Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Mar 2015 23:20 

Dokąd
  • bogota, lub polska

Data wylotu
  • 20.04.2015

Długość pobytu
  • szukam tylko powrotu do Pl

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • aeromexico w okolicachs 20.04 sa loty za ok.950zl( na flipo tez wyswietla) mex-bog

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    Mam lot z bogoty do waw 21.04.2015 o 20.55, na dzis dzien zmierzam w przeciwnym kierunku do meksyku, teraz urzeduje w nikaragui, potem gwatemala, i meksyk pewnie.
    Ogolnie niemam szcztywnej daty powrotu,planu i jak sie trafi jakis ciekawszy pomysl powrotu do pl to czemu nie..i co wazne nie za drogi.. Do 2000zl.
    1.Pierwsza mysl do wrocic do bog i leciec lufthanso jak bilet juz mam, znalazlem aeromexico za ok. 950zl.
    Czy te ceny sie dlugo utrzymaja? Czy nieczekac i kupowac? Czy moze cos jest tanszego z cancun , mex, do bog?

2. Dopuszczam awaryjne wertowanie czrterow na koniec kwietnia, moze ciut puzniej i taki powrot do europy, czy w tych okolicach datowych trafi sie cos ok. 300euro do europy? Wiem ze czartery zmienne sa, i na dzis dzien sa fajne ceny condorem ale na za chwile a mam jeszcze troche drogi.

Dziekuje za porady! Pozdrawiam z nikaragui!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości