Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sty 2012 13:11 

Loty: 94
Kilometry: 237 949
Krajów: 17 / 7.9%
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, miałem nadzieję zainaugurowac moją obecnośc na forum jakimś super wyszperanym biletem, ale od pół roku nic ciekawego nie znalazłem w porównaniu z tym co tutaj czasem znajduję.

Zwracam się do was z zapytaniem takim jak widac w tytule.

Od jakiegoś czasu poluję na dobre bilety via Kraków- Alicante na majówkę, jakiś miesiac temu były bilety po 550 zl, co jak na ryan'a wydaje mi się grubo powyżej średniej, jako że w zeszlym roku za dwie osoby zaplaciłem w grudniu 600 zl placic tyle samo za jedną osobę to lekka przesada.

Wyczytałem na forum że lowcosty trzeba szukac max 2 miesiące wstecz, na innym forum wyczytałem że majówka to jeden z, jeśli nie najdroższy okres biletowy, stąd moje pytanie czy szukając biletów właśnie na tej trasie gdzieś od polowy lutego, początku marca będzie szansa na tanie bilety do Alicante?

W sumie nie miałbym nic przeciwko jeśli bilet by sie zamknęły w 300 zl, bylo by fajnie, jeśli jeszcze mniej to jeszcze fajniej...także wyczytałem że są forumowicze którzy pomagają przy obejściu oplat co jeszcze bardziej by obnizylo koszt wypadu.

Na koniec chciałbym pogratulowac wszystkim obecnym na forum i tym którzy biorą udział w tworzeniu tej strony, wchodzę na nią nachalnie po 15 razy dziennie, i zmieniła diametralnie sposób jaki postrzegam latanie i wypady.

Pozdrawiam Cream
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 15 Sty 2012 16:14 
Moderator forum

Witam,
dzięki za miłe słowa, ładne wejście :)
Myślę że zależy to od popytu - jak piszesz - w tym okresie wielu ludzi kupi bilet ,
czy będzie jakaś czasowa obnizka , nie wiem , w świetle ww nie spodziewałbym się.
zobacz podobne viewtopic.php?f=11&t=8680
Może jeszce ktoś bardziej doświadczony sie wypowie.

to pokazuje http://www.Azuon.com na dziś
W7 + FR Katowice (KTW) Alicante (ALC) 1 LTN-STN Sun, 29 Apr 06:00 20:15 14h 15
315.52 PLN
Wizz Xclusive Katowice (KTW) London (Luton) (LTN) Sun, 29 Apr 06:00 07:25 2h 25 155.55 PLN
Ryanair London (Stansted) (STN) Alicante (ALC) Sun, 29 Apr 16:40 20:15 2h 35 159.97 PLN

Ryanair Alicante (ALC) Krakow (KRK) Sat, 5 May 06:30 09:30 3h 00 415.12 PLN

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości