.000 punktów nie ma co kombinować ze zmianą adresu.

Przy okazji, bo wczoraj pisałem, ale post zaginął bez przyczyny:
Czy ktoś dostał maila od Club Carlson odnośnie potrójnych punktów do końca marca?
Dopytuję, bo mi od czasu pamiętnego "pustego" maila i kliknięcia wycofania się z otrzymywania korespondencji, nic mi od nich nie przychodzi (a ustawienia przywrócone z powrotem na otrzymywanie informacji).
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 09 Mar 2015 23:42 

platynowy
Dostałem Golda w CC (w tym roku spadłem do silver), przyznali mi go przez SM z platyny w Accor.
W sumie nic nadzwyczajnego, natomiast otrzymałem go na dwa lata.
Czy standardowo przyznają go na rok?? Czy mnie może wyróżnili:>??

Załącznik:
www.clubcarlson.com.jpg
www.clubcarlson.com.jpg [ 14.06 KiB | Obejrzany 2314 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#133 PostWysłany: 10 Mar 2015 00:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Musiałeś mieć szczęście, bo ja robiłem taki sam status match jakieś dwa-trzy tygodnie temu i dostałem Golda na rok : ) Gratki : )
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 10 Mar 2015 02:22 

srebrny
kacper451 napisał(a):
Dostałem Golda w CC (w tym roku spadłem do silver), przyznali mi go przez SM z platyny w Accor.
W sumie nic nadzwyczajnego, natomiast otrzymałem go na dwa lata.
Czy standardowo przyznają go na rok?? Czy mnie może wyróżnili:>??

A składałeś wniosek w marcu?

-- 10 Mar 2015 02:25 --

nowhere napisał(a):
Musiałeś mieć szczęście, bo ja robiłem taki sam status match jakieś dwa-trzy tygodnie temu i dostałem Golda na rok : ) Gratki : )

Twój wniosek był pewnie z lutego. Wydaje mi się, że z uwagi na fakt, iż u nich statusy zawsze zmnieniają się z końcem lutego, status match skutkuje okresem Golda nie krótszym niż rok kalendarzowy + czas do kolejnego końca lutego.
 Profil Relacje PM off
nowhere lubi ten post.

#135 PostWysłany: 10 Mar 2015 08:20 

platynowy
Tak, maila napisałem 5 marca. Wczoraj zajrzałem na konto a tam GOLD, maila o zmianie statusu nie dostałem.
Dostałem natomiast w trakcie SM zwrotnego maila aby podać swoje dane: adres, telefon. Chociaż, nie wiem po co, to wszystko było już wpisane w mój profil.
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 10 Mar 2015 08:36 

Loty: 644
Kilometry: 1 419 433
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
To jest normalne. Osoby które teraz zdobywają Golda dostają go do końca tego roku plus cały następny rok plus 2 miesiące kolejnego roku.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#137 PostWysłany: 10 Mar 2015 08:58 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Krajów: 58 / 27.1%
Zbanowany
Pytanie do osób, którym wyszedł SM na golda - dostaliście plastikową wersję złotej karty? Mi nic nie przysłali ale po zalogowaniu widać, że gold, w hotelach też mówią, że mają to w systemie.

#138 PostWysłany: 10 Mar 2015 09:01 

niebieski
Czy ktoś ma może informacje z jakich poziomów w innych sieciach udałby się SM do Golda w CC? Chodzi mi w pierwszym rzędzie o Hilton i IHG :oops: :oops:

Dodam, że mam za sobą w tym roku 14 nocy w CC i status Silver (po spadku z Golda)
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 10 Mar 2015 10:43 

srebrny
Ja robiłem teraz w marcu podając właśnie status w IHG i HH.
W HH mam Golda, w IHG Platynowy Ambasador, więc z utrzymaniem Golda w CC nie robili problemu.
Ważny jak u innych robiących w marcu - do końca lutego 2017.
Nic bynajmniej nie chcieli dodatkowo jak u @kacper451, czyli żadnego przekazywania adresu i telefonu.
Jeden dzień im na status match wystarczył.

A propos telefonu - na ft ktoś pisał, że nie mógł jakiejś sprawy załatwić, bo miał błędnie podany nr telefonu i odbijał się jak od ściany.
Jak się sprawa zakończyła już nie śledziłem, ale w takich przypadkach (swoje konto bez żadnych kombinacji) warto jednak podać / zmienić dane na prawdziwe.
 Profil Relacje PM off
kamwad uważa post za pomocny.

#140 PostWysłany: 10 Mar 2015 10:50 

platynowy
Tak jak Tulio pisze z Hitona z GOLDA, a z IHG z PLATINUM.
przynajmniej tak wynika z ostatnich wpisów na statusmatcher.
 Profil Relacje PM off
kamwad uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości