Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Paź 2014 21:03 

Dokąd
  • Dublin

Data wylotu
  • 05.03.2015

Data powrotu
  • 08.03.2015

Długość pobytu
  • 3,4 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 6

Sam znalazłem
  • 400 zł od osoby

Dodatkowe informacje
  • Witam,

Koledzy i koleżanki moglibyście mi pomóc. Poszukuje dla 4-6 osób lotu do Dublina na 6-8 marzec 2015. Mam tam zawody w kick-boxingu, a niestety związek ani grosza nie dokłada. I zależy mi, żeby ogarnąć to w miarę dobrej cenie. Potrzebuje biletów dla 4-6 osób i jakiegoś taniego noclegu. Nie znacie może jakiś polaków co chętnie by pomogli? Miejsce zawodów - Saggart, County Dublin, Ireland. Do tej pory znalazłem lot w cenie ok. 400 zł. ryanairem. Jak myślicie będą tańsze bilety, czy nic z tego? Z góry dziękuje za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 18 Paź 2014 21:11 

Napiszę to co pisałem, pomagając kolegom jadącym na mecz.

wylot:
Poznań - Glasgow
3h przesiadki
Glasgow - Dublin

powrót:
Dublin - Londyn Luton albo Stansted
Londyn Luton/Stansted - Polska (różne lotniska)
również dobra przesiadka.

Możesz też odwrócić wylot i powrót, albo dwa razy tą samą trasą lecieć z przesiadką.

Sprawdź czy w ten sposób taniej Cie to nie wyniesie. Ewentualnie jeden odcinek bezpośrednio, a drugi z przesiadką. Wedle gustu. Powodzenia
 PM off  

#3 PostWysłany: 18 Paź 2014 22:45 

Dzięki! A co do noclegu, ktoś może coś słyszał?

Pozdrawiam,
Marcin
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Paź 2014 23:07 

Jak lecicie w tyle osób to weźcie jakiś 6 osobowy pokój w hostelu, wyniesie Was to pewnie 15 EUR na dobę, może 18 EUR - zależy czy traficie na jakieś kody zniżkowe, promocje itp. Tyle kosztuje hostel w Dublinie, w tym mieście co podałeś nic taniego nie widzę.
 PM off  

#5 PostWysłany: 18 Paź 2014 23:09 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Marcin_sd napisał(a):
Dzięki! A co do noclegu, ktoś może coś słyszał?

Pozdrawiam,
Marcin

Zobacz na hotelscombined lub trivago
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Lis 2014 17:03 

Witajcie,

Słuchajcie udało mi się znaleźć dosyć tani nocleg w Ibisie, jakieś 65 zł za dobę w pokojach 3 i 2 osobowych. Teraz mam taki problem z lotem tzn. ryanair też dał dosyć dobre ceny dla 7 os., 312 PLN/ os w obie strony. Tylko to mi nalicza z bagażem podręcznym tak? Jaka jest dodatkowa opłata za np 1 lub dwa bagaże? I jak myślicie warto teraz bukować czy może opłaca się jeszcze poczekać?

Pozdrawiam,
Marcin
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lis 2014 19:29 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Marcin_sd napisał(a):
Teraz mam taki problem z lotem tzn. ryanair też dał dosyć dobre ceny dla 7 os., 312 PLN/ os w obie strony. Tylko to mi nalicza z bagażem podręcznym tak? Jaka jest dodatkowa opłata za np 1 lub dwa bagaże?

To cena z bagażem podręcznym. Każdy bagaż rejestrowany (15/20 kg) to odpowiednio 71/118.50 zł za lot w jedną stronę, w przypadku zakupienia bagażu w momencie rezerwacji. Później jest drożej.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Lis 2014 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
krasnal napisał(a):
Marcin_sd napisał(a):
Teraz mam taki problem z lotem tzn. ryanair też dał dosyć dobre ceny dla 7 os., 312 PLN/ os w obie strony. Tylko to mi nalicza z bagażem podręcznym tak? Jaka jest dodatkowa opłata za np 1 lub dwa bagaże?

To cena z bagażem podręcznym. Każdy bagaż rejestrowany (15/20 kg) to odpowiednio 71/118.50 zł za lot w jedną stronę, w przypadku zakupienia bagażu w momencie rezerwacji. Później jest drożej.

z dwoma bagażami podręcznymi ;)
to nie Wizzair :)

#9 PostWysłany: 10 Lis 2014 19:40 

Tak czytajac Twoja wiedze o lotach smialo moge Ci polecic filmik ktory nagral jeden z naszych przyjaciol na forum :D
wszystko opowiedziane ze szczegolami :D

PM off  

#10 PostWysłany: 01 Mar 2015 18:21 

Słuchajcie mam problem! Pomóżcie!

Chcę dokonać odprawy online i generalnie wszystko jest ok. ale jedzie z nami dwóch młodocianych, jeden ma 15 lat drugi ma skończone 16 lat, (22.02.1999) No i w rezerwacji oznaczyłem jako dziecko jednego i drugiego (do 16 lat). Ten co ma 15 lat jest w porządku, ale ten drugi już nie mogę wbić jego daty urodzin w odprawie... Bez sensu to jest. Co w takim razie zrobić? Da się jakoś to zmienić?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 01 Mar 2015 18:25 

podaj datę np. 22.04.1999r. (bo i tak nikt tego nie sprawdza) lub dzwoń do Ryanair z prośbą o poprawienie (bezpłatnie czat Ryanair w godzinach pracy)
 PM off
Marcin_sd uważa post za pomocny.

#12 PostWysłany: 01 Mar 2015 18:27 

Dziękuje Ci bardzo gorny77!
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 02 Mar 2015 13:43 

Słuchajcie, też mieliście problem z kontaktem w ryanairze? Chat w ogóle nie działa, dodzwonić się to jakaś porażka nikt się nie zgłasza. Zrobię chyba jak kolega gorny77 podpowiedział. Powiedzcie mi jeszcze, jak w przypadku, jak np. zobaczą, że jest zła data urodzin? Mogą wymagać np. zmiany karty pokładowej?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Mar 2015 16:02 

Skoro nikt inny nie odpowiada:
- jeżeli obaj nieletni są na rezerwacji z kimś z dorosłych to zrób tak jak napisałem, bo nikt tego nie sprawdza, bo danych daty urodzenia nie ma na karcie pokładowej (system odpraw blokuje jedynie zrobienie samej odprawy).
- jak Ci to jednak przeszkadza masz jeszcze sporo czasu i próbuj do skutku zmienić przez czat, najlepiej w sobotę rano.
 PM off  

#15 PostWysłany: 02 Mar 2015 23:29 

Aha, to już rozumiem, tak też uczynię, skoro daty urodzenia nie ma na karcie pokładowej. Dzięki po raz drugi gorny77. Niezastąpione forum! Bo wyjeździe zdam relacje, Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości